![]() |
TS Biletleri Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG]
Sivasspor'un sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçının biletleri satışa sunuldu. Süper Lig'in 21. Haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçının biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor gişesinde VIP tribünü 15, maraton tribünü 10, kale arkası ve misafir takım tribünü ise 5 TL'den satışa sunuldu. 10 Ocak Pazar günü 4 Eylül Stadın'da oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçı Saat 13.30'da başlayacak. |
Cevap: TS Biletleri Satışa Çıktı
Biletlere zam yapmayarak yönetim cömertlik yapmış.Pazar günü saat 13.30 saatte güzel böyle giderse hava yine güzel olabilir her seçenek çok güzel stad dahada dolmassa ne diyeyim :)
|
hamsi ziyafeti ben bu maçada gidecem
|
[B]Biz trabzon deplasmanına gittiğimizde 50TL'idi :)[/B]
|
Maratonda bulunan ve kale arkasında olan taraftar grubu maça gelmeme kararı almış bu çok üzücü bir durum :confused:
|
misafir en az 20 tl olmalıydı ....
|
[QUOTE=nuri_58;833919]misafir en az 20 tl olmalıydı ....[/QUOTE]
Aynı şartlarda ki tribünlere farklı fiyat uygulanmasının TFF kurallarına göre para cezası var. |
[B]Bilet fiyatları hiçbir zaman değişmiyorda,Taraftarlar gerekli değeri vermiyorlar ne yazık ki![/B]
|
gerçek sivasspor taraftarının bu önemli maçta takımının yanında olacağını düşünüyorum.
|
bu maç full çekmezse yazıklar olsun hamsiler ordan çıkamayacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45. |