![]() |
Hıncal ULUÇ gözüyle Cüneyt Çakır
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/10/15/fft99_mf882774.Jpeg[/IMG]
[B]Cüneyt Çakır!..[/B] Çakır'ın iyi hakem olduğuna hiç inanmadım.. Avrupa'da yönettiği her maçın ardından aldığı iyi eleştirileri pazartesi günleri önüme koyan Foto Maççı Bülent ve Sabah. Comcu Özge'ye de "Saracoğlu stadında yapsın bakalım bu hakemliği de görelim" dedim en az on defa.. Cüneyt Çakır, Saracoğlu'na gene Fener formasıyla çıktı., Webo'nun dirseğini boylu boyunca rakibin sırtına dayayıp yükselmesi, o dayanmadan hem güç, hem denge yardımları alıp attığı golü verdi. Sorum; "Ayni golü Sivas atsa verir miydi?." Neden?. Hem de burnunun dibinde, hem de tam baktığı yerde koluna en az yirmi santimden geçen topa "Elle oynama" deyip, gollük yerden frikik verdiği için çıldıran Sivaslı'ya itiraz etti" diye anında sarı kart çıkarırken, kendisini hem de nasıl protesto eden Egemen'e ve Bekir'e mesela, nasıl dönüp gitti, hele bir görelim.. Ayni Egemen'in rakibini boğazladığı, sırtından sarıldığı iki pozisyonu da kartsız geçirdi. "Üç" sarı karttan "İki" defa atılması gereken Egemen maçı kartsız bitirdi. Bu pozisyonları Lig TV'de Bay Marcus da eleştirmedi. Ekrana gelmedi çünkü.. [B]LigTV'de her şey ekrana gelmiyor [/B] [B]Şansal..[/B] Rıza Hocam haklı.. Her şey ekrana gelmiyor.. "Bize başvuru yok" diyorsun.. İşte sana başvuru.. Karşılaştırmalı göstersene, dediğim pozisyonları bu hafta.. Sivas aleyhine çalınan ve gösterilenlerle Fener aleyhine çalınmayan ve gösterilmeyenleri.. Akıllı hakem "Çalmayarak ve göstermeyerek" takım tutar çünkü.. Bu hakem için "İyi" diyen Rıdvan, Fenerbahçe adına tüm hakemlere mesaj verdi Ntv'de.. Güntekin de itiraz etmezken.. "Fener'i tutarsanız alkışlanır, gördüğünüzü çalarsanız, bitersiniz!.." Yaşa Rado!.. |
Cevap: Hıncal ULUÇ gözüyle Cüneyt ÇAKIR yorumu!!!
[B]Heralde bir Hıncal ULUÇ bir de Erman TOROĞLU Anadolu takımlarının hakları için konusacaklar..
Başka erkek yok maalesef..[/B] |
Cevap: Hıncal ULUÇ gözüyle Cüneyt ÇAKIR
hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)
|
[QUOTE=ankastre;834201]hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)[/QUOTE]
Geydirmişmi :D :D Gece vahti doğruya havalar soğuk Geydirmezsen üşür :D :D |
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu [B]AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? [/B]Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:
|
[QUOTE=asabibaba;834210]Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu [B]AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? [/B]Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:[/QUOTE]
Hocam kim kimi döverse dövsün, maksat reklamın iyisi kötüsü olmaz... Birgün ibreler tersine döner Hıncala karşı Sansarı alkışlarız... Maalesef medya denen canavar işte böyle abuk subuk bir şey.... |
[QUOTE=ankastre;834201]hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)[/QUOTE]
al bendende o kadar onca yazılarını okudugumu sanıyordum meğer çok kaçırdığım yazıları varmışda haberim yokmuş helal olsun takdire şayan bir yazısı olmus ins her zaman bu tarz yazılarını gormeye devam ederiz |
doğru yazmış da, hıncal efendi burak'ın rainoch u dirsekleyerek gs adına attığı ikinci gol için de aynı şeyleri yazmış mıdır? hiç sanmıyorum...fb düşmanlığı üzerinden sivassporun haklarını savunma görüntülü riyakarca bir tutum seziyorum ben...
|
Şansal'ın:Ben zamanında Sivasspor için neler yaptım demesine Abdullah Yiğit'in:İşine geldi de yaptın. cevabını Hıncal Uluç için de söylesek haksızlık etmeyiz ancak yine de bize faydası olan bu yazıdan dolayı kendisine müteşekkirim.Biz alıştık hakemlerin oyunlarına.Herkese,her şeye karşı direniyoruz ve yine kazanacağız !
|
Cevap: Hıncal ULUÇ gözüyle Cüneyt ÇAKIR yorumu!!!
[QUOTE=burak58as553;834189][B]Heralde bir Hıncal ULUÇ bir de Erman TOROĞLU Anadolu takımlarının hakları için konusacaklar..
Başka erkek yok maalesef..[/B][/QUOTE] Ermanmı..!!! Ben sadece Angaragüçlüyüm deyip koyu bir bjk yandaşıdır..Anadolu takımlarınında en büyük düşmanıdır...Bilginize... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51. |