![]() |
Piech Forma Bekliyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39200&token=22802[/IMG]
Sivasspor'un ara transfer döneminde renklerine kattığı Polonyalı santrafor Arkadiusz Piech, kırmızı-beyazlı formayı giymeyi sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Yiğidoların Polonya Ligi takımlarından Ruch Chorzow'dan 3 buçuk yıllığına renklerine kattığı 27 yaşındaki golcü oyuncu, takımdaki çalışmalarına değinerek son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlı taraftarların merakla beklediği Piech; “Bunu tekrar söylüyorum, ben gerçekten, sona kadar hazırım. Ümit ederim ki bu maçta bir fırsat yakalarım. Ben gerek teknik heyetin, gerekse taraftarların benden memnun kalacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki bir şans verilsin" dedi. Bundan sonraki süreçle kırmızı-beyazlıların başarısı için elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını ifade eden tecrübeli santrafor, hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şunları söyledi: “Şuan için ligdeki takımları tam olarak tanımıyorum. Fakat bu haftaki rakibimiz Trabzonspor'da tanıdığım bir tek kişi var oda arkadaşım olan Adrian Mierzejewski. Ancak bu maçın kendi sahamızda olması bizim için bir artı olduğunu düşünüyorum" dedi. Son olarak taraftarlara çağrıda bulunan Piech; “Bu saatten sonra taraftarlara söyleyeceğim tek şey, her zamanki gibi bizimle beraber olmaları, 12. oyuncu gibi sahada bizi desteklemeleridir" dedi. Sivas'ın Sesi |
Cevap: Piech Forma Bekliyor
[B]Haydi koçum, göster kendini,
İnş. senden çok umutluyuz, vazgeçilmez forvetimiz olacaksın, içimde öyle bir his var.[/B] |
Rıza forvette Uğur Kavuk'u oynatır ama bu adamı oynatmaz !
Adamın huyu bu ... |
umarım rıza hoca şans verirde sende kendini gösterirsin.
|
[B]Piech hazırsa ben hazır olduğunu tahmin ediyorum bu önemli maçta hocamız 90 dakika şans verirse güzel olur.[/B]
|
bu kadar kendine güvenen oyuncuyu oyntsa bizim için kesinlikle faydalı olacaktır inşallah yüzümüzü güldürürsün
|
Verin şu adamın formasını,Pedriele verilen formayı esirgemeyin.Adam pimi çekilmiş bomba gibi..Eneramo olmadığına göre kontra oynayacağız demektir,Piech biçilmiş kaftan hızlı oyunda.
|
bu maçta forma verilsede bi görsek
|
Forvet hattında eksikliğimiz ortada iken Rıza hocam bu hafta Piech'e forma vermemsi intihar olur.
Piech'i bu hafta doya doya izleriz artık:) |
Rıza Hoca umarım Pedriel'le başlamaz maça.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |