SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ''Şampiyonluk Hayal Değil'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35589)

serrrkan 08.02.2013 16:13

''Şampiyonluk Hayal Değil''

[B]Sivassporumuz,şanlı yiğidolarımız Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumunda çok önemli bir mücadeleye çıkacak.Forvet hattımızdan ve orta alandan önemli eksiklerimiz var ama taraftar olarak takımımıza olan güvenimiz tam.

Geçenlerde Sivassporumuzun şu an en kıdemli futbolcusu Hayrettin YERLİKAYA ile büyük otel civarında karşılaştık. Malumunuz kendisi gerçekten çok sıcakkanlı ve tam manasıyla Sivaslı diyeceğimiz bir YİĞİDO. Kendisine birkaç soru sorduk o soru ve cevapları buraya taşımak istedim. Amatör bir röportajda diyebiliriz..[/B]

[B][COLOR="black"][COLOR="black"]Soru 1:[/COLOR][/COLOR] Bu yıl takımın genel performansını nasıl değerlendiriyorsun?
[I]Cevap: Geçtiğimiz yıl gerçekten çok sıkıntılı bir süreç yaşadık ama çok şükür bu yıl o travnadan kurtulduk takımdaki arkadaşlarımız özellikle Fenerbahçe galibiyetinden sonra müthiş bir özgüvene kavuştu.İnşallah böyle devam ederiz[/I].[/B]

[B]Soru 2:Trabzonspor maçı hakkında neler düşünüyorsun ?
Cevap:[I]Az öncede bahsettiğim gibi takımda herşey yolunda tamamen galibiyete kilitlenmiş durumdayız 3 puandan başka birşey düşünmüyoruz.[/I]
[/B]
[B]Soru 3: Sivassporumuzun en eski tecrübeli futbolcusu olarak taraftarlara çağrın nedir?
Cevap: [I]''Pazar günü eski günlerde olduğu gibi trübünleri tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz.Bu maç Sivasspor adına gerçekten çok önemli bir maç eğer bu maçı alırsak Galatasaray-Antalyaspor maçı berabere biterse Liderle aramızdaki puan farkı 9 puana düşecek yani bu hafta üç puan almamız halinde matematiksel olarak şampiyonluk planları yapabiliriz.Bunu canı gönülden söylüyorum [I][U]Şampiyonluk hayal değil.Yönetim,Futbolcu-Taraftar,Şehir yine eski günlerde olduğu gibi birlik beraberlik içinde olursa bunu başarırız yeterki inanalım''[/U][/I][/I][/B]

[B]kendisini bu içten ve samimi cevaplarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşaallah kaptanın hedefleri tutar..

PAZAR GÜNÜ 4 EYLÜLDE BULUŞALIM![/B]

Murad_Kelleci58 08.02.2013 16:50

Cevap: ''Şampiyonluk Hayal Değil''

Sen 3.sırada değilsinki; önünde daha tam 8 takım bulunyor.. Haa diyeceksiniz ki puanlar yakın birbirlerine.. Evet yakın ama öyle bir seri yakalamız gerekiyor ki; hem içerde hem dışarda hep kazanmamız gerekli..

Bence öncelikli hedefimiz hermaçtan puan yada puanlarla ayırılıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, 37-38 puana ulaşmak... Sonrasına bakarız artık..

Kokomo 08.02.2013 16:54

Akşam akşam güldürdün beni Hayrettin ...

Sen takımı küme düşürme de başka hiçbir şey istemiyoruz senden ...

holiganlady 08.02.2013 17:43

kaptan haklı. bizlerde taraftar olarak elimizden gelen çabayı göstermeliyiz gruplara duyrulur !!! :mad: :confused:

58 SiVaSıM 58 08.02.2013 17:48

bu sene ligde neyin ne olucağı belli değil kaptan çok doğru söylüyor esesliler bile antremana gidip futbolcularına şampiyonluk şarkıları söyledi bu sene herşey olabilir yeterki İNANALIM siz yeterki inandırıc futbol oynayın kendini taraftar sananlarda tripleri bırakıp inşallah stada giderler trabzonu ezip altımıza alırsak müthiş olur unutmayalım beşiktaş ile evimizde oynayacaz

A.Turan Korkmaz 08.02.2013 18:04

Umamıyorum oğul!::)

psychology58 08.02.2013 18:13

Eğer geçen sene ki hücum performansımız bu sene olsaydı şu anda kesinlikle ilk 2 de biz olurduk ve 3 büyükleri de bu kadar kötü yakalamışken şampiyon bile olabilirdik ama maalesef bu sene o kadar iyi değiliz belki şampiyonluk bu sene hayal ama ligi ilk 4 de bitirebiliriz ora ile aramızda sadece 5 puan var ve pazar günü de direk rakibimiz olan hamsilerle içerde oynayacagız. O yüzden bunun bilincinde olarak herkesin pazar günü stadda olması lazım. Haydi YİĞİDOLAR pazar günü doldurun stadı da fener maçı ile başladığımız iyi havayı devam ettirelim

eyupk 08.02.2013 18:36

Şimdiden şampiyonluğu konuşmanın çok erken olduğunu düşünüyorum.

58_SEMİH_58 08.02.2013 18:38

[QUOTE=Murad_Kelleci58;834906]Sen 3.sırada değilsinki; önünde daha tam 8 takım bulunyor.. Haa diyeceksiniz ki puanlar yakın birbirlerine.. Evet yakın ama öyle bir seri yakalamız gerekiyor ki; hem içerde hem dışarda hep kazanmamız gerekli..

Bence öncelikli hedefimiz hermaçtan puan yada puanlarla ayırılıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, 37-38 puana ulaşmak... Sonrasına bakarız artık..[/QUOTE]

Önümüzde ki maçların üstümüzde ki takımlarla olduğunu unutmayalım.Sırasıyla Kasımpaşa-Beşiktaş-Bursa-Antalya ile oynayacağız seri yakalarsak 10 numara 5 yıldız.

tavatir 08.02.2013 18:47

Hayrettin bunları söylediyse bu sene şampiyonluğa koşabiliriz anlamında söylememiştir. Başarılı olmak için bazı şartların olduğunu ve uzun vadede bunu yakalamak için gerekli olan şeyleri anlatmıştır.

Herkes bu sene üst sıralar için büyük hedeflerimiz olmadığını anlayacak kapasitede zaten. İlk hedefimiz rahatlamak. Öncelikle alt sıralardan kopalım rahatlayalım. Bu seneyi kazasız belasız atlatalım inşallah. Bu sezonu artısıyla eksisiyle düşünürüz daha sonra.

Bu arada ben de bugün İstasyon Caddesi 50. Yıl Site mevkiisinde gördüm Hayrettin'i. Trabzon maçı öncesi neşeliydi. İnşallah 3 puanı alırız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:19.