![]() |
Kupada son mesai...
[IMG]http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/z/ziraatturkiyekupasi640_yB.jpg[/IMG]
[B]Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardaki 6'ncı ve son maçların programı açıklandı. [/B] Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 27 ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak maçların programı şöyle: 27 Şubat Çarşamba: (B) Grubu: 18.00 Mersin İdmanyurdu-Eskişehirspor (Tevfik Sırrı Gür) 18.00 Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor (Hüseyin Avni Aker) (A) Grubu: 20.30 Fenerbahçe-1461 Trabzon (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu) 28 Şubat Perşembe: (A) Grubu: 20.30 Bursaspor-Sivasspor (Bursa Atatürk) Kaynak: Anadolu Ajansı |
Cevap: Kupada son mesai...
Kupada hedef final, ilk ònce bursa, sonra cimbomun paf takimi trabzonspor, son olarakta finale kalan takım.
|
Bizim grupta ilk iki belli. 1. FB 2. Sivassporumuz
İkinci gruptaysa son maçlar öncesi hiçbirşey belli değil. TS:12 Antalya: 9 Eskişehir: 9 puandalar. TS, yarıfinali garantilemek için Antalya ile en az berabere kalmalı. Eskişehir de Mersin'i yenmeli. Maçalar aynı saatte başlar muhtemelen çünkü anlık sonuçlar tarafları ilgilendiriyor. Çekişmeli maçlar olacak B grubunda. Bizimkilerse prestij mücadelesi verecekler. |
[B]Finallere ;
FB, Sivasspor, TS, Eskişehir kalır.. Önce TS'yi ardından FB'yi deviren Sivassporumuz, kupayı kaldıran takım olacak inşaallah...[/B] |
finali oynarız ama kimle oda son maçlardan sonra belli olacak
|
yedek ağırlıklı kadro izleriz
|
kaldı 20 gün
Takımı izlemeye 20 gün kaldı Insaallah bursada takımı yalnız bırakmayacağız Takımdan bu maçta beklentimiz güzel bir futbol ziyafeti izlemek ve diğer yapacağımız final niteliğindeki maç(lar)ın provası olarak gereken önemi vereceklerine inanıyorum Istanbuldaki yiğidolar bize güç katacaktır eminim Ayrıca migroarmis nickli üyemizi de bu maçta misafir tribününe davet ediyorum Herkes gibi ben de onunla tanışmak istiyorum |
[QUOTE=sivaslıadem;835012]kaldı 20 gün
Takımı izlemeye 20 gün kaldı Insaallah bursada takımı yalnız bırakmayacağız Takımdan bu maçta beklentimiz güzel bir futbol ziyafeti izlemek ve diğer yapacağımız final niteliğindeki maç(lar)ın provası olarak gereken önemi vereceklerine inanıyorum Istanbuldaki yiğidolar bize güç katacaktır eminim Ayrıca migroarmis nickli üyemizi de bu maçta misafir tribününe davet ediyorum Herkes gibi ben de onunla tanışmak istiyorum[/QUOTE] hemso haberlesiriz bursada birlikte destekleriz:) |
Artık kupanın memlekete gelme zamanı geldi de geçiyor!!!
|
yedekler açısından iyi olucaktır bu kupa bu sene sivasa gelecek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |