![]() |
Avrupa'yı İstiyoruz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39337&token=24872[/IMG]
Fenerbahçe ve Trabzon’u yıkan Sivasspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, AMK’ya özel açıklamalarda bulundu. Zorlu bir periyodu geride bıraktıklarından bahseden başarılı hoca, “20 günde 7 maç oynadık. Sakatlar, cezalılar derken, idman yapmaya bile zaman bulamıyorduk. Yanlışlarımızı çalışarak düzeltme şansımız olmuyordu. Sonrasında bu tempodan çıktık ve düzgün şekilde Fenerbahçe ve Trabzon maçlarına hazırlandık. Gelen galibiyetler ise sürpriz değil. Çünkü iki maçta da iyi mücadele ettik ve bunu yaptığımız zaman kazanacağımızı biliyorduk” açıklamasında bulundu. [B]"Bu sene hedef Avrupa"[/B] Türkiye Kupası’nda sonuna kadar gitmek istediklerini vurgulayan Çalımbay, “Ligi de iyi bir noktada bitirmek amacındayız. 2010’da göreve başladım. O sezon takımı kümede tutma mücadelesi veriyorduk. Geçen yıl Play-Off’a kaldık. Bu sezon ise Avrupa’yı istiyoruz. Yani adım adım gidiyoruz” dedi. F.Bahçe ve Trabzon maçlarına tekrar dönen tecrübeli çalıştırıcı, “Bu tip galibiyetler sizi hedefe taşır. Ancak esas önemli olan bu haftaki Kasımpaşa mücadelesi. Çünkü onlar bizim gerçek rakibimiz ve seriye devam etmeliyiz” diye konuştu. [B]"Ümit, Milli Takım'da olmalı"[/B] Ankaragücü’nden devre arasında transfer ettikleri ve her maç 11’de oynattığı Ümit Kurt’la ilgili yorum yapan Çalımbay, “Hakan Arslan gibi pek çok maçını izlediğimiz bir oyuncuydu. Tesadüfi bir transfer değil yani. Her geçen gün gelişim gösteriyor. Ben olsam onu milli takıma alırım. Sol ayaklı bir stoper ve Türkiye’de bu yönde bir açık var. Geleceği çok parlak” dedi. Kasımpaşa maçı öncesi Ümit Kurt’un sakat, Navratil’in cezalı olduğunu vurgulayan başarılı teknik adam, forvette ise Eneramo’nun döndüğünü Pedriel’in ise sakatlandığını söyledi. |
Cevap: Yenemeyeceğimiz Takım Yok
Büyük ihtimal bu hafta Pedriel sakat olduğu için Rıza hoca onu riske etmeyebilir ve Piech`e şans verebilir.
Defans`ımız Ümit ile Navratil iyi anlaşmış gibiydi ancak ikiside sakatlanmış,ama onların yerine oynayacak olanlarda onlar gibi mücadele edeceklerdir. Başarılar Sivasspor. |
Cevap: Avrupa'yı İstiyoruz
Rıza Çalımbay, nihayetinde bir hedef koyabildin takımın önüne, işte bunu tebrik ederim. İsviçre'de yaşıyorum, bu sene Avrupa'ya gidelim, size söz ben de Avrupa maçlarında taraftarların organizasyonu için elimden geldigince vakit harcıyıcam.
|
[B]hele şükür ya hele şükür! nihayet Avrupa hedefi başkandan sonra hoca ve oyuncular tarafından da dillendirilmeye başlandı..uzun zamandır süre gelen hedefsizlik sendromu nihayet bitiyor..çünkü SİVASSPOR gibi Anadolu çığlığı olan bir takıma hedefsizlik asla yakışmaz![/B]
|
Aynenn kardesiimm avrupaya gideliimm bendee burdan elimden gelen herseyi yapariimm:)
|
avrupaya gidebiliz inanalım olmaması için hiç bir neden yok
|
istiyorsak gideriz gitmemiz gerek
|
bu adam bizi şampiyon yapacak sözlerinden seneye bizi şampiyonluğa oynatacağı anlasılıyor helal hocammm
|
insallah yigidolarim insallah avrupada sivasim bizte emanet.4.eylülü yasatiriz evelallah.
|
[b]2 sezon şampiyonluğu kaçıran takımın hedefi mutlaka avrupa olmalıydı sezonbasında kaliteli sagbek ortasaha ve forvet libero alınsaydı şimdi lider bile olurduk gecen sezon hakemlerin yanlı yönetimleri yüzünden gidemedik gecen sezon avrupaya gidebilseydik kasamıza exraenaz 10 milyon €girecekti buda daha iyi kaliteli oyuncu almak demekti hem sivassporun geleceği hemde madi yönden rahatlaması için mutlaka avrupaya gitmeliyiz şampiyonlar ligi olursa sivassporu kimseler tutamaz bunu yapacak güç kalite vaR yeterki oyuncular bunu istesin rıza hoca takıntılarından vazgeçsin taraftarlar ts maçındaki gibi hatta daha fazla destek olsun avrupa hayal değil [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30. |