![]() |
Bursaspor maçı organizasyonu...
hafta sonu oynanacak lig macı için herhangi bir organizasyon var mı ?
istanbuldan veya cevre illerden gidecek olanlar var mı ? tek basıma gitmeyeyim dıyorum Bursa ya :) |
Cevap: bursa-Sivasspor
Bu hafta sonu Bursa'yı inleteceğiz, Bursalılar taraftar nasıl olurmuş görecekler
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;838695]Bu hafta sonu Bursa'yı inleteceğiz, [B]Bursalılar taraftar nasıl olurmuş görecekler[/B][/QUOTE]
Tamam belki bize ayrılan yer tamamen dolabilir ama Bursa taraftarıyla bizim taraftarımızı kıyaslamak biraz abes olur..(Takıma verdiği itici güc için konusuyorum) |
[QUOTE=burak58as553;838772]Tamam belki bize ayrılan yer tamamen dolabilir ama Bursa taraftarıyla bizim taraftarımızı kıyaslamak biraz abes olur..(Takıma verdiği itici güc için konusuyorum)[/QUOTE]
Elbette ki sayıca onlar kadar olamayız, çünkü onların stadında olacağız ama kalite anlamında onlardan çok daha kaliteli bir taraftar portresi çizeceğimize emin olabilirsin |
[url]https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10151515774197152&set=a.426095242151.214128.9758392151&type=1&theater[/url] Futbolcularımız feribot ile Bursaya giderken.. :)
|
Cevap: Bursaspor maçı organizasyonu...
[B]Lütfen küfür olmasın, ben bursaspor ile bir sorunumuz olmadığını düşünüyorum. [/B]
|
uludağ üniv. De okuyan arkadaşlar !
Yarın müsait vaktimizde bir araya gelip otele gidebiliriz holiday inne Takımın bu maçta dahi yalnız olmadığını hissettirelim |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;838781]Elbette ki sayıca onlar kadar olamayız, çünkü onların stadında olacağız ama kalite anlamında onlardan çok daha kaliteli bir taraftar portresi çizeceğimize emin olabilirsin[/QUOTE]
gardaş ayakların yere bassın biraz keşke o dediğin gibi olabilsek geçen sene kadıköyde kupa maçında sayıca bizden az olmalarına rağmen adamlar öylebir görsel şov yaptılarki azımız açık izledik bursa taraftarındaki uyum İT lerde bile yok. |
Geçen seneki türkiye kupasinda üZülerek söylüyorum tribünler yari yarıya olmasına rağmen bize tezahurat ve organize olarak büyük üüstünluk kurdular resmen adamlari seyrettik
|
[QUOTE=alaattin 5858;838820]gardaş ayakların yere bassın biraz keşke o dediğin gibi olabilsek geçen sene kadıköyde kupa maçında sayıca bizden az olmalarına rağmen adamlar öylebir görsel şov yaptılarki azımız açık izledik bursa taraftarındaki uyum İT lerde bile yok.[/QUOTE]
Ufak bir ilavem olacak bizden az değillerdi yarı yarıya gibiydik |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26. |