![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39486&token=47819[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupasın'da Bursaspor'u Bursa'da 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Tur da Sivas'ın Prestij De[/I][/B]
[B]Güzel bi maçtı ben özellikle uzun süredir forma şansı bulamayan futbolcuların performanslarından memnun kaldım.Piech güzel oynadı ama son vuruşlarda etkili değildi oda zamanla düzelir inşaallah. Mehmet, Sercan,Adem ve Korcan'da güzeldi bizim gördüklerimizi inşaallah Rıza hocamızda görmüştür ve Uğur Kavuk'ta hala ısrar etmez. Bu maç bitti sıra lig maçında Bursa'dan Sivasa iki galibiyetle dönmek ne güzel olur.[/B] |
Amaçsız şu maçta bile as kadrodan oyuncular oynatmak çok saçma.Allah göstermesin ters bir durum felan olsa bunun açıklamasını nasıl yapacaksın.
|
[B]Gazozuna maç olarak gördükleri maçtan sadece gelir elde etmiş olduk.
Hafta sonu aynı tarife olsun bizim olsun :)[/B] |
vay be helal olsun çaçuklar isten geldim butun stresim gitti :)
|
doğum günümde bana hediye verdiğin için teşekkürler sivassporum :)
sercanın gol atması sevindirici sıra ligde |
[B]Bursasporun kazandığı bir maç, biz bugün sadece anlamsız bir 3 puan kazandık belkide geleceği kazanan Bursaspor oldu.
22 yaşında ki Aziz Eraltay, 16 yaşındakı Batuhan, 17 yaşındaki Ozan Tufan, sonradan oyuna giren 17 yaşındaki Mert, 20 yaşındaki Barış ve 17 yaşındaki Furkan hepsi ümit vadeden oyuncular. Bizim açımızdan maçın güzel tarafı, Sercan'ın gol atarak kendine olan özgüvenini yenilemesiydi, ayrıca Adem Koçak'da Rıza hocam beni unutma mesajı verdi önümüzdeki haftalarda çok daha şans bulacağı belli oldu.[/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;839003]Amaçsız şu maçta bile as kadrodan oyuncular oynatmak çok saçma.Allah göstermesin ters bir durum felan olsa bunun açıklamasını nasıl yapacaksın.[/QUOTE]
Rıza Çalımbay kimi oynatabilirdi başka?1 tane isim verebilirmisin?Forma şansı bulamayan tüm oyuncuları oynattı. |
[QUOTE=58_SEMİH_58;839003]Amaçsız şu maçta bile as kadrodan oyuncular oynatmak çok saçma.Allah göstermesin ters bir durum felan olsa bunun açıklamasını nasıl yapacaksın.[/QUOTE]
Niye öyle diyorsun ki , Sivasspor Ziya Erdal ve Ranjoch disinda yedek ilk 11 ile sahaya cikti. Ikitanede sürekli , hatta tek Ziya oynadi , tabiki Kaan KILCI , ve Ferhat daha girseydi daha iyi olurdu ama olsun iyi oynadik ve kazandik. [B]Macin YILDIZI [/B], Sercan YILDIRIM ,Mehmet NAS, Korcan CELIKAY. |
İyi oynadik top neredeyse hep bizdeydi ziya sol açık da oynarım dedi murat akca yine abartılı yatislar yaptı piech o kadar iyi oynamadi çok pas hatası yaptı piech bu haliyle sercandan formayi alamaz fakat iyi oldu bazı sesler kesilir neden oynamiyor diyen yarı finalde takımımıza başarılar dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |