![]() |
Bursaspor 1-0 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39506&token=75577[/IMG]
Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupasın'da perstij maçına çıkan iki ekip bugün de Süper Lig'de karşı karşıya geliyor. Anadolu'nun iki devini karşı karşıya getiren maçta Timsah'ta Okan Deniz haricinde eksik yok. Yiğidolar'da ise Ümit Kurt sakatlığı nedeniyle, Uğur Kavuk da cezasından ötürü forma giyemeyecek. [B]Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.[/B] [B]BURSASPOR - SİVASSPOR[/B] [B]STAT:[/B] Atatürk [B]SAAT:[/B] 16.00 [B]YAYIN:[/B] LİG TV2 [B]HAKEM:[/B] Ali Palabıyık [B]Muhtemel 11'ler[/B] [B]Bursaspor:[/B] Carson, Şener, Serdar, İbrahim, Basser, Murat, Edu, Belluschi, Tuncay, Batalla, Pinto [B]TEKNİK DİREKTÖR[/B]: Hikmet Karaman [B]Sivasspor[/B]: Borjan, Erhan, Navratil, Rajnoch, Ziya, Aatif, Kadir, Hakan, Erman, Sercan, Eneramo [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Rıza Çalımbay |
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
2-1 bizim olacak bu mac rıza hoca ve ekibine güveniyorum
|
[B][B]Daha Ümit Kurt iyileşmemiş,şansımıza bak,inşALLAH bir an önce döner ve form düşüklüğü yaşamaz.[/B]
Başarılar Sivasspor...[/B] |
Başarılar [B]YİĞİDOLAR[/B]
|
[B]Ümit'in bu maça yetişememesi kötü oldu.
Zor bi maç olacağı kesin bu maç ya 1-1 biter yada 1-2 biter.[/B] |
yenilmeyelim de ben bir puana razıyım. yenilgi durumunu düşünmek istemiyorum. o zaman tekrar uğur kavuk'a sövmeye başlarız. pisi pisine kaybettiğimiz bjk maçının önemi şimdi daha iyi anlaşılıyor mu? anlıyor musun uğurrrr?
|
[B]puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok ya 1 puan yada 3 puan başka bir ihtimal yok ![/B]
|
saat 16.oo bursada yasayan sivaslılar olarak stadyumdayız
|
en kötü bir beraberlik almamız lazım.ordu ve elazığ 3 puan aldı.deplasmanda enaz 1 puan almalıyız
|
[QUOTE=muratcaliskan16;839457]saat 16.oo bursada yasayan sivaslılar olarak stadyumdayız[/QUOTE]
Hadi göreyim sizi aslanlar... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |