![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39513&token=28260[/IMG]
Deplasmanda Bursaspor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim [FONT=verdana] [/FONT] [FONT=verdana]Maçta göze çarpanlar : ?[/FONT] [FONT=verdana]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT] [FONT=verdana]Maçın en iyisi kimdi : ?[/FONT] [FONT=verdana]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/FONT] [FONT=verdana]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT] [FONT=verdana]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/FONT] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Hayrettine helal olsun maşallah güzel bi hata yaptı kalemizde golü gördük.
Rıza hoca hala yanlış zamanda yanlış oyuncu değişiklikleriyle takımı mahvetmeye devam ediyor. Helal olsun sana Borjan bizi Bursa karşısında farktan koruduğun için.[/B] |
Rezillik
3 macta "0" Gol |
[B]Hayrettin çok güzel oynadı. Bir de gol atıp bu güzel oyununu taçlandırabilirdi. Ama hangi kaleye atardı bilemiyorum.[/B]
|
Rıza Hoca Acilen bavulunu hazırla hatta sivasa hiç gelme direk istanbula git defol git yeter yaa
|
3 haftadır gol atamıyoruz 3 haftadıre yeniliyoruz. yine mersin maçından sonra ki psikolojideyiz elazığla aramızda sadece 2 puan var. Resme ligde kalma mücadelesi veriyoruz. işin kötü yanı ligdeki iddasız takımlara kaybediyoruz hep bursa kasımpaşa. ligde kalalım başka hiç bir beklentim yok kupada filan gözüm yok ligde kalalım yeter bize.
|
Cok doluyum yazarsam Sövecem en iyisi
pipp.............................. |
RIZA BABA ISTIFA
RIZA BABA ISTIFA |
[B]Hayrettin'in sayesinde hiç ortada pozisyon bile yokken gol yedik..
Sercan ölmüş daha da oynatıp kadrodaki diğer oyunculara haksızlık etmeye gerek yok. Borjan son dakikadaki yaptıgı ciddi hatta dısında süperdi. Düşer dediğimiz Elazığ ile aramızda 2 puan fark var hadi bakalım hayırlısı..[/B] |
ben rıza Çalımbaya sahip çıkalım?! derim yine heyecan dolu günler bizi bekliyor..artık değerlendirme yapmıyorum akışına bıraktım size rıza çalımbayla birlikte esenlik dilerim benim için sadece sivasspor arması var gerisinin ... ..... gitsin...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12. |