SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Manisa'ya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35718)

izmirliyigido 06.03.2013 10:47

İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Manisa'ya

[B]Sivasspor'umuzun[/B], şu son zamanlarda yaşadığı [B]kötü gidişe dur[/B] diyebilmesi için taraftarların da öncelikle Sivas'ta ki [B]Antalyaspor maçında[/B], sonra da 17.Mart.2013 Pazar günü [B]Manisa'daki Akhisar Belediye Spor maçında[/B] kenetlenmesi lazım.

Bizlerde [B]İzmir'de ve Ege'de[/B] yaşayan Yiğidolar'ı [B]bir araya[/B] toplamaya ve getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok destek oluruz.

Manisa'ya gitmek isteyen arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin (ama [B]gerçekten gitmek isteyip[/B], sonradan vazgeçmeyeceklerin) isimlerini buradan yazmalarını rica ediyorum.

Zaman yine [B]destek[/B] zamanı. Zaman [B]kurtuluşa geçmek[/B] için kanatları açmanın zamanı. Zaman [B]kenetlenme[/B] zamanı. İçinde biraz [B]Sivas sevgisi[/B] taşıyan, damarlarında [B]yiğido kanı[/B] taşıyan, [B]kalbi Sivasspor[/B] için atanları Manisa'da Sivasspor'umuza destek verirken görmek istiyoruz.

Bahanesi ve [B]telafisi[/B] olmayan, aylardır beklediğimiz bir maç. Sivasspor'umuzu [B]gerçekten özleyen[/B] gelir. Başka birşey söylemiyorum.

[B]Hareket Tarihi:[/B] 17.Mart.2013-Pazar
[B]Saat:[/B] 11:00
[B]Hareket Yeri:[/B] Karşıyaka İskele
[B]Buluşma Yeri:[/B] Bornova Tepe Kahve

[B]Not:[/B] Talebe göre büyük araç ayarlanacaktır. Aksi takdirde hareket özel araçlarla yapılacaktır.

Geleceklerin listesi;

1- izmirliyigido
2- 35fulya58
3- Davut Öztürk
4- Burak Yıldırım
5-
6-
.
.
.
.

.

ROMANTİK KATİL 06.03.2013 10:50

Cevap: İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Mani

İmkanım olsa uzayda mac yapsa Sivasspor hiç beklemeden giderim. Gidecek durumu müsait olan arkadaslar lütfen desteginizi esirgemeyin.

poyrazer5858 06.03.2013 11:01

elazığ ile yaptıkları maç esnasında çıkan olaylar nedeniyle akhisar ın seyircisiz maç oynama ihtimali var. o da bizim maçımıza denk geliyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum.

sivasliyigidooo 06.03.2013 12:15

Abi ben kesin geliyorum

BURAK YILDIRIM

anilolcay 06.03.2013 14:47

ben bir anil olcay alayim listeye abi sana zahmet :)

B.DUMANLI 06.03.2013 16:43

[QUOTE=izmirliyigido;840362][B]Sivasspor'umuzun[/B], şu son zamanlarda yaşadığı [B]kötü gidişe dur[/B] diyebilmesi için taraftarların da öncelikle Sivas'ta ki [B]Antalyaspor maçında[/B], sonra da 17.Mart.2013 Pazar günü [B]Manisa'daki Akhisar Belediye Spor maçında[/B] kenetlenmesi lazım.

Bizlerde [B]İzmir'de ve Ege'de[/B] yaşayan Yiğidolar'ı [B]bir araya[/B] toplamaya ve getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok destek oluruz.

Manisa'ya gitmek isteyen arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin (ama [B]gerçekten gitmek isteyip[/B], sonradan vazgeçmeyeceklerin) isimlerini buradan yazmalarını rica ediyorum.

Zaman yine [B]destek[/B] zamanı. Zaman [B]kurtuluşa geçmek[/B] için kanatları açmanın zamanı. Zaman [B]kenetlenme[/B] zamanı. İçinde biraz [B]Sivas sevgisi[/B] taşıyan, damarlarında [B]yiğido kanı[/B] taşıyan, [B]kalbi Sivasspor[/B] için atanları Manisa'da Sivasspor'umuza destek verirken görmek istiyoruz.

Bahanesi ve [B]telafisi[/B] olmayan, aylardır beklediğimiz bir maç. Sivasspor'umuzu [B]gerçekten özleyen[/B] gelir. Başka birşey söylemiyorum.

[B]Hareket Tarihi:[/B] 17.Mart.2013-Pazar
[B]Saat:[/B] 11:00
[B]Hareket Yeri:[/B] Karşıyaka İskele
[B]Buluşma Yeri:[/B] Bornova Tepe Kahve

[B]Not:[/B] Talebe göre büyük araç ayarlanacaktır. Aksi takdirde hareket özel araçlarla yapılacaktır.

Geleceklerin listesi;

1- izmirliyigido
2- 35fulya58
3- Davut Öztürk
4- Burak Yıldırım
5-
6-
.
.
.
.

.[/QUOTE]

Bu mac icin herhangi bir organizasyona gerek yok.Yani sözün özü bu mac büyük bir ihtimalle seyircisiz oynanacak.Hevesinizi baska bir bahara saklayin.Bu arada Akhisar küme düser,Manisa süperlige cikamazsa böyle bir baharda olmiyacak EGE icin.....
Bunun icin daha baska baharlar beklenecek.

HababamHa 06.03.2013 16:45

Gidin gardaşlarım bu takımın her yerde taraftarı olduğunu herkese birdaha hatırlatın.

gülkız 06.03.2013 17:46

[QUOTE=B.DUMANLI;840414]Bu mac icin herhangi bir organizasyona gerek yok.Yani sözün özü bu mac büyük bir ihtimalle seyircisiz oynanacak.Hevesinizi baska bir bahara saklayin.Bu arada Akhisar küme düser,Manisa süperlige cikamazsa böyle bir baharda olmiyacak EGE icin.....
Bunun icin daha baska baharlar beklenecek.[/QUOTE]

Akhisarın düşeceğini nerden biliyorsunuz,ligin bitmesine daha 10 hafta var..Ayrıca liderlik yarışında olan Manisaspor ile birlikte play offta Karşıyaka da süper lige çıkabilir..Yani Ege de baharların eksik olacağını sanmam..

GokhanTurna 06.03.2013 18:43

Akhisarın ceza durumuna bakmak lazım Yalçın abi. Ceza alma durumları var bizim maç için. İnşallah ceza almazlar da maçta yer alır taraftarımız.

anilolcay 06.03.2013 19:36

abi ben ceza olsa da gelecegim gerekirse otelden takimi ugurlayacagim yine de gelecegim yaz beni her listeye :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58.