SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ölüm kalım maçı olacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35723)

SivasSpor.Com 08.03.2013 08:17

Ölüm kalım maçı olacak

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39552&token=17710[/IMG]

Sivasspor orta alandaki en etkili isimlerinden bir tanesi olan ve kırmızı-beyazlı forma ile sergilediği performansla taraftarın gönlüne taht kuran Erman Kılıç, hafta sonu oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasının ölüm kalım maçı olacağını ifade etti.

Takımın 3 haftalık kötü gidişatını ve saha içerinde yapılan bireysel hatalarla ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, ligde yeni bir çıkış trendi yakalamak istediklerini belirterek; "Şuan 3 maçlık kötü bir gidişat söz konusu.
Bana göre futbol anlamında çok sıkıntımız yok ama işte bir türlü olacak pozisyonlarda gol bulamıyoruz. Fakat dönüşü bize gol oluyor. Bir talihsizlik var diye düşünüyorum. Şimdi tam birbirimize sarılma zamanı.

Antalyaspor maçımız var çok önemli, kenetlenerek bu maçı kazanıp ondan sonraki Akhisar deplasmanını da kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracak gücümüz var diye düşünüyorum" dedi.

Takımda yaşanan bireysel hatalarla ilgili ise önemli anekdotlar veren Kılıç; "Maç içerisinde öyle bir kırılma anları oluyor ki, o anda her şey gerek lehimize gerekse aleyhimize değişebiliyor. Mesela ben önceki hafta ben Beşiktaş maçında müsait bir pozisyonda golü atamadım. O pozisyonun hemen akabinde kalemizde golü gördük. Böyle şeyler de oluyor, tabii defanstaki arkadaşlarımızda hata yapacak, forvetteki arkadaşlarımızda hata yapacak, önemli olan ayakta kalabilmek. Ben takımımızın ayakta kaldığını düşünüyorum. Şuanda da Antalyaspor maçı bizim için ölüm kalım maçı olacak" dedi.

Taraftarlar desteğine ise her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söyleyen Erman; "Antalyaspor karşılaşması bizim için çok önemli bir maç olacak. Yeter ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Hep beraber bu maçı kazanmamız lazım.
İnşallah da onların desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız" şeklinde konuştu.

Sivas'ın Sesi

noname87 08.03.2013 08:29

Cevap: Ölüm kalım maçı olacak

Yine başladı iddalı açıklamalar da bu açıklamaların sonu genelde iyi olmuyor.Kazanmak falan diyoruz ama şu maçta beraberlik bile çok önemli bunu futbolcular anlamıştır umarım.

SIVAS58FOREVER 08.03.2013 09:22

Hep beraber bu maçı kazanacağız, inanıyoruz

sebasteia 08.03.2013 09:36

sonunda yine işi ölüm kalıma getirdiniz, helal olsun mu desem yazıklar olsun mu??? bilemiyorum

PETKOVİC 08.03.2013 09:39

Valla bu maçı aldık mı bi nebze olsun rahatlayacaz. önümüzdeki hafta akhisar maçı da çok kritik bu iki karşılaşmadan alacağımız 6 puan zaten bizi rahatlatacak ve artık türkiye kupasında finale çıkmaya bakacaz Allahın izniyle

Rallim58 08.03.2013 09:51

Klasik söylemdir belki ama; [B]"Bu maçı alacağız başka yolu yok"[/B]...

Erman'ım (her ne kadar bana amca desende:)) sizler inandığınız takdirde, lügatınızda başarısızlık olmamalıdır...

calipso 08.03.2013 09:54

kaç haftadır yatıyorsun işe yaradığın yok.. doğru dürüst kaleye şut bile çekmiyorsun.. ondan sonra da ölüm kalım maçı diyorsun :confused:

58MUAMMER58 08.03.2013 09:59

[b]nihayet durumun vehametini anlıyan 1 oyuncumuz çıktı evet gerçekten sivasspor için ölüm kalım maçı bu antalya maçı taraftar futbolcu kenetlenip bu maçı almalıyız başkada yolu yok benim şahsi kanaatim 5 galibiyetin bize yeteceğii çünkü rakiplerimizde kendi aralarında oynayacaklar onların birbirleriyle oynadığı haftalarda bizim kazanmamız gerekiyor düşünebiliyormusunuz bjk fb ts maçını kazanamasaYdık şimdi çoktan havlu atmıştık iyi oynuyoruz lafları karın doyurmuyor kötü oynayın 10 kişi defans yapın 10 kişi hucum yapın neyapıp edin 5 maç kazanın iyioyun takımı ligde bırakmıyor şutları çekerken seyit çavuş gibi düşünün eğer sivasspor düşme hattındaysa bunda ermanın büyük payı var sezon başından beri atamadıı pozisyonlardan sonra golü yedik önemli mevkide oynadığı halde henüz beklenen ermanı göremiyorum hadi bakalım bu maçta görelim ermanımızı vurduğun gol olsun ermanım[/b]

Ahmet Ateş 08.03.2013 09:59

Erman şanssızlıktan bahsediyor, bir de Hocası gibi iyi oynadığımızdan. Acaba hangi iyi oyun?. Kazandığımız maçlar dahil ortada oyun yok ki, iyisi olsun. Topun kontrolü hep rakipte. Kazandığımızda da daha ikinci pasta topu rakibe teslim ediyoruz. Topu ileriye taşıyamıyoruz. Taşısak ne olacak ki? Forvetimiz mi var, 90 dakika yayılan Eneramo mu, savruk Pedirel mi forvet. Bir de Erman keyfi oynamaya başlayınca yenilen ama ayakta kalan bir takımımız oluyor. Kendinize gelin beyler. Kimse bu dediklerinize inanmıyor.

yorumyapıyombenya 08.03.2013 10:50

Sende biraz oyna be erman 3 haftadır hayalet gibi dolaşıyorsun maç seçmeyi bırakmadık gitti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21.