![]() |
Taraftarsız olmaz…
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1303.hizliresim.com/17/8/kuxg0.jpg[/img][/url]
Taraftarsız olmaz… [B]Nedendir bilinmez Stadyumlar, dolmaz… Bilesinki yiğidom, Sivasspor sensiz olmaz… Kimseye kalmadı ki Dünya, sana da kalmaz… 4 Eylülde Sivassporum taraftarsız olmaz…[/B] Dörtlükle başlamak geldi içimden… Futbol; taraftarı ile birlikte, görsel bir eğlence sanatıdır… Futbol; taraftarı ile bütünleşen, birbirini tamamlayan bir görselliktir… Ligde, inişli çıkışlı bir grafik çizen Sivassporumuz, hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor… Hava şartları, futbol oynamaya da, taraftar için stadyumda destek olmaya da müsait… Biletler mi? 2 Lira. Gerçek anlamda “sudan ucuz”… Yönetim, bilet fiyatları ile mesajını verdi, “Bana, seni gerek seni” diye… 4 Eylül’ü öksüz, futbolcuyu yetim bırakmamak adına, Gözbebeğimiz, Sivassporumuzun düzlüğe çıkarılması adına, Sivas’ımın, Sivas’lımın sesi olan Sivassporumun, süperlige devamı adına, Bacasız fabrikamın bacasındaki dumanın tütmesi adına, Futbolcu olmak istiyorum diyen evladının geleceği adına, Pazar günü saat 16.00’da yapılacak karşılaşmada Sivassporumuzu destek için; Koşarak ve severek gidelim, 4 Eylül Stadyumuna… [B]Bu stadyum sen olmazsan dolmaz… Futbol taraftarsız olmaz…[/B] |
Cevap: Taraftarsız olmaz…
[B]Bu hafta doldurun stadı sizler,
Gurbette gurur duyalım bizler, Sivasım kazanır bırakır izler, Yiğidosuz maçın tadımı olur.[/B] |
skorboard a bakmadan takımının peşini bırakmayan , takımının sadece armasını ve renklerini seven kişileri bekliyoruz,stadyumlar,içi boş çoşkusunu yitirmiş tîplerin hafta sonu geçirme yeri olmamalı,
|
sivasta olsam gelmezsem namertim...sivasta olup gelmeyenler de namerttir...
|
[QUOTE=Salim58;840701][B]Bu hafta doldurun stadı sizler,
Gurbette gurur duyalım bizler, Sivasım kazanır bırakır izler, Yiğidosuz maçın tadımı olur.[/B][/QUOTE] Büyük halk şairi Aşık Ruhsati, Deliktaş-Kangallıdır.Size de ondan biraz şairlik miras kalmıştır mutlaka.Devamını bekleriz. |
Bacasız fabrikamın bacasındaki dumanın tütmesi adına,
evet sivasspor gerçekten sivasımızın bacasız fabrikasıdır bu fabrikayı hep beraber daha ilerilere taşımak adına lütfen taraftar olarak takımımızdan desteğimizi esirgemiyelim |
bilet fiyatlarını bahane edenler bu maça da gelmezlerse artık yuh !
|
[b]yönetim taraftara gerekli kolaylığı göstermiş 10 tlye 5 kişi maç izliyecek 1 kişilik yer boş kalırsa çok ayıp olur bu maçlar diğer maçlara benzemiyor antalyayı yenersek deplasmanda seyircisiz akhisarıda yeneriz rahat nefes alırızz bakalım kaçkişi sivassporun süper ligde kalmasını istiyor göreceğiz bazı oyuncularımız hocamız düşme korkumuz yok diyorda ben korkuyorum şahsen ligin sonlarıı yaklaştıkça üstümüze oyunlar oynanacak buna adım gibi eminim antepte hakem bursayı hacemat ediyor manisada akhisar resmen kıyma makinesine atılıyor elazığ kazanıyor sivasda bjk maçında 2 penaltımız verilmiyor bursada olmayan penaltı çalınıyor rakibe verilmesi gereken kırmızı verilmiyor bunlar tesadüfi değil yoksa sivassporuma güveniyorum tff ve mhk hakemlere aslaaaaa güvenmiyorum önümüzdeki 2 maçı alırsak ligde kalmayı büyük ölçüde sağlarız rakiplerimizin hakem yardımıyla kazanması bizimde hakemler tarafından doğranmamız tesadüfi değil stadı doldurunki herkesi baskı altına alalım deplasman olduğumuz belli olsun[/b]
|
Gurbetteyiz. Yakın deplasman kovalıyoruz. Sivasta olsak her maçta orda oluruz inşallah. Bu adamlar niye gitmiyor arkadaş? Bu adamların kimliğinde Sivas yazmıyor mu? Yoksa bunlar BUKALEMUN mu? Dolsun artık şu stad
|
biraz daha sıvas halkı duyarlı olmalı takıma sahip çıkmalı kaçan balık büyük olur sonu belli sıvaslılara duy rulur çakmalar hariç,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |