![]() |
Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
[B][Font="Comic Sans MS"] Bunu sormak veya söylemek için çok erken ama Mersin İY ile Akhisar Belediye Spor'un şu son günlerde şansını azaltmasından dolayı ikisini küme düşmeye en yakın takımlar olarak görürsek, düşecek 3. takım hangisi olacak?
Başka bir deyişle küme düşmesini istediğiniz ve düşebilecek takım hangisi olur?[/Font][/B] . |
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
düşecek 3. takım orduspor olur diyorum ben
|
gönül kayseri ve trabzon ister ama kayserinin oynadığı futbol ve puan açısından bu senede kurtardığını görüyoruz. trabzon her ne kadar düşme hattında olsa da kadro kalitesi taraftarı açısından onların düşmeside düşük ihtimal. düşem hattındaki diğer takımlardan istanbul büyükşehir ve gaziantep benim favorilerim
|
[B]Trabzon'a tıkladım.;)
Ben Trabzon diyorum.:)[/B] |
Ağzından bal akıyor Salim abi :) trabzon kümeye!! :)
|
gönül trabzon diyo başkada bişey demiyoooooo
|
trabzon kümeye düşer İnşallah
|
Gönül Trabzonspor düşsün istiyor ama Trabzonspor'un kadro kalitesi artı el birliği ile küme düşmekten kurtaracakları için o uzak bir ihtimal.
2. derece de nefret ettiğim 2 takım var. İstanbul BŞB ve Gaziantepspor. Gaziantepspor ilk defa bu kadar yaklaşmışken bu sene onlar düşsün (inşallah), seneye de İBB gider zaten :D :D O yüzden ben tercihimi G.Antepspor'dan yana kullandım. . |
Gönül ferman dinlemiyor, bastım Trabzon'a! ;)
|
düşecek 3. takım inş trabzonspor olur . en büyük temennim :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |