![]() |
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Avrupa da Başarılar
Sivasspor taraftarı olarak Şampiyonlar ligi çeyrek finaline kalan Galatasaray'a ve UEFA Avrupa liginde çeyrek finale kalan Fenerbahçe'ye başarılar diler ülkemize yaşattığı sevinç ve başarıdan dolayı kutlarız
|
Cevap: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Avrupa da Başa
[I][B]Şampiyonlar ligi ve UEFA liginde, Türkiyeyi temsilen başarı elde eden takım ismi önemli değil, tüm takımlarımızı (Geçmişte ve gelecekte) can-ı gönülden tebrik ediyorum...
Başarılarının devamını, kupayla taçlandırmalarını istiyor, diliyor ve dua ediyorum... Bugün, A takım olur yarın B takım veya Sivassporum olur, Türkiye'yi başarı ile temsil eden "iç dünyamızda rakibimiz de olsa" başarılar dilerim... Konuyu açan Akif kardeşime de teşekkür ederim... Türkiye'de rakibimizdir ama, Yurt dışında temsilcim olduğunu unutmamamız gerektiğini düşünüyorum....[/B][/I] |
Avrupa'da gs fb veya bjk demiyorlar Türkiye diyorlar. Avrupa'da yaşadığım için buna bizzat şahit oluyorum. Hal böyleyken bizede bizi temsil eden takımları desteklemek düşer.
Allah yardımcınız olsun Galatasaray ve Fenerbahçe. |
Kusura bakmayın ama bunlar biz Braga'ya Anderlecht'e yenilince kafa bulmuşlardı.Barca Chelsea gelsin de o zaman bakalım ne yapıyorlar.
|
tüm temsilcilerimizi tebrik ediyor ve bugün çekilecek kurada bol şans diliyorum
|
şahsen benim yapmayacağım durumdur. hayır yani insan nefret ediyorsa bir takımdan sırf avrupada maçı var diye destekleyecek değil herhalde. neymiş efenim avrupaymış.ülkemin takımı avrupada başarı gösterirse gelip havasını bana atacak? o zaman ne yapacağız?gs li fb li gelecek havasını atacak herkesin bir sabrı var
|
İnşallah hayırlı sonuçlar alırlar
|
[B]Ben başaramıyorsam sen de başar(a)ma düşüncelerini, "yiğido" olarak kafamızdan silelim...
Ancak o zaman farkımız farkedilir...[/B] |
Kötülemeyi bırakın. Bu takımların aldığı puanlarla ülke puanı yükselecek ve bir takım daha fazladan gidebilecek. Belki o fazla takım biz oluruz. O zaman teşekkür etmek geç olacaktır
|
[B]Şampiyonlar Ligin'de Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi İspanya temsilcisi Real Madrid oldu.
Aslana Real Madrid karşısında başarılar dilerim.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:31. |