![]() |
Mağlubiyeti Hakettik
[IMG]http://www.bugun.com.tr/files/ajans/2013_03_17/haber/974629.jpg[/IMG]
Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Başarılı hoca, "11 kişi iken her şey bizim lehimizeydi. İkinci yarı daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorduk. 10 kişi kalmamız bizi zor duruma düşürdü. Ne olursa olsun bu kadar geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İleride çok fazla top tutamadık. Halbuki bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık. Defansımız çok fazla açıklar verdi. Sağ ve sol beklerden çok etkili geldiler. Yapacak bir şey yok. 10 kişi oynadığımız bölüm bize hiç yakışmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Akhisar takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler." dedi. Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Sivassporlu Kadir Bekmezci, "Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarı 1-0 öne geçmiştik. Galibiyet için gelmiştik. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Gollerin geleceği belliydi. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyoruz." diye konuştu. Sivasspor'un golcü oyuncusu Eneramo da şunları söyledi: "Zorlu bir karşılaşmaydı. Yenebilirdik veya beraber kalabilirdik. Kırmızı kart pozisyonu takımımızı geriye düşürdü. Şanssızlığımız da vardı. Milli takım arasından sonra önemi bir maça çıkacağız. Oradan galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz." |
Cevap: Mağlubiyeti Hakettik
bu sezon senin senin yüzünden en az 15 puan kaybettik hoca bu kadar pişkinlik olmaz artık git yeter....atıfı, kamili, piechi, ademi tırpanlayan bir hoca istemiyoruz takıma küstürmediğin adam kalmadı ne yapmaya çalışıyorsun yeter artık..bjk ye mersine can suyu verdin bugünde akhisara yeter artık yeteeeerrr....:mad::mad::mad::mad::mad:
|
[b]artık böyle boş laflardan bıktık gınaa geldi:mad: oynadığınız takım realmadrid değil barcelona değil neredeyse düşmeyi garantilemiş akhisar bu kadar korkak ruhsuz oynamıya oynatmıya hakkınız yoktu. rıza hoca artık inatların kaprislerin yaptığın abuk sabuk oyuncu değişiklikleri sivasspora pahalıya patlıyor ibişeydemiyorum hayırlısıyla şu takımı ligde tutunda, maçı kazansanız ligde kalmayı neredeyse garantileyecektik aklınızı başınıza alın sivasda oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var [/b]
|
[B]Hocamızdan yine mükemmel tespit ve analizler !!!!![/B]
|
Basın toplantısına gerek yoktu hoca.Zaten biz biliyorduk bunu diyeceğini.
|
Uğur ve Hsyrettin neden ilk11 değildi ki şimdi onları oynatıp maçı kurtarabilecekken neden macera aradı asıl tartışılması gereken bu (?)
|
Klişe....
Klasik...... Alıştığımız bir durum bu sayın Rıza Hocamız... Aklıma Sivasspora geldiğiniz gün ajansspordaki bazı Eskişehirsporlu futbolu iyi bilen taraftarların söylemleri geldi de şu an gülümsüyorum... Belki taraftarlarımız tahmin etmişlerdir ama ben söylemeyeceğim. İddaalı konuşmayı sevmem ama şu an ligin sonundaki takımın futbolu bile çok göz alıcı geliyor nedense. Yoksa benim futbol göz zevkimmi kaçtı. İyi futbol oynamıyoruz. Bench iyi idare edilmiyor. Takım iyi yönetilmiyor. Ne olacak halimiz böyle bilemiyorum. Bir çiçekle baharı yazı meyveleri getiriyoruz. Ama hiç iyi futbol oynamadığımızı göremiyoruz. Söyleyemiyoruz... 32 puanımız var, önümüzde 8 maç kaldı.. Ne yapıp edip o yangından kurtulmamız lazım. Lakin şu Akhisarın oynadığı futbolu görünce göğnüm bulanıyor kalbim sıkışıyor ayakların titriyor. Bir sıcak kan, bir taze beyin yada sert bir BAŞKAN küsmüğü lazım... Hani bir zamanlar yapıldığı gibi. |
özledim eskiyi sen futbolu izleyen bir taraftamısın gerçektn yksa biyerleridenmi çıkarıyorsun bu scma sapan fikirleri ugur ve hayretin sayesinde küme düşüyoruz 1milyon kişiye sorsan 1tek kişi onlar oynar der oda sennigibi futbolla alakası hiçte olmayan sıradan herhangi boş bir insan
|
Bu ruhsuzlara yazıklar olsun hayrettin sen sporu bırak dügün salonuna git çalış hoca senin niye rizeden,eskişehirden istenmediğin belli oldu yazıklar olsun bu ruhsuzlara eneramo acilen gitmesi lazım yönetim sizinde çok sucunuz var yapmak istemiyorsanız bırakın gidin kimsenin karı olmasa orada kalmaz bu takım zoraki adamı üç büyükleri tutmaya zorluyor.Ama biz sonuna kadar sivas lıyız gideçekler başkaları sinirimden ne yazacağımı bilmiyorum yazıklar olsun bu ruhsuzlara
|
ALLAH cezanızı versin baska bişey demiyorum. Sizlerin hiç onuru gururu haysiyeti yokmu. Takım yenilirde ederde. Tabiki puan kayıpları yasanır. Ama sezon basından beri bu kadarmı ezik futbol oynanır. Hiçmi utanmanız arlanmanız olmaz. Düsmüş gözüyle bakılan Mersin Akhisar kadardamı olamıyonuz. Gerci ben bunu neden soruyorumki bu takımlar kadar olamadıgınız acıkca meydanda. Yıldız oyuncuları kadroya alma capulcularla mac kazanmaya calıs. ALLAH seni davul ede Rıza Calımbye.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:33. |