![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39735&token=25395][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39735&token=25395[/img][/url]
Sivasspor'un sahasında konuk edeceği Orduspor maçının biletleri satışa sunuldu. Süper Lig'in 27. Haftasında oynanacak olan Sivasspor-Orduspor maçının biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor gişesinde satışa sunuldu. Biletler, VIP tribünü 15, maraton tribünü 10, kale arkası ise 5 TL'den satışa sunuldu. 30 Mart Cumartesi günü 4 Eylül Stadın'da oynanacak olan Sivasspor-Orduspor maçı Saat 19.00'da başlayacak. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
belediyenin mehter takımı da gelsin maça. sadece boru ve davullar coşku olmaz mı
|
Haydi yigidolar destek zamani. Su durumda desteklemeyeceksen daha hic desteklemeyelim
|
[COLOR="Red"]Editörün notu : Yorumunuz, büyük harfler kullanılarak yazıldığı için silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR] |
[B]Bu maç gerçek anlamda, dönüm maçı...
Gerçek yiğidoların destek verip, Sivassporu yanlız bırakmayacaklarına inanıyorum.[/B] |
[B]Maçın günü ve saati gayet uygun bilet fiyatlarıda normal.
Sivasta'ki Sivasspor sevdalıları'nın bu önemli maçta takımın yanında olmaları gerek.[/B] |
yiğidolar bu maçta stadyumu tıklım tıklım dolu görmek istiyoruz. haydi maçaaaa
|
Oyle atmosfer yapin ki tv basinda bile costurun bizleri
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]24 saat çalıştım sabah çıkıp erkenden gidip biletimi alıyım dedim saat 8:30 dan 11:00 a kadar biletçinin önünde bekledim gelmedi hakkım haram olsun hepsine ben yorgun uykusuz geldim sabahın köründe 11 e kadar bekledim gitmedim ama açmadı böyle bi sorumsuzluk olur mu biletimi alamadan eve döndüm[/B][B][/B][/FONT]
|
[B]Biletler satışa öğlen çıktı yiğido.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |