SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35850)

SivasSpor.Com 07.04.2013 20:06

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://b1304.hizliresim.com/18/7/lvj46.jpg[/IMG]

Deplasmanda Eskişehirspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

58_babacan_58 07.04.2013 20:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B][COLOR="Black"]İlk yarı 1-0 bittiğinde dedimki kendi kendime bu maç 2-1 biter ve yeniliriz dedim. Nedeninide hemen söylüyüm. Aklıma hemen Rıza efendinin taktikleri geldi ve ikinci yarıya yine baskı yedirecek takıma, tek kale oynatacak ezdirecek takımı hatta ileri uçtan yani forvetten adam çıkaracak dedim takımı forvetsiz oynatıcak dedim ve aklımdan geçen başıma geldi.YETER ARTIK A-RIZA ÇIKARMAYA BAŞLADIN TAKIMDA KENDİ KUYUNU KENDİN KAZIYORSUN...![/COLOR][/B]

Respect58 07.04.2013 20:07

[B]Rıza babanın canı sağolsunnn ! :)[/B]

58_babacan_58 07.04.2013 20:08

[B][COLOR="Red"]Ya bu kadarmı futbol fakiri bir teknik adam olur.Forvetsiz maça çıkıyor adam ya sadece 49 dakika oynamış sezon boyunca piech , adam golünüde atmış zaten forvet yok ne diye alıyorsun oyundan, baskıyı yedirip yenilmemize neden oluyorsun be hocaa.bu kadarda futbol cahili olma gözünü seviyim olma artık ya.[/COLOR][/B]

58sinan58 07.04.2013 20:09

sivasspodaki ARIZA derhal giderilmeli takıma büyük zararlar veriyor

mühendisburak58 07.04.2013 20:09

ligde hiç bir iddası olmayan tüm takımlara yenildik. örnek; kasımpaşa bursa eskişehir antalya vb.. ligde kalma mücadeleis veren tüm takımlarada yenildik örnek; akhisar mersin ordu belediye karabük vb.. kısacası herkese yenildik sahi bir kimi yeneceğiz. hayırlısıyla bir ligde kalsaydık. hoca da istifa etmeli diye düşünüyorum bir trabzon kupa maçı var diye hoca tutulmaz yoksa takımı düşürecek. trabzonu her türlü geçeriz onalrda çok kötü. zaten sivassporun son 16 maçtır tek iyi oynadığı maç trabzon maçıydı demek ki ligin en kötüsü trabzon. kayserispor maçının ilk yarısı 4-0 bitti. o maçın ikinci yarısından beri sivasspordaki düşüş devam ediyor. arada bir tek trabzon maçı hariç.

Morten58 07.04.2013 20:09

Olagan üstü bir gol atarak ilk yariyi önde kapattgimiz bir maci, RIZA gibi bir Adamin yüzünden kaybettik.

Piech gol atti, Hocamiz peh peh demisdir heralde, inatligi yüzünden Piechi oyundan aldi, korktu daha cok goller atip beni rezil eder diye.

Bir TAKIMI bukadar yipratan , ezen , Hoca, 3 Ligde bile yoktur.

tavatir 07.04.2013 20:10

[B]Bilmem tehlikenin farkında mıyız ama bu maçta acilen 1 puan lazımdı bize. Akhisar ve Ordu'dan 7 puan önde olmamız gerekiyordu.

1 puan istiyorduk çok mu istedik. 1 puan alsak olası bir ikili averajdan kurtarmış olurduk. Ama şimdi Ordu veya Akhisar son 6 haftada bizden 2 maç fazla kazanmamalı. Üstelik son maç Ordu-Akhisar. Bizim de son maç deplasmanda Elazığ ile. Çok üzgünüm gerçekten. 1-0 olunca çok umutlanmıştım 1 puan için.

Kısaca bizim haftaya bir şekilde rahatlamamız lazım. Duruma göre Gençlerbirliği maçından 3 puan veya hiç olmazsa 1 puan çıkarmamız lazım gelecek. Kendi evimizdeki maç için bile endişe ediyoruz.

Bugün 1-0 öndeyken bile inşallah 2-1 olmaz diyordum. Korktuğumuz başımıza geliyor. Galipken bile kendimize güvenemiyoruz. Artık bu gidişe bir çare bulunmalı.[/B]

58sinan58 07.04.2013 20:12

rıza hocanın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz bölümünü es es lilere sorarsak çok iyi değerlendiriyorlar en korktukları adamı oyundan aldı

tebrikler rıza ZALIMBAY

sıracalı 07.04.2013 20:13

yine bi Arıza yine sonuç belli...yeryuzunde futboldan anlamadan t.dırektorluk yapan nadide insan Arıza..

hem bu kadar basarısız olup hemde bu kadar ukala bi t.direktor mü olur yaw...
sen gecen hafta bıze salladınya yumrugunu rıza , bak bu haftada taraftar adına PİECH sana salladı....ARIZA ÇALIMBYE

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31.