![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG]
Süper Lig'in 29. Haftasında oynanacak olan Sivasspor-Gençlerbirliği maçının biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor gişesinde satışa sunuldu. Biletler, VIP tribünü [B]10[/B], maraton tribünü [B]5[/B], kale arkası ise [B]2[/B] TL'den satışa sunuldu. 12 Nisan Cuma günü 4 Eylül Stadın'da oynanacak olan Sivasspor-Gençlerbirliği maçı Saat 20.00'da başlayacak. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Vallaha helal olsun yönetime.
2 Liraya maç heeeee. Daha da maça gelinmez ise söylenecek tek bişey var da, Onu ben demiyim ağnıyan ağnadı :) |
Fiyatların bu şekilde olacağını tahmin etmiştim ve yanılmadım takımını sevenler buyrun maça
|
[B][I]2 Liraya Sivas'ta süper lig maçı izle sonrada flaş transfer iste.
Bu kulüp eskiden olduğu gibi oradan buradan para toplamıyor kendi yağı ile kavruluyorsa kulübü bu günlere getiren yönetime helal olsun. Beleş maçta dolmayan stad 2 Liralık maçta dolarmı hiç zannetmiyorum.[/I][/B] |
beleşten biraz pahalı taraftara çok iş düşüyor
|
[b]yaw saygıdeğer hemşehrilerim ,yapmayın etmeyin ,tutmayın gözünüzü sevem ,ümraniye-4 eylül maçını 10 tl den seyrettik ,2 tl ye süper lig maçı izliyorsunuz,sonrada takım şöyle böyle diyoruz yönetimi eleştiriyoruz,maraton zaten iyi kötü doluyor ,kale arkalarınıda öğrenciler ,gençler doldursun 1 zahmet ,yaw milleti görüyorsunuz bu lige çıkmak için nasıl çırpınıyor,kimi düşmemek için nasıl trübünleri ful dolduruyor ,ne zeman dolacak bu stad ?düştükten sonramı ?3 maç kaldı fulleyin 3 nüde kazanalım bu maçları seyirci kazanacak öyle maçlar yani, hakemi ,rakibi baskı altına almak lazım hadi görem YİĞİDOLAR [/b]
|
gitmeyecegim rıza bey o hareketi yapmayacaktı şimdi millete yalvarırsın işte
ben taraftarsam seni eleştirme hakkımı unutmayacaksın rıza efendiiiii |
ynetim hakkındada bişi diyemem yönetim adam gibi adamlar ben öle yok flaş tarans fer falan hiç bir zaman istemedim bize aç futbolcu lazım ama rıza hocanın el kol hareketinide unutamam kimse kusura bakmasın
haklısın baba amma sı var işte rıza hoca bana o hareketi yapamaz eleştirme hakkım yokmu yoksa sivasspor canımız neyimiz kaldı başka |
bedavada olsa maalesef giden olmuyor. taraftarımız kemikleşmiş 5 bin kişi her maçta saolsunlar onalarda olmazssa boş türibinlere oyuuycak yiğidolarımız
|
Yok rizaya kustum gitmem yok baskana kizdim gitmem tok. Maca gitmeyen o armaya kusmustur. Desteklemeyen o armaya kusmustur. Armaya kusenin burada isi yoktur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |