SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GERÇEK SİVASLI OLDU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3586)

SivasSpor.Com 22.11.2005 22:26

GERÇEK SİVASLI OLDU

GERÇEK SİVASLI OLDU

Sivasspor’un Alman Teknik patronu dün Sivas’ın plakası olan 58 yaşına bastı.

Sivasspor’un başında olan Teknik direktör Werner Lorant ‘58’ yaşına Sivasspor’un çalıştırıcı olduğu bir dönemde girdiği için son derece mutlu olduğunu ve bu durumun kendisi için büyük bir sürpriz olduğun vurguladı.

Sivas halkını çok sevdiğini söyleyen Alman çalıştırıcı Almanya’da da bir çok görüştügü ve yakın Sivaslı arkadaşları olduğunu söyledi. Lorant, “58 yaşıma hiç beklemediğim bir şekilde anlamlı bir şekilde girdim. Çünkü şuanda başında bulunduğum takım bir il takımı. Bu ilin plakası ise 58. Bende şuanda 58 yaşıma girdim. Bu benim için ayrı bir heyecan konusu oldu. Sivas’ta ve Sivasspor’un başında olmaktan çok mutluyum. Hafta sonunda oynadığımız maçtan galibiyet ile ayrılsaydık çok daha mutlu olacaktım. Bir puanla yetinmek zorunda kaldık.”dedi.

Sivassporlu futbolcular ise 58 yaşına giren Teknik patronları Werner Lorant’ın yaş gününü kutlarken Teknik hocalarına sevgi gösterilerinde bulundular. Lorant, futbolcularının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı bir hayli mutlu olurken, duygulandığı da gözlendi.

CEVIK 22.11.2005 22:34

[QUOTE=SivasSpor.Com]GERÇEK SİVASLI OLDU

Sivasspor’un Alman Teknik patronu dün Sivas’ın plakası olan 58 yaşına bastı.

Sivasspor’un başında olan Teknik direktör Werner Lorant ‘58’ yaşına Sivasspor’un çalıştırıcı olduğu bir dönemde girdiği için son derece mutlu olduğunu ve bu durumun kendisi için büyük bir sürpriz olduğun vurguladı.

Sivas halkını çok sevdiğini söyleyen Alman çalıştırıcı Almanya’da da bir çok görüştügü ve yakın Sivaslı arkadaşları olduğunu söyledi. Lorant, “58 yaşıma hiç beklemediğim bir şekilde anlamlı bir şekilde girdim. Çünkü şuanda başında bulunduğum takım bir il takımı. Bu ilin plakası ise 58. Bende şuanda 58 yaşıma girdim. Bu benim için ayrı bir heyecan konusu oldu. Sivas’ta ve Sivasspor’un başında olmaktan çok mutluyum. Hafta sonunda oynadığımız maçtan galibiyet ile ayrılsaydık çok daha mutlu olacaktım. Bir puanla yetinmek zorunda kaldık.”dedi.

Sivassporlu futbolcular ise 58 yaşına giren Teknik patronları Werner Lorant’ın yaş gününü kutlarken Teknik hocalarına sevgi gösterilerinde bulundular. Lorant, futbolcularının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı bir hayli mutlu olurken, duygulandığı da gözlendi.[/QUOTE]
SAYIN LORANTIN DOGUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM NİCE YILLARA

İNŞALLAH 58 YAŞGÜNÜNDE SİVAS SIPORU ŞAMPİYONLAR LİGİNDE VEYA

UEFA KUPASINDA MÜCADELE EDEREK KUTLARIZ SAYIN LORANT DAHA

NİCE YILLARA HEP BERABER SİVASI VE SİVASLIYI ZİRVELERE CIKARIRSINIZ

drummer 22.11.2005 22:57

ilginç ve güzel tesadüf.
doğum gününü kutlarız sayın lorant'ın

puar 22.11.2005 23:08

allah uzun ömürler versin...inşallah yaşı kadar takımda puan toplar... :)

drummer 22.11.2005 23:11

yetermiki yaşı kadar puan

Serd@r 23.11.2005 00:08

Nice yıllara Sayın LORANT!

özkan ertaş 23.11.2005 06:59

sivas sporumuza beşiktaş maçında başarılar diliyorum

rguler 23.11.2005 07:52

hocam 58 sanada uğurlu gelir inşallah birlikte nice mutlu yıllara ve başarılara

YUZUK58 23.11.2005 08:00

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLU OLSUN LORANT HOCA.

1967_CLUB_ÖZGÜR 23.11.2005 08:27

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SİVASSPORLA BİRLİKTE DAHA NİCE MUTLU YILLARA HOCAM :)[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.