![]() |
Taraftarın Gözdesi Oldu
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39925&token=49806[/IMG]
Sivasspor yönetiminin ara transfer döneminde Kırmızı-Beyazlı renklere bağladığı Polonyalı Piech, taraftarların yeni gözdesi oldu. Eskişehir karşılaşmasında, attığı golle taraftarların gönlünde taht kuran Piech, formasının da hakkını vermiş oldu. 3 buçuk yıllığına Sivasspor'da oynayacak olan 27 yaşındaki golcü oyuncu Piech'in bundan sonraki karşılaşmalarda da kadroda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarlardan ve teknik yönetimden tam not alan genç golcünün, takımla da uyum sağladığı ve diğer oyuncularla da iyi anlaştığı ifade ediliyor. Sivassporlu taraftarlar, bu haftaki Gençlerbirliği maçında Polonyalı oyuncuyu ilk 11'de görmek istiyor. Hakikat Gazetesi |
Cevap: Taraftarın Gözdesi Oldu
Kesinlikle oynamalı. Rıza bey, şahsi kaprislerine yenilip yine sahanın kenarında bekletirse hem takımın hemde kendisinin sonunu hazırlamış olur. Eneramo oynayacaksa yine oynası o'da. Fakat Piech ile ya ikili forvet olmalı yada Piech forvet arkası oynamalı. Bir zamanlar Mehmet Yıldız'ın arkasında oynayan Balili, Muhamed Ali, Tum gibi. O zamanlar forvet hattımız ne kadar başarılıydı.
Rıza bey inadından vazgeçip oynatmalı ve sistem değiştirmeli. . |
[b]adam boş biri değil zaten polonyada gol krallığına oynamış ,taa geldiğinde zaten hazırdı..
rıza hocanın inanılmaz inadı yüzünden,çocuk bitürlü forma şansı yakalıyamadı, kasımpaşa maçında 10 dak içinde hepimizi mest etti, 90 dak oynasa belki maçı kazanırdık,eskişehir maçındada enfes gol attı ,1 tane kaçırdı, artık rıza hoca bahaneyi bıraksın, yok türkçe bilmiyor, yok hazırdeğil, eneramoyla çok güzel ikili olurlar, balili, mehmet yıldız ikilisi gibi, bakalım ne yapacak göreceğiz ben kendisini çok seviyor başarılar diliyorum en azından oyundan alınınca hava yapmıyor formasını atmıyor yere, ben olsaydım çıkarken hocaya el kol hareketi çekerdim :mad:[/b] |
Başlığı ben açacaktım, ama konu açma yetkim yokmuş. Site yönetimine teşekkürler!
Piech zaten kendini kanıtlamış biri, sadece Rıza Hoca'nın nedeni bilinmez inadı yüzünden oynamıyor. Fakat artık en az bir devre oynayacaktır; çünkü futboluyla bunu haketti. Sene sonunda olur ya teknik direktörümüz değişirse yeni gelen teknik direktörün gözdesi olacağından eminim! |
umarım piech ilk onbirin vazgeçilmezlerinden biri olur artık 90 dk sahada ruh gibi dolanan oyuncuları seyretmekten bıktık usandık
|
piechi biz begendikte heralde riza beyin yine gozune giremedi. riza bey hala eskishrde sercan olsaydi kamil olsaydi eneramo olsaydi diyip duruyor. adam agziyla kus tutsa yine yaranamaz. yazik oluyor boyle bir oyuncuya
|
erman gençler maçında büyük bir ihtimalle oynayamayacak. rıza hoca ermanın yerine piechi monte etmeli.
|
rıza bey pire yi yine yedek bekletir boşa ümitlenmiyelim eskişehir maçı sonrası mecburen oynattık bazı arkadasları dedi ki iki gün önce yine sercan diyordu.
|
piyeh güzel futbolcu ama hocamızla yıldızı bir türlü barışmadı.
|
Valla Rıza hoca bilir. Bu oyuncu rızanın sivastaki yerini sağlamlaştırır. Oynatırsa tabi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22. |