SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimsenin Gıkı Çıkmıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35878)

SivasSpor.Com 12.04.2013 23:18

Kimsenin Gıkı Çıkmıyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.rizahoca11.jpg[/IMG]

Çalımbay, 1-1 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı istedikleri gibi oynayamadıklarını, ummadıkları şekilde gol yediklerini ve oyun düzenlerinin bozulduğunu belirtti.

İkinci yarıda yaptıkları değişikliklerle istedikleri gibi oynamaya başladıklarını ifade eden Çalımbay, gerekli baskıyı kurduklarını ve pozisyonlar bulduklarını dile getirdi.

Çalımbay, "İlk yarıdaki oyundan memnun değilim, ikinci yarıdaki oyundan ve mücadeleden çok memnunum. Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılalım ama 1-0'dan gelip de 1 puan almak başarıdır" diye konuştu.

Taraftarlardan bütün halinde takımı desteklemelerini isteyen Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki [B]Trabzonspor maçı öncesinde taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu, çatlak seslerin çıkmaması gerektiğini söyledi. [/B]

Bir gazetecinin, maçın hakemleriyle ilgili görüşünü sorması üzerine Çalımbay, hakemler konusunda tek başına kaldığını, kimsenin bir şey söylemediğini belirterek, "Kimsenin gıkı çıkmıyor. Konuşunca ben kötü oluyorum. O yüzden bütün hakemlerimizi başarılı buluyorum" dedi.

Sivassporlu futbolculardan [B]Uğur Kavuk [/B]ise bu karşılaşmayı unutup Trabzonspor ile yapacakları kupa maçına odaklanacaklarını ifade etti.

[B]Adem Koçak[/B] da kazanamadıkları için üzgün olduklarını ancak alınan 1 puanın önemli olduğunu dile getirdi.

[B]Ziya Erdal[/B] ise kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Çılgın Türk 12.04.2013 23:21

Cevap: Kimsenin Gıkı Çıkmıyor

Hoca Baskana ve yönetime tas atmis, bu konuda haksiz degil.
Belkide tek hakli oldugu nokta bu :)

58_SEMİH_58 12.04.2013 23:24

Hoca doğru söylemiş daha maçın 10 dakikasında saçmalamaya başlayanlar vardı.Saydırıyorlardı hocaya oyuncuya yönetime.

DoomsDay58 12.04.2013 23:36

Hoca sezon sonu gidecek artık hocaya neden tepki oluyor anlamış değilim. Tamam eleştiriyoruz ama şu saatten sonra hocaya küfretmenin hiçbir mantığı yok sezon sonu zaten gidecek niye hala uzatıyorlar ki

DOGU_BEY 12.04.2013 23:55

[B]Bu konuda sonuna kadar haklı Rıza hoca...onun kadar bu sene yönetim ses çıkarsaydı belki birşeyler değişirdi...[/B]

ROMANTİK KATİL 13.04.2013 00:04

Susalımda yönetim işine baksın. Tabi bir işleri varsa. Haftadan haftaya yeri geliyor 1 ayda 2 ayda maca geliyorlar sadece daha ne istiyorsunuz. Böyle bir yönetim bulmusuz sükretmek lazım. Bize yapılan hatalar baskalarına yapılsaydı Türkiye yıkılıyordu su an. Ama bizim yönetim agzını acıp tek kelime bile etmiyor hakkımızı aramıyor. Bundan dolayı yönetimi tebik etmek lazım...............

58Sivaslilar 13.04.2013 00:49

Riza hoca dogru söylüyor sivasli sesini cikaramadigi icin hakkinida savunamiyor böylece verilmesini birak her sey teker teker elden gitti halada sesler cikmayinca simdi sira sivassporda göz ona dikilmis o kadar hakem hatasi tesadüf olamaz ac gözünü yigido???????????????????????????

58Sivaslilar 13.04.2013 00:58

kendi hakkina sahip cikmazsan elin adami agzindaki lokmayi dahi alir vede almistir DEMIR celige bakin elin arabi ta iskendurundan elini uzatip agzidaki lokmayi götürüyor sivaslinin giki cikmamistir iste simdi bundada cikmiyor????????????? yosa o kadar hakem hatalari pespese isabet etmez

58Sivaslilar 13.04.2013 01:01

Bu konuda sonuna kadar haklı Rıza hoca.

58fatihcan 13.04.2013 01:36

hoca haksiz degil. yonetim cok sakin. cok pasif. trabzon macina yonelsinler artik.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:16.