![]() |
Kural Hatası mı Yapıldı?
[B]Bugün oynanan Sivasspor-Gençlerbirliği maçında 2.yarıdaki bir pozisyonda Ziya Erdal'a zannedersem 2.sarı kart gösterildi ama oyundan atılmadı..
-Ziya 1 sarı kart görmüştü bir pozisyon sonrası ise Sivassporlu oyuncular hakem Süleyman Abay'a epey bir itirazda bulundu o esnada zannedersem Ziya'ya 2.sarı kartı gösterdi ama atmadı..Yalnız Erman da o itirazlarda ordaydı belki de o gördü kartı...Ve işin ilginç tarafı o sarı kartın anonsu da yapılmadı???? :confused::confused::confused:[/B] |
Cevap: Kural Hatası mı Yapıldı?
Ortaligi alsinda spiker karistirdi ama tekrarina bakinca kartin Erman'a ciktigi anlasiliyor. Kural ihlalinden sözedebilmek icin 2 defa Ziya'ya karti cikarttigi cok net görünmesi gerekiyor malesef ölye birsey yok...
Dünya kupasinda bir Ingiliz hakem böyle bir hataya düsmüstü. Ama rakip takim kazandigi icin itiraz olmadi. Itiraz olsaydi mac tekrarlanirdi. |
[B][QUOTE=Çılgın Türk;847202]Ortaligi alsinda spiker karistirdi ama tekrarina bakinca kartin Erman'a ciktigi anlasiliyor. Kural ihlalinden sözedebilmek icin 2 defa Ziya'ya karti cikarttigi cok net görünmesi gerekiyor malesef ölye birsey yok...
Dünya kupasinda bir Ingiliz hakem böyle bir hataya düsmüstü. Ama rakip takim kazandigi icin itiraz olmadi. Itiraz olsaydi mac tekrarlanirdi.[/QUOTE] işin ilginç tarafı statta kartlar daima anons edilir ama ne o kart ne de kartı gören oyuncu anons edildi...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;847203][B]
işin ilginç tarafı statta kartlar daima anons edilir ama ne o kart ne de kartı gören oyuncu anons edildi...[/B][/QUOTE] Belki anans eden kisi(ler) de maci ayni andan Tv'den de takip ediyordur. Spiker 1-2 dakika Ziya'nin iki defa sari gördügünü iddia etti. Sonra baska acidan görüntüler verince hatasini anladi ve düzeltti. |
[B][QUOTE=Çılgın Türk;847204]Belki anans eden kisi(ler) de maci ayni andan Tv'den de takip ediyordur.
Spiker 1-2 dakika Ziya'nin iki defa sari gördügünü iddia etti. Sonra baska acidan görüntüler verince hatasini anladi ve düzeltti.[/QUOTE] eğer abay orda o kargaşada yanlışlık yaptıysa -ki inşallah yapmıştır--hem kendi iyice rezil olur hem de maç tekrar edilir...ben stattaydım orda bana da sanki kartı ziyaya gösterdi gibi geldi...hatta maratondakilerin bir kısmı da kural hatası yaptı bu mal dediler...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;847205][B]
eğer abay orda o kargaşada yanlışlık yaptıysa -ki inşallah yapmıştır--hem kendi iyice rezil olur hem de maç tekrar edilir...ben stattaydım orda bana da sanki kartı ziyaya gösterdi gibi geldi...hatta maratondakilerin bir kısmı da kural hatası yaptı bu mal dediler...[/B][/QUOTE] Malesef özetlere o pozisyonu almamislar ama mac icinde tekrarini gösterdi karti Eman'a cikartiyor ama Ziya'da o karenin icinde var. Varsayalim hakem o karti Erman'a degil de Ziya'ya cikartti ve kural hatasi yapti. Erman o pozisyonun icinde oldugu icin yok ben o karti Erman'a cikarttim der isin icinden cikar. Ilk mesajda yazdigim gibi bir oyuncunun 2 defa sari gördügü görüntülerden cok net anlasilmasi gerekir aksi halde mac tekrarlanmaz.... ama bu pozisyonda öyle bir durum yok. |
İkinci kartı Erman'a gösterdi.
Erman oyuncuyu itelemişti o yüzden gördü kartı. |
Kart'in Erman'a ciktigi resmiyet kazandi.
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=106611[/url] |
ermana cikti da gol kime yazildi
|
[QUOTE=DOGU_BEY;847200][B]Bugün oynanan Sivasspor-Gençlerbirliği maçında 2.yarıdaki bir pozisyonda Ziya Erdal'a zannedersem 2.sarı kart gösterildi ama oyundan atılmadı..
-Ziya 1 sarı kart görmüştü bir pozisyon sonrası ise Sivassporlu oyuncular hakem Süleyman Abay'a epey bir itirazda bulundu o esnada zannedersem Ziya'ya 2.sarı kartı gösterdi ama atmadı..Yalnız Erman da o itirazlarda ordaydı belki de o gördü kartı...Ve işin ilginç tarafı o sarı kartın anonsu da yapılmadı???? :confused::confused::confused:[/B][/QUOTE] kart erman'a gösterildi ancak pedriel'e yapılan harekette yapan tomic'e değilde zec'e sarı kart verildi zec müdahaleyi kendi yaptığı yönünde hakemi resmen kandırdı. yorumcular bunun kural değil hakem hatası olduğunu söylüyor ama bence büyük bir hata |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |