![]() |
BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Sivasspor ile Beşiktaş arasında 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maçın bilet fiyatları belirlendi. Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde; Kale arkası 15 YTL, Maraton 25 YTL, Kapalı tribün 50 YTL, VIP ise 100 YTL, olarak açıklandı. Diğer yandan biletlere yoğun ilginin olduğu gelen haberler arasında yer aldı. Sivasspor - Beşiktaş derbisinin biletlerinin dünden itibaren satışa sunulduğu isteyen taraftarların biletlerini Hükümet meydanındaki Sivasspor büfesinden biletlerini temin edebilecekleri açıklandı. |
[COLOR="Black"][B][I]İnşallah maça ilgi büyük olur ben zaten o kanaatteyim çünkü hem Beşiktaş hemde ilk gece maçı YİĞİDOlar ve YİĞİDEler SİVASSPORumuzu yalnız bırakmayacaktır.[/I][/B][/COLOR]
|
Full cekeriz!..
Bundan sonra dolacagina inaniyorum!
Yigidolar takimlarini yalniz birakmayacaktir... |
herşeyin ilki güzeldir.fiyatlarda fener maçına göre düşük haydi yiğidolar doldurun stadyumu
|
bilet fiyatları gerçekten çok ama çok uygun bu yüzden yönetime burdan teşekkür etmek isterim
|
[QUOTE=gercek58li]Bundan sonra dolacagina inaniyorum!
Yigidolar takimlarini yalniz birakmayacaktir...[/QUOTE] [b][color=blue]HAVALAR SOĞUMAYA BAŞLADI STADIN DOLACAĞINI ZANNETMİYORUM...[/b][/color] |
gardas ins pazar gunu trubundekı yerımızı alacagız ve b.j.k ya gereken dersı de verıp DEMİRÖREN İ işinin basına gerı gonderecegız yazık adama yaa b.j.k için işinden gucunden oluyor :))))
|
İnşallah stadımız dolar ya ben Sivasta olsam kesin giderdim Bjk e engeli geçmemiz için 12.taraftara ihtiyacımız war yine tribünde omuz omuza olmalıyız.
|
[COLOR=BLUE]BAŞKALARINI BİLMEM AMA BİZ YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ ORDAYIZ BU SEFER DAHA BİR ÇOŞKU OLACAK..[/COLOR]
|
maça gelemeyecegiz ama yüregimiz sizinle kesinlikle yenecegiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |