SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Başkentli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=98)
-   -   RIZA SESLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35918)

yigidolar06 18.04.2013 09:30

RIZA SESLERİ

Trabzon maçının sonlarında Hakemle Rıza hocanın arasında yaşanan olaylarda. Taraftarlarımızın Rıza hoca diye, Rıza hocaya destek olması beni tv başında tüylerimin diken, diken olmasına vesile oldu. Biz Sivas lıyız eleştirdiğimiz Rıza hocamızıda böyle sahip çıkarız.

ccey 18.04.2013 09:41

Cevap: RIZA SESLERİ

bütün takımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler ts ye bir tane bile pozisyon vermediler

izmirliyigido 18.04.2013 09:43

Evet, maç esnasında özellikle oyuncu değişikliklerinde yaptığı (bana göre hatalı) seçimler için [B]kızdığım[/B] halde, taraftarın [B]sahip çıkması[/B] beni de çok duygulandırdı ve sevindirdi.

Herşey güzel giderken deyyus [B]hakemlere koz vermeyecektik[/B] arkadaş. Aatıf'ı (zorunlu değilse) çıkartmayıp orta sahayı düşürmeyecektin. Adam topu [B]ileriye taşıyıp[/B] tehlikeyi kalemizden uzakta tutuyordu. Belki [B]3. golü[/B] bile atardı. [B]Orta sahamız[/B] düşünce, oradan atılan bir uzun topta Ümit Kurt belki de yapmayacağı bir hatayı [B]yapmak zorunda[/B] kaldı ve hakeme koz verdik.

Neyse inşallah 2. maçta işin ciddiyetini daha iyi anlarız.

.

58sinan58 18.04.2013 09:47

[QUOTE=yigidolar06;848392]Trabzon maçının sonlarında Hakemle Rıza hocanın arasında yaşanan olaylarda. Taraftarlarımızın Rıza hoca diye, Rıza hocaya destek olması beni tv başında tüylerimin diken, diken olmasına vesile oldu. Biz Sivas lıyız eleştirdiğimiz Rıza hocamızıda böyle sahip çıkarız.[/QUOTE]

evet yeri geldiği zaman hocayı eleştiririz hatta bazen eleştirinin dozunu kaçırırız ama haklı olduğu konularda da hocamızı desteklemesini biliriz

Salim58 18.04.2013 10:04

[QUOTE=izmirliyigido;848403]Evet, maç esnasında özellikle oyuncu değişikliklerinde yaptığı (bana göre hatalı) seçimler için [B]kızdığım[/B] halde, taraftarın [B]sahip çıkması[/B] beni de çok duygulandırdı ve sevindirdi.

Herşey güzel giderken deyyus [B]hakemlere koz vermeyecektik[/B] arkadaş. Aatıf'ı (zorunlu değilse) çıkartmayıp orta sahayı düşürmeyecektin. Adam topu [B]ileriye taşıyıp[/B] tehlikeyi kalemizden uzakta tutuyordu. Belki [B]3. golü[/B] bile atardı. [B]Orta sahamız[/B] düşünce, oradan atılan bir uzun topta Ümit Kurt belki de yapmayacağı bir hatayı [B]yapmak zorunda[/B] kaldı ve hakeme koz verdik.

.[/QUOTE]

[B]Abi Aatıf oyunda olduğu süre içinde süper oynadı çok koştu dolayısıyla yoruldu ben Aatıf'ın sakatlıktan değil yorulduğundan dolayı oyundan alındığını düşünüyorum.

Ayrıca Rıza hocaya yapılan destek güzeldi.[/B]

58fatihcan 18.04.2013 10:10

Ivas taraftari ne kadar yufka yurekli oldugunu da gosterdi, ne kadar deger verdigini de... onlar soyleyeceklerini soylediler bize fazla soz dusmez tebrik ediyorum

kaptann58 18.04.2013 10:39

[QUOTE=izmirliyigido;848403]Evet, maç esnasında özellikle oyuncu değişikliklerinde yaptığı (bana göre hatalı) seçimler için [B]kızdığım[/B] halde, taraftarın [B]sahip çıkması[/B] beni de çok duygulandırdı ve sevindirdi.

kardeş atıf kendi istedi çıkmayı hocaya işaret etti herhalde azda olsa sakatlığı nüksetti yoksa neen çıkarsın her şey iyi igiderken

Serdar63972 18.04.2013 11:01

[QUOTE=Salim58;848412][B]Abi Aatıf oyunda olduğu süre içinde süper oynadı çok koştu dolayısıyla yoruldu ben Aatıf'ın sakatlıktan değil yorulduğundan dolayı oyundan alındığını düşünüyorum.

Ayrıca Rıza hocaya yapılan destek güzeldi.[/B][/QUOTE]

Gardaş Aatıf dediğin adam bir senedir bu takımda top oynuyor. Hala 90 dakikayı çıkaramıyorsa bunun sorumlusu kim?

Salim58 18.04.2013 11:04

[QUOTE=Serdar63972;848431]Gardaş Aatıf dediğin adam bir senedir bu takımda top oynuyor. Hala 90 dakikayı çıkaramıyorsa bunun sorumlusu kim?[/QUOTE]

[B]Aatıf 90 dakikayıda çıkarır 180 dakikayıda çıkarır burada hemfikiriz ama yoruldum beni alın demesine çıkarmaktan başka ne yapılabilir.? [/B]

mucahit5884 18.04.2013 11:21

arkadaslar ben tvden izledim elazig diye bizim taraftarlar bardi demi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19.