![]() |
Finali Kesin Oynayacağız
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40009&token=60926[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Ziraat Türkiye kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor'u konuk eden ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak moral bulan kırmızı-beyazlılar ara vermeden Kayseri maçı hazırlıklarına başladı. İki grup halinde gerçekleşen antrenmanda, Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular hafif koşu yaptı. Diğer futbolcular ise düz koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaparak dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın babasının ameliyatı için İstanbul'a gitmesi nedeniyle antrenman yardımcı antrenör Bülent Albayrak nezaretinde gerçekleşti. İzinli olduğu öğrenilen Pedriel ile hafif sakatlıkları bulunan Ümit ve Hakan antrenmana katılmadı. [B]''Finali Kesin Oynayacağız''[/B] Türkiye kupasında kendilerinin avantajlı konumda olduğunu belirten yardımcı antrenör Bülent Albayrak, "Sivasspor tarihinde ilk kez final oynayacak inşallah. Oynayacağız yani, finali kesin oynayacağız. İlk 10 dakikanın haricinde tamamıyla oyuna hakim bir Sivasspor vardı sahada. Yani çok farklı bir skorda ortaya çıkabilirdi. Son dakikada yediğimiz frikik golü işi biraz riske etmiş gibi gözükse de sonuçta avantaj yine bizde. Her şey şu anda bizim elimizde. Biz Sivasspor olarak Trabzonspor'u Trabzon'da da yenecek güce sahibiz. Gol atacak güce de sahibiz. O yüzden bu avantaj bizde. Bu avantajımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz. İnşallah kullanacağız, başaracağız, finale yükseleceğiz. Çok istiyoruz çünkü bunu." dedi. Hakem hatalarına değinen Albayrak, "Dün çok iyi bir futbol oynadık ama maalesef haftalardır devam eden hakem hatalarından birisini de dün gördük. Son dakikada gelen gol için biz hakeme hiç bir şey söylemedik. Rıza hocanın orada kendi oyuncusuna gösterdiği tepki hakem tarafından yanlış algılandı. Gerekçede ayağının çizgiyi geçmesi. Yani çok net pozisyonlarda hakemler hata yapıyor ama toleransları yok. Rıza hocanın durumu belli değil. Bu yıl erteleme olayı çıktı nihayetinde. Ben Rıza Hocanın haksız yere sahadan atıldığına inanıyorum. 'Çıkmam' demesinin nedeni hakemle konuşmak istemesinden kaynaklanıyor. Çünkü durumu izah etmek istedi. Tepkisinin oyuncusuna olduğunu söylemek istedi. Onun üzerine tabi hakemde çok yumuşadı. Hüseyin Göçek de iyi bir hakem normalde. Tarafsız ve gördüğünü çalmaya çalışan bir hakem. O da hata yapmış olabilir o pozisyonda. Biz faul pozisyonununda üzerinde durmuyoruz. Ancak Rıza Hocanın haksızca tribüne gönderilmesi bizi gerçekten çok üzdü. Çünkü bizim önümüzde çok önemli maçlar var. Ama gerekli itirazlar yapılacak." dedi. Ligde oynayacakları Kayserispor maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirten Albayrak, "Şimdi önümüzde bir Kayseri maçı var. Bu maçta sarı kart cezalısı arkadaşlarımız var Erman ve Ziya, onlar oynayamayacak. Ama diğer arkadaşlarımız cezalı arkadaşlarımızın yerini dolduracaktır. İnşallah Rıza hocamızda Kayseri'de takımın başında olursa oradan da çok iyi bir sonuçla dönmeyi çok istiyoruz. Çünkü biz iyi bir takımız, bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Ama hakem hataları bizim ligdeki konumumuzu bizden daha fazla belirledi. Bizim yaptığımız hatalardan çok hakemlerin yaptığı hatalar bizim bu noktada olmamıza neden oldu. İnşallah bundan sonra onlarda dikkatli olur ve iyi skorlar almaya başlarız bizde." dedi. [B]''Aatıf Trabzonu Deplasmanda'da Yeneceğiz''[/B] Trabzon maçında attığı golü hamile eşi Anjelique'ye armağan ettiğini belirterek Türkiye'de yenemeyecekleri takım olmadığını ifade eden maçın yıldızı Aatif Chahechouhe, "Dün takımın ilk golünü attım. Güzel bir goldü. Daha sonrada bunu eşime armağan ettim çünkü eşim şu anda hamile. Maçı 2-1 kazandık fakat bu skor yeterli değil çünkü bu maçın bir rövanşı var. Deplasmanda oynayacağız ama Trabzonspor'u orada da yeneceğimize inanıyorum. Biz daha iyi bir takımız. Zaten Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok. İnşallah rövanş maçını da kazanacağız."dedi. Haftasonu ligde karşılaşacakları Kayserispor maçını da değerlendiren Aatif, "Kayseri maçı çok zorlu ve çok önemli bir karşılaşma bizim için. Ligde gideceğimiz yönü belirleyecek karşılaşmalardan biri olacak. O yüzden bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz ve kazanacağız da. Daha sonrada tekrar kupa maçlarına konsantre olup kupada yolumuza devam edeceğiz." dedi. |
Cevap: Finali Kesin Oynayacağız
ADAMIN DİBİSİN KRAL ATIF ...
|
Rıza hoca ve takım kupa maçlarında max özeni gösterecektir( en azından taraftar olarak göstermesini bekliyoruz) trabzon taraftarının bütün pisliklerini çirkefliklerini iğrençliklerii tüm TÜRKİYEnin göreceği bir maç bizi bekliyor hakem objektif olursa maç rahat bizim taraf tutarsa da sancılı da olsa yine bizim...
|
heyyyya heyyya heyyya AATİF BAŞKA AATİF BAŞAKAN;);)
|
Sonuna İNŞALLAH koymayı unutmayalım....
|
eğer adam gibi bir hakem olursa kesinlikle bu ts yi yeneriz
|
ben olsam " finali kesin oynayacağız" lafını etmezdim. bizin futbolcular da " trabzonu orada da yeneriz " gibi kesin ifadeler kullanıyorlar ki bu da çok yanlış. bunu duyan rakip takım futboları hırslandıracak bu tür söylemlerden kaçınmak gerekiyor.
oynanacak maça gelirsek ben trabzonsporun takımından değil de taraftarından çekiniyorum. trabzon seyircisi bizimkiler gibi içi geçmiş değil. ölü takımı diriltecek kadar ateşliler. hasılı, zor nmaç olacak. bu maçta olduğu gibi aptalca hatalar yapmazsak zor da olsa turu geçeceğimizi düşünüyorum. |
Amrabat tarzı bir oyuncu, birebirde çok etkili son vuruşları harika. İnşallah uzun yıllar Sivasta kalır. Ama maçlarda anlamadığım şu var, biz 1 farkla öne geçiyoruz yada 2 farkla Rıza hoca kontra ataktan farkı açabilecekken hep çıkarıyor atıfı. Hadi Grosickinin mücadele gücü düşük diyelim ama atıf orta alanda mücadele gücü yüksek. Neden farkı daha da açabilecek kontra ataklara çıkacak oyuncumuz varken biz 70. dk'dan sonra kendi yarı alanımıza çekiliyoruz anlamak mümkün değil!!!
|
Bizim sivasspor taraftari kötü taraftar degil türkiyenin ve Anadolunun en iyisi zira su sonzamanlarda taraftarlara seyircilere karsi yapilanlara bir bakarsak bizim taraftarimiz gibi si yoktur neimis geliyorlarmis cekirdek yiyorlarmis bagirmiyorlarmis tezahurat yapmiyorlarmis siz elestirenler varya hic birseyden haberiniz ya yok yada hicbirsey bilmiyorsunuz Her takimi costuran Amigosu var sivasinkiler amigo degil cigirtkan ne seyirciyi costuracak dogru dürüst siloganlari becere biliyorlar nede sahayi idare edecek bir pilanlari var ben sahsen cokdefa gördüm herkafadan birses ne söyleneden birsey anlasiliyor nede uyak ve ahenk yapilacak bir ses sonuna kadar acilmis bol müzikli hava insani sagir edercesine rahatsiz eden bir ortam bu böyle olmaz buna bir ceki düzen verilmeli.
|
Finali Kesin Oynayacağız ifadesini kullanabilmek için maçı en 2-0 bitirseydik veya 3-0 yapabilseydik olacaktı. 2-0 olması içinde Aatıf Chahechouhe oyundan alınmamalıydı. O oyundan çıkınca oyun kurgumuz bozuldu. Zaten dikkat ettiyseniz tüm ataklarımız onun önderliğinde gelişti. Grosicki'nin bir tane getirip de attığı şut var. Oyunu şekillendiren Aatıf'tı. Oyunda kalsaydı 3. golü ya atardı ya da attırırdı.
Hocamızın oyuncu değiştirme hastalığı yine nüksedince 2-1 kazandığımız maçta şimdi "kesin" finali oynayacağız demek sadece umut ve temenni. Halbuki 2-0 bitseydi o zaman garanti. :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05. |