![]() |
Ne Çektin Be Hocam
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40011&token=45581[/IMG]
Trabzonspor'la oynanan kupa maçında tribüne gönderilen Rıza Çalımbay yine hakemlerden dert yandı. “Küfür etmedim, kendi fubolcuma kızdım” diyen tecrübeli hoca, “Şaşkınım” yorumunu yaptı Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında sahasında Trabzonspor’u yenerek final için umutlanan Sivasspor’un canı bu maçta da hakemlerden yandı. Son haftalarda sık sık hakem hatalarına maruz kalan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın dünkü tepkisi yine aynıydı. FANATİK’e konuşan deneyimli hoca, “2-0 yaptıktan sonra oyunu tutamadık. Kendi futbolcuma da kızdım. Faul pozisyonunda hakem verebilirdi, vermeyebilirdi, ama bir çizgi ihlali yok, küfür yok, hakaret yok. Sadece, ‘kendi oyuncuma kızıyorum’ diye neden ceza alıyorum anlamıyorum! 2-1 de bizim için iyi skor. Trabzon’a 2-0 gitseydik çok büyük avantajımız olacaktı, şimdi sadece avantajımız var. Bunu korumak ve Trabzonspor’u elemek için oraya gideceğiz” ifaelerini kullandı. |
Cevap: Ne Çektin Be Hocam
[B]Seni tribüne göndermelerinin nedeni belli hocam haftalardır hakemler iyi hakkımızı yemediler deseydin yanına bile yaklaşmazlardı.
Hakeme hakaret yok, hakeme kızma yok, çizgi ihlali yok eee ozaman derdiniz ne hakemler diye soran olmaz olmamıştırda, başkaları gibi çirkeflik yapmaya senin yiğidoluğun müsade etmediği için bunlar başına geliyor hocam..Bunlar verdikleri yanlış kararlardan utanmış olsalardı bu hataları her hafta tekrarlamazlardı. Dik duruşuna devam et herkes senin ne yaptığını görüyor hocam.[/B] |
Hocam sonuna kadar hakli. Sen kimsin sebepsiz yere hocayi yolluyorsun . Hocam rovansta kapak yapacak insallh hepsine
|
Bu arada hocanin karari ne zaman cikacak ttff den
|
Elemek için kılıf arıyorlar...
|
Emek hırsızlığı buna denir!
sahada yenemiyorsan masada biz varız, diyor birileri. |
Şunu hepimiz biliyoruz ki, Yiğidolar [B]her platform da[/B], her haksızlıkta, her olumsuzlukta [B]yalnız kalıyor[/B]. Hakkımızı aramayı bilmiyoruz. Elimizden tutacak [B]kimse[/B] yok. Hakem hatalarına karşı birtek sesini yükselten [B]Rıza Çalımbay[/B] olduğu için haftalardır diş bileyen kuduz sürüsü bir [B]punduna getirip[/B] cezayı kesiverdi.
Ha, [B]hoca hatalı mıydı[/B], yapmamalı mıydı? Hayır !.. [B]Hiçte[/B] hatalı değildi. Hata Fatih Terim'in yaptığı gibi [B]çirkeflik yapsaydı[/B], olurdu. Rıza Çalımbay [B]beyefendilik[/B] çizgisinin asla dışına taşmadan [B]itirazını yaptı[/B], mücadelesini yaptı, hakem bozuntusunu [B]ayağına getirtti[/B], derdini anlattı. İstanbul patronu [B]Terim gibi[/B] sağa sola salya akıtarak [B]saldırmadı[/B], itelemedi, yumruklamadı. (Şu an saat 09:04 ve radyoda haberde söylüyor [B]F.Terim'in 9 maç cezası[/B] Tahkim tarafından [B]onaylanmış[/B]!.. Ohh iyi olmuş). Bakalım onu [B]emsal[/B] gösterip bizim hocamızada ne ceza verecekler? Biz [B]sesimizi çıkarttsakta[/B] efendiyiz, sessiziz. O yüzden başımızı sürekli ezmeye çalışırlar. Takım tertibinde ve oyuncu değişikliklerinde [B]kızsakta[/B], hocamızın bu konularda ki davranışlarında [B]her zaman yanındayız[/B], arkasındayız. Yalnız bırakmayız. Sonunda kadar da mücadelenin içinde yer alacağız. Dün akşam [B]başkan da[/B] söyledi, Sivas'lılar, yiğidolar sadece [B]6 bin kişiden[/B] ibaret değil. Sivas'ı seven, [B]Sivasspor'u[/B] seven, hocasını başkanını seven, Allah'ını seven [B]Sivas'lılar neredesiniz[/B]? Artık silkinin, çıkın ortaya. [B]Yeter ama[/B] yav, YETER !.. . |
Nasil olsa bir gün riza hocayi hakemler kurulu toplantisina cagracaklar simdiye kadar hangi hakem hangi yamuklugu yapip sivassporu harcamaga calistiysa kisa kesitlerle kilip yapip kurulun önüne koymali ve onlarin cezaya magruz kalmalari saglanmali :confused:
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;848646][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40011&token=45581[/IMG]
Trabzonspor'la oynanan kupa maçında tribüne gönderilen Rıza Çalımbay yine hakemlerden dert yandı. “Küfür etmedim, kendi fubolcuma kızdım” diyen tecrübeli hoca, “Şaşkınım” yorumunu yaptı Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında sahasında Trabzonspor’u yenerek final için umutlanan Sivasspor’un canı bu maçta da hakemlerden yandı. Son haftalarda sık sık hakem hatalarına maruz kalan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın dünkü tepkisi yine aynıydı. FANATİK’e konuşan deneyimli hoca, “2-0 yaptıktan sonra oyunu tutamadık. Kendi futbolcuma da kızdım. Faul pozisyonunda hakem verebilirdi, vermeyebilirdi, ama bir çizgi ihlali yok, küfür yok, hakaret yok. Sadece, ‘kendi oyuncuma kızıyorum’ diye neden ceza alıyorum anlamıyorum! 2-1 de bizim için iyi skor. Trabzon’a 2-0 gitseydik çok büyük avantajımız olacaktı, şimdi sadece avantajımız var. Bunu korumak ve Trabzonspor’u elemek için oraya gideceğiz” ifaelerini kullandı.[/QUOTE] Vallahi hocam sivassporun hakemlerden çektiklerini tüm türkiye biliyor ama arkamız sağlam değil büyük yerlerde dayılarımız olmadığı için hakemler sivassporumuza bunu yapıyorlar inşallah birgün bizimde borumuzun öttüğü gün geldiğinde o zaman hakemler adaletli bir maç yönetirler umarım sezon başından beri hakem hatası yüzünden kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok ama yinede süper ligde kalacağız ve devam edeceğiz ziraat türkiye kupasında finalı oynayacağız bu kadar haksızlığı rağmen allah yardımcımız olsun |
[QUOTE=izmirliyigido;848670]Şunu hepimiz biliyoruz ki, Yiğidolar [B]her platform da[/B], her haksızlıkta, her olumsuzlukta [B]yalnız kalıyor[/B]. Hakkımızı aramayı bilmiyoruz. Elimizden tutacak [B]kimse[/B] yok. Hakem hatalarına karşı birtek sesini yükselten [B]Rıza Çalımbay[/B] olduğu için haftalardır diş bileyen kuduz sürüsü bir [B]punduna getirip[/B] cezayı kesiverdi.
Ha, [B]hoca hatalı mıydı[/B], yapmamalı mıydı? Hayır !.. [B]Hiçte[/B] hatalı değildi. Hata Fatih Terim'in yaptığı gibi [B]çirkeflik yapsaydı[/B], olurdu. Rıza Çalımbay [B]beyefendilik[/B] çizgisinin asla dışına taşmadan [B]itirazını yaptı[/B], mücadelesini yaptı, hakem bozuntusunu [B]ayağına getirtti[/B], derdini anlattı. İstanbul patronu [B]Terim gibi[/B] sağa sola salya akıtarak [B]saldırmadı[/B], itelemedi, yumruklamadı. (Şu an saat 09:04 ve radyoda haberde söylüyor [B]F.Terim'in 9 maç cezası[/B] Tahkim tarafından [B]onaylanmış[/B]!.. Ohh iyi olmuş). Bakalım onu [B]emsal[/B] gösterip bizim hocamızada ne ceza verecekler? Biz [B]sesimizi çıkarttsakta[/B] efendiyiz, sessiziz. O yüzden başımızı sürekli ezmeye çalışırlar. Takım tertibinde ve oyuncu değişikliklerinde [B]kızsakta[/B], hocamızın bu konularda ki davranışlarında [B]her zaman yanındayız[/B], arkasındayız. Yalnız bırakmayız. Sonunda kadar da mücadelenin içinde yer alacağız. Dün akşam [B]başkan da[/B] söyledi, Sivas'lılar, yiğidolar sadece [B]6 bin kişiden[/B] ibaret değil. Sivas'ı seven, [B]Sivasspor'u[/B] seven, hocasını başkanını seven, Allah'ını seven [B]Sivas'lılar neredesiniz[/B]? Artık silkinin, çıkın ortaya. [B]Yeter ama[/B] yav, YETER !.. .[/QUOTE] [B]Söyleyeceklerimizi söylemişiniz. Tebrik ederim, izmirliyigido. Bir şeyin üzerinde durularak sıcak gündemde tutarak, hiç bir zaman soğutulmamasını isterim. Taraftarlarımızın, daha başka ifade ile "Sivaslıların" takımına sahip çıkma noktasında hassasiyet göstermeleridir. Bu Sivas bizim, bu Sivasspor bizim.. Herşey ve herkes gelir gider, baki olan bizleriz ve gözbebeğimiz dediğimiz Sivassporumuzdur. Lütfen duyarlı olalım. Sivassporumuza sahip çıkalım.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28. |