SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan İsyanlarda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35932)

SivasSpor.Com 19.04.2013 16:44

Başkan İsyanlarda

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40024&token=29989[/IMG]

Sivasspor Kulübü, başkanımız Mecnun Otyakmaz içini döktü.

Sipas Vizyon Tv'ye özel röportaj veren Otyakmaz, taraftarların merakla beklediği konulara ışık tuttu.

[B]Takıma sahip çıkalım[/B]

Sivassporun uğradığı haksızlıkları dile getiren Otyakmaz, "Zor süreçten geçiyoruz. Bizim kimseden bir kuruş talebimiz yok. Sivas'lıyım diyen Sivassporluyum diyen hemşehrilerimizi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi. 15 bin kişilik stadyumu, tarihi bir karşılaşma oynanıyor ve hemşehrilerimizden sadece 6 bin kişiye futbol oynuyorsak çok düşünmemiz lazım. Yazık inanın çok yazık. Hatamız varsa paylaşalım, konuşalım, ama bu takıma sahip çıkalım. Taraftarlarımıza adeta yalvarıyorum. Ne olur takımınıza sahip çıkın. Bizleri yalnız bırakmayın" dedi.

[B]Transferler hocamızın bilgisi dahilindedir[/B]

Transferler konusunda da açıklamalarda bulunan Otyakmaz, "Hiç bir futbolcuyu hocamızın bilgisi olmadan transfer etmedik. Teknik kadro ile yönetim olarak çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Rıza hocamızın babasının geçirdiği operasyonlara rağmen, tarihi bir karşılaşma olan Trabzon maçında takımının başında yerini aldı. Kolay değil, bir tarafta babanızın ağır bir ameliyatı var uzuv kaybı söz konusu diğer tarafta profesyonelce çalıştırdığın ve memleketinin takımı Sivassporun tarihinde ilk kez yarı final karşılaşması var. Sağolsun Rıza hocamızın bu fedakarlığı övgüye değerdir. Buradan Bektaş amcamıza da geçmiş olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

[B]Sıkıntılarımızı dile getiriyoruz[/B]

Federasyonun çalışmaları ve MHK'nin atamalarından da bahseden Sivasspor Kulüp başkanı Otyakmaz; "Hakem hatlarından son derece bunaldık. İsyan noktasına getirdiler bizi. Ceza alanı dışında olan faule penaltı verilmesi, rakip takım oyuncusunun tekmesine kırmızı kartın verilmemesi, aynı oyuncunun maç içerisinde gol atması asist yapması, son karşılaşmada uzatma dakikasında topa yetişmesi de mümkün olunmayan, faul olup olmadığı tartışılan bir pozisyondan uyduruk frikikler verilmesi bunların hepsinin tesadüf olmasına inanmak istiyoruz. Ama görünen öyle değil. Boğazımıza kadar geldi yeter artık dedirttiler. Şikayetlerimizi ilgili yerlerle paylaşıp dile getiriyoruz. Yiğidolarımız rahat olsun. Sessiz kalınıyor gibi görüntü sergileniyor olabilir, ama biz boş durmuyoruz" dedi.

[B]Takıma karşı ilgisiz değiliz[/B]

Taraftarın bilgilendirilmesi konusunda ise Otyakmaz, "Yönetim olarak ben de diğer arkadaşlarda medyada takımımızın önünde olmayı sevmiyoruz. Sivassporumuzun adı ön planda olsun bizim için yeter. Ekranlarda olmayı çok istemiyoruz. Bu demek değildir ki ilgisiz kalınıyor. Asla böyle birşey yok, herşeyimiz aleni olarak ortada ve gerekli bilgiler açıktır, her şey göz önündedir" dedi.

[B]Taraftar olarak birlik olunamıyor[/B]

Organizasyon konusunda sağlıklı birliktelik oluşturulamadığını açıklayan Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz; "Taraftar baskısı oluşturamaz isek hakkımız da yenir, her türlü aleyhte kararlar da alınır. Ziya örneğinde olduğu gibi. Diğer takımın futbolcusuna erteleme var , bize yok neden? Baskı oluşturamadığımızdan. Birlik olamadığımızdan. İstanbul!da 800 kadar dernek var deniliyor. Her biri bir faks ile telefon ile tepki gösterse, ciddi baskı oluşur. Ama işler öyle yürümüyor maalesef herkes kendi derdinde misali. Sivasporu dert edinen kimse yok. Ne olur gelin ve takımınıza sahip çıkın" dedi.

[B]Sivasspor'a sahip çıkın[/B]

Sahip çıkılmaz ise benden bu kadar diyen Otyakmaz, "Sivasspor ne benim ne senin ne de bir başkasının takımıdır. Sivasspor hepimizindir. Takıma destek olunmaz, taraftar desteği arkamızda olmaz ise yapacak bir şey yok. Bizden bu kadar deriz. Üzülen bizler oluruz. Takım mutlaka taraftarlar tarafından desteklenmelidir. Takım Avrupa'ya gidiyor, sahip çıkılmıyor. Yazık olur bu takıma, herkes stadyumlarda Sivassporun sahip çıkmalıdır" şeklinde konuştu.

.

holiganlady 19.04.2013 16:48

Cevap: Başkan İsyanlarda

ne dersen de haklısın başkan.. hem bazıları hem hakem üzüyor sizi biliyoruz ama ne yapalım Sivasımızda memleket haini çok ''malesef'' .. bu arada Bektaş Çalımbay'a da acil şifalar diliyoruz.

kaptann58 19.04.2013 17:03

stada gelenlere demiyorum zaten bu memlketin adamından hiç bir cacık olmaz başkanım adamda olmaz yobaz derlerdide kızardım çok yobaz var bu memlkette memlketinin gözbebeği sivasspora sahip çıkmayan yobazlar başkanım senin hakkın ödenmez ne desen sonuna kadar haklısnn

Dua 19.04.2013 17:17

Degil Trabzonla yari Final Real Madrid gelse o stad olmaz.
Sivaslinin doldurdugu tek yer Kahvehane dir.
Stadtlarda Masa ve Okey bulunmadigi icin seyirci gelmiyor.

üçyıldız58 19.04.2013 17:19

keşke biraz öz eleştiri yapıp kendinizdede kabahat arasanız başkanım.gülmeye eğlenmeye sitres atmaya gittiğimiz evimiz mabedimiz 4 eylülümüzü cenaze evine dönderdiniz.

58sinan58 19.04.2013 17:28

İstanbul!da 800 kadar dernek var deniliyor. Her biri bir faks ile telefon ile tepki gösterse, ciddi baskı oluşur. Ama işler öyle yürümüyor maalesef herkes kendi derdinde misali. Sivasporu dert edinen kimse yok. Ne olur gelin ve takımınıza sahip çıkın" dedi.

istanbulda değil 800 8000 tanade dernek olsa yinede boş müslüman mısın dediğinde elhamdülillah herkes müslüman ezan okunuyor haydi şurdan camiye gidelimde namazı kılalım iş namaza gelince ya benim acil bir işim çıktı hele sen git kıl ben işimi halledeyim sonra bir ara kılarım der svışırız bir şekilde

yani diyeceğim şu istediğimiz kadar nüfusumuz fazla olsun derneğimiz çok olsun bir işe yaramadıktan sonra gerisi boş

burada yanlış anlaşılmasın bütün dernekler aynı demiyorum içlerinde gerçekten takımına sahip çıkanları destekleyenleri ayrı bir köşeye koyuyorum

Mete209 19.04.2013 17:35

Başkan yine bir şeyler imâ etmiş, ama hayırlısı bakalım.

favori58 19.04.2013 18:58

vALLA HAKLISIN BAŞKANIM. sivaslılar sadece lafta var gerisi boş.amma fenerin galatanın beşiktaşın maçlakrına utanmadan sıkılmadan giderler böyle nankör bir topluluğuz

Serdar63972 19.04.2013 19:10

Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.

AmiRaLL 19.04.2013 19:12

Ya Adamcaz ne dese hakli kupada yari final oynuorsunn taraftara baksan elle sayilir be yazik bu ne yaa ayiptir sonra yok hakem cuk hakem virt zirt...

Beyler [B]önce kendimize bakalim[/B] sen [B]sivasda olup da maca gitmiyorsan yuuuuuuh yuuh sana,[/B]

[B]Konusma o zaman kardesim konusmaaaaaaaa..[/B].

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07.