![]() |
Yönetimden jest
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG]
Sivasspor Kulüp Yönetimi taraftar desteğini arkasına almak amacıyla müsabaka bilet fiyatlarında yine indirime gitti. Sezon boyunca Kale arkası 5 TL, Maraton 10 TL ve Kapalı VIP 15 TL'den satışa sunarken, zaman zaman indirime gittiği karşılaşmalardan birini daha yaparak bilet fiyatlarında indirime gitti. 27.04.2013 Cumartesi saat 20.00'de 4 Eylül Satdyumun'da yapılacak, Sivasspor - İBB Spor karşılaşmasının biletleri 23.04.2013 Salı günü satışa çıkıyor. Yiğidolar karşılaşmayı; [B]Kale arkası [B]2 TL.[/B] Maraton[/B] [B]5 TL.[/B] [B]VIP Kapalı 10 TL'den izleyebilecek.[/B] Yönetim elinden geleni yaparken, "yiğidoların" ise buna karşılık stadyumu doldurmaları bekleniyor. |
Cevap: Yönetimden jest
Bu saate, bu günde maca gidemeyen nerdeyse kimse yoktur heralde. Yani stad kesinlikle ful cekmeli.
|
[B]Yönetim jest'i yapmış şimdi jest yapma sırası büyük Sivasspor taraftarlarında.[/B]
|
[B]Sivasspor aşkına, memleket aşkına, Sivas'ta futbolun geleceği aşkına, Cumartesi akşamı;
Haydi maça...[/B] |
Kimse param yok gidemiyorum diyemez 2 lira Zamanım yok hiç diyemez maç saat sekizde O yüzden stad full dolmalı doldurmakta yetmez destek olunmalı eğer bunları yapamazsak ligi haketmiyoruz başka söze gerek yok
|
[B]Jeste karşılık rest olmaz inşallah ... Kupada olmadı mı???[/B]:confused::mad:
|
Ya herkes bi kac tane fazla alip saglam arkadaslara hediye etse. Adamlarin kalbi de isinir stadda dolar. Helal yonetim 2tl yaaa
|
Abi beleş ya beleş vallaha beleş. 2 lira veripte şu zevki çıkarmayanlar utansın.
|
Yönetim taviz vermemeli bilet fiyatlarını aşağı çekmek çözüm değil,
|
Şampiyonluğa oynarken belediye bizi yenmiş ve şampiyonluktan etmişti o maçta goller kaçtıkta kahrolmuş ve binlerce taraftar ve bende dahil ağlamıştık o günü hiç unutamam maç sonu Abdullah avcı İBB hocası sivaslılar şampiyonluğu kaybetti ama olay çıkarmadı helal olsun demişti.O günden bugüne İBB neredeyse her maç bizi yendi ama onları bu sefer öyle bir yenemez ki tarihin tozlu sayfalarında gıcık ve 3 büyüklerin tetikçisi baş belası bir belediye takımından kurtulmuş olacağız
Not:yönetim ucuzlatmakla iyi yapmamış ne gereği var zaten gelmeyen adama bedava bilet versen gene gelmiyor hem medyaya yansır millete rezil oluruz 2 liraya şüphelin diye |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03. |