![]() |
Tebrikler 4 Eylül Belediyespor
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/_OLaxoapReq4/S_u_4KzzdzI/AAAAAAAALuY/2RULtKWOV4M/s1600/25516.jpg[/IMG]
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden 4 Eylül Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı lider Aydınspor 1923'ü yenerek play-off oynamaya hak kazandı Aydınspor 0-1 4 Eylül Belediyespor | Maç Sonucu STAT: Adnan Menderes HAKEMLER: Murat Özcan (6), Salim Duran (6), Seyfettin Ünal (6) AYDINSPOR 1923: Ahmet Altın (4)- Uğur (4), Ahmet Kesim (6), Emre İşçiler (6), Gökhan (5) (Dk.85 Seçkin), Gürkan (5) (Dk.62 Umut 5), Rıdvan (5) (Dk.74 Sadullah 4), Altan (6), Sinan (5), Zafer (4), Erdi (5) SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR: Salih (8)- Alper (6), Taner (5), Gökhan Çetinus (5), Ali (6) (Dk.80 Okan 4), Gökhan Özer (4) (Dk.71 Uğur 6), Oğuz (6), Nurettin (5), Sadettin (4) (Dk.46 Muhammet 8), Yasin (5), Sebahattin (6) GOL: Dk.88 Muhammet (Sivas Dört Eylül Belediyespor) 4 Eylül Belediyespor, son hafta oynayacağı ekip, ligden çekilen Gebzespor olduğu için ligi ilk 5 içinde bitirmeyi garantiledi. Temsilcimiz 2.lige yükselme play off'u oynamaya hak kazandı. |
Cevap: Tebrikler 4 Eylül Belediyespor
[QUOTE=SivasSpor.Com;850298]
4 eylül belediyesporu kutluyorum.... insallah playoffta basarili sonuclar alip 2.lige cikarlar :) |
Buraya kadar geldik devamida gelsin insallah
|
tebrikler 4 eylül. tamamı gelir inşallah
|
Teknik direktör degisimi 4 Eylül´e yaradi ve playoff´a kaldi.2.lig hayalmi asla.Akilli oyniyacak.Mac 90 dakika,uzatmasi var ve hatta penalti atislari var.Yeterki 4 Eylül 2.ligi istesin.Sivasspor´un 4 Eylül´e ihtiyaci var.4 Eylül´ün 2.lige cikmasi demek daha kaliteli futbol oynamasi demek.Sivasspor´a 4 Eylül´den futbolcu transferi ,4 Eylül´ün kalitesini gösterir.Malesef bu bugüne kadar gerceklesemedi.Umarim bu gerceklesir.
|
Tebrikler 4 Eylül Belediyespor..
|
öncelikle tebrik ediyorum 4 Eylül Belediyeyi, eğer nasip olurda 2. lige adım atarlarsa play offtan Sivassporumuza çok yararı olucaktır, inşallah bu sene 2. lig seneyede ptt 1. lige çıkar 4 Eylül Belediye.
|
[b]helal olsun tebrikler koca sezonun semeresini aldılar inşallah 2.ligde göreceğiz bu grubun en güçlü takımı 4 eylül [/b]:D
|
Tebrikler belediye play-off larda başarılar
|
İnşallah tıpkı 3. lige çıktığımızda olduğu gibi 2. lige de play-off maçlarından sonra çıkmayı hak ederiz. Çünkü bana kalırsa şu anda olduğumuz yerden daha iyi noktada olmalıydık.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |