SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Fanatik'ten Büyük Oyun! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35988)

poolat58 30.04.2013 02:31

Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/229623_555161664535666_105022423_n.png[/IMG]

Haberin orjinal başlığı ''SİVAS'TA BÜYÜK KAÇIŞ''. Ama ben, bu ortalık karıştıran seviyesiz gazetenin, yaptığı bu çirkefçe habere ''FANATİK'TEN BÜYÜK OYUN'' başlığını daha uygun buldum. Tam takımımız düzelmiş ve çok iyi bir form tutmuşken, nasıl etsek de Sivasspor'un GS karşısında oynaycağı iyi futbolu bozsak diyen FANATİK böyle bir haberle yine yapacağını yapmıştır. Önümüzde çok önemli bir GS ve kupada TS maçları varken oyuncuların aklını çelip gündemi bulandırarak, yalakalık yaptıkları takıma destek vermek için yapılan bu haberi kınıyoruz. KENDİNE GEL FANATİK, KİRLİ OYUNLARINIZA SİVASSPOR'UMUZU ALET ETMEKTEN VAZGEÇ, YOKSA BU TARAFTAR SİZİN SAHTEKAR GAZETENİZDEN VAZ GEÇMEYİ İYİ BİLİR.

İşte o iğrenç haber...

Sivas'ta büyük kaçış

Ligde rahat bir nefes alan Sivasspor'da kriz kapıda... Kırmızı-Beyazlılar sezon sonunda önemli isimlerini kaybedecek. Yiğidolar'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Erman Kılıç, Eneramo ve Grosicki takımdan ayrılacak.


Sezonun bitimine 3 hafta kala alt sıralarla arasındaki puan farkını açan ve lige tutunma konusunda rahat bir nefes alan Sivasspor, yeni sezon öncesi birçok yıldızını kaybedecek. Kırmızı-Beyazlı formayla başarılı bir grafik çizen, takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Michael Eneramo ve Erman Kılıç’la birlikte Kamil Grosicki sezon sonunda Sivas’a veda edecek. Sözleşmeleri bitecek olan Eneramo ile Erman’ın mukavele yenilemek istemediği öğrenilirken, anlaşması 2014’te son bulacak Grosicki’nin de yönetime gitmek istediğini ilettiği belirtildi. Sezon başında ismi Beşiktaş’la anılan Erman’ın, tekrar Siyah-Beyazlılar’ın gündemine girdiği iddia edilirken, Bursaspor’un da Eneramo için temasa geçtiği ifade edildi.

3’üne de talip var!

Nijeryalı futbolcunun da Bursaspor’a sıcak baktığı kaydedilirken, sezonun tamamlanmasının ardından imzaların atılması bekleniyor. Sözleşmesi süren Grosicki’nin ise kentteki sosyal yaşamdan şikayetçi olduğu ve kariyerine farklı bir Avrupa ülkesinde devam etmek istediği vurgulandı.

haberin linki [url]http://www.fanatik.com.tr/sivasta-buyuk-kacis_3_Detail_246_309196.htm[/url]

poolat58 30.04.2013 02:39

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
tepki vermedikçe üstümüze geliyorlar yiğidolar nasıl olsa sesini çıkaran yok diyorlar. bu gazetenin yaptığı asılsızca haberler hiç ama hiç etik değil. bu kadar kritik maçlar oynanırken siz neye dayanarak bu tür haberler yapıyorsunuz. haberin içieriğinde grosickinin ayrılmak istediği, ermanın sözleşme yenilemeyi istemediği vurgulandı...belirtildi... bilmem napıldı....vs deniliyor. ulan kim vurguladı?? kim belirtti??? kafanızdan neler uyduruyorsunuz böyle. o kadar belliki haberin asılsız olduğu yazıklar olsun size be..:mad::mad:

H_Turan 30.04.2013 05:27

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Böyle Gazete olmaz olsun 4 büyük takım için çıkan gazetelerden usandık :mad:

PETKOVİC 30.04.2013 06:21

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Bu saçma sapan haberi kim yapıyorsa eğer sene sonu böyle bir şey olmazsa aldığı paralar zehir zıkkım olsun iyi ki finale çıkacaz hemen önümüze taş koyun ş.siz trab2-0nu çıkarın

adres58 30.04.2013 07:01

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Ben bunu geçen gün yayımlanan haberde demiştim. GS maçından öncede yayınlanacak bu tarz haberler diye... İşte bakın yayınlandı. Müneccim olmaya gerek yok. Bu tarz oyunları 1980 li yıllarda yaparlardı. Ucuz basit numaralar. Geçiniz!!!!

sivasfutbol 30.04.2013 07:37

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Arkadaşlar üzülmeye gerek yoktur gitmek isteyen oyuncuyu tutamazsın sivassporun bütün maçlarını seyrettim erman 29 yaşında bu saatten sonra istanbul takımlarında oynayabilecegini düşünmüyorum giderse güle güle devamlılıgı ollmayan birazda maç seçen bir yapısı var gittiği veya gidecegi takımda sivassporda oynadığı oynarsa çok degil 3-5 maç sonra yuhlanmaya başlar herkes sivas taraftarı gibi ona messi erman lakap takıp deger vermez eneramoya gelince ibb macına gelene kadar koskoca sezonda 7 gölü vardı iyi bir forvet degil hemen gönderelim yorum yapıyorduk özellikle son 5 maçta sahada gezdi durdu . Grosickiye gelince eskişehir maçında keyfim yerinde yok bu maçta oynamak istemiyorum diyerek takımı yalnız bırakıp maglubiyetimizde pay sahibi olmadımı onun için bence iyi bir bonservis bedeli alınarak gönderilmeli . SİVASSPOR baki FUTBOL cular gidicidir . biri gelir biri gider fazla üzülmüyorum sivasspordan ayrılanlar herzaman pişman olacaktır bu böyle bilinsin.

58megayigido 30.04.2013 07:40

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Sivas futbolcularini kolay birakmaz bence ozellikle erman nkalir eger grosicki gitmeyo istmisse yol verilmeli onun yerine onun kalitessin de oyuncu alinmali sonucta giderse para kazandiracak o parayla yerini doldurabiliriz

izmirliyigido 30.04.2013 07:40

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Siz [B]nerenizi[/B] yırtarsanız yırtın bu [B]3 futbolcu da[/B] Ligde [B]G.Saray'ı[/B], Kupa'da [B]TrabSONspor'u[/B] kupadan etmeden bir yere gitmeyecekler. Bunu da bir yere yazın. Bu sene 2-3 futbolcumuz hariç hepsi de iyiydi. Taktiksel [B]hatalar[/B], yanlış kadro seçimleri, yanlış müdehaleler, [B]hakem[/B] hataları bizi bu hale getirdi. Yoksa futbolcuların hepsi de farklı maçlarda bireysel olarak ayrı ayrı [B]işimize yaradılar[/B]. Biri kötü iken diğeri iyiydi bu seneyi yırttık.

Şimdi gidecek olan [B]futbolcuların[/B] kendilerini isim yapan SİVASSPOR'a ve SİVASSPOR CAMİASINA [B]vefa borcu[/B] var. Bu 2 maçta da [B]ellerinden geleni[/B] yapıp en azından berabere kalarak yollarına taş koyacaklardır. Ben İNANIYORUM ve GÜVENİYORUM [B]onlara[/B] !..

[B]Yalaka basın[/B] ve yalaka Fanatik'te ağzının payını alacak. Halen şu gün bile bu [B]gazeteleri alan[/B] varsa derhal [B]protesto[/B] amaçlı almayı bıraksınlar. Sivas'ta Fanatik ve Fotomaç [B]satış yüzdesi %0[/B]'lara kadar gerilemeli. Gerçek Sivas'lı bunu yapar.







.

58megayigido 30.04.2013 07:41

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
Bu haberin bir yarisi yalan yarisi dogru gibi:rolleyes:

Kokomo 30.04.2013 07:43

Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
 
GS ve Trabzon ile oynayacağımız 2 krıtik maç öncesi yapılan bu haber ;

TAM BİR HAYSİYETSİZLİKTİR !


WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005