SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Eğer Gidecekse (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36001)

tavatir 01.05.2013 23:04

Eğer Gidecekse

[B]Site üyelerimizden Çılgın Türk, radyospor dinlerken Erman Kılıç'ın, Özgür Sancar'in programında gitme ihtimalinden söz ettiğini söylemiş.

Şu ana kadar sözleşme uzatılmaması zaten durumun ciddiyetini gösteriyordu.

Erman yetenekli, değerli ve sevdiğimiz bir oyuncumuz. Profesyonel bir oyuncu olarak göz önünde olan bir takıma gitmek istemesini anlıyorum. Bu nedenle ona kızamam. Geçen yıl olduğu gibi bu isteğini yanlış cümlelerle ifade etmedikten sonra tepki çekmez zaten.

Bence takımda kalması gereken bir oyuncumuz ama sonuçta onun mesleği ve bizim açımızdan bakamaz olaya. Profesyonel davranması normaldir, yadırganmamalıdır. Sonuçta kulübümüze de büyük hizmetleri olmuştur. Başarılar yaşamıştır. Bizim açımızdan Erman'ın yerini doldurmak kolay olmaz. Gelecek yıl yabancı kontenjanı azalacak. Kaliteli yerli isimlerin önemi artacak.

Herşeye rağmen Erman gidecekse yönetimin en azından bonservis bedeli kazanmak için harekete geçmesi lazım. Erman para kazandırmadan giderse gerçekten yazık olur. Çok sevdiğimiz Erman'ın en azından Servet Çetin gibi bonservisi bitse bile para kazandırarak gidebileceğini düşünüyorum. Bunun formülünü yönetimin bir şekilde bulması lazım. [/B]

nightmare58 01.05.2013 23:05

Cevap: Erman Eğer Gidecekse

[QUOTE=tavarih;851254][B]Site üyelerimizden Çılgın Türk, radyospor dinlerken Erman Kılıç'ın, Özgür Sancar'in programında gitme ihtimalinden söz ettiğini söylemiş.

Şu ana kadar sözleşme uzatılmaması zaten durumun ciddiyetini gösteriyordu.

Erman yetenekli, değerli ve sevdiğimiz bir oyuncumuz. Profesyonel bir oyuncu olarak göz önünde olan bir takıma gitmek istemesini anlıyorum. Bu nedenle ona kızamam. Geçen yıl olduğu gibi bu isteğini yanlış cümlelerle ifade etmedikten sonra tepki çekmez zaten.

Bence takımda kalması gereken bir oyuncumuz ama sonuçta onun mesleği ve bizim açımızdan bakamaz olaya. Profesyonel davranması normaldir, yadırganmamalıdır. Sonuçta kulübümüze de büyük hizmetleri olmuştur. Başarılar yaşamıştır. Bizim açımızdan Erman'ın yerini doldurmak kolay olmaz. Gelecek yıl yabancı kontenjanı azalacak. Kaliteli yerli isimlerin önemi artacak.

Herşeye rağmen Erman gidecekse yönetimin en azından bonservis bedeli kazanmak için harekete geçmesi lazım. Erman para kazandırmadan giderse gerçekten yazık olur. Çok sevdiğimiz Erman'ın en azından Servet Çetin gibi bonservisi bitse bile para kazandırarak gidebileceğini düşünüyorum. Bunun formülünü yönetimin bir şekilde bulması lazım. [/B][/QUOTE]

Faruk Taşseten abimiz sıkıntı yok anlaşma sağlayacağız dedi birkaç gün önce.

58_SEMİH_58 01.05.2013 23:07

Trabzon'a gidecek ben buradan söylüyorum her defasında.

34yigido34 01.05.2013 23:12

türkiye kupasını kazanırsak hiç bir yere gitmez

BOUN 01.05.2013 23:14

[QUOTE=BOUN;851051]Bu sezon sonunda bu takımdan ya Erman ya da Kamil Grosicki gitmeli. Bu ikili anlaşamıyor. Aralarında bir sorun olduğu çok açık seçik belli. Özellikle Erman'ın Kamil'i topla buluşturmama konusunda özel bir dikkat gösterdiğini geçen sezondan beri gözlemliyorum.

Grosicki gibi dikine gidebilen ve adam eksiltme kabiliyeti olan, ayrıca defans arkasına ve araya atılacak olan toplar için sürekli hareketlenen birisi takımımızda var ama biz bu adamı kullanamıyoruz. Maç içerisinde o kadar çok Grosicki'nin defans arkasına hareketlendiğini ve kendisine istediği toplar başta Erman olmak üzere atılmadığını görüyoruz ki, Sivasspor için bu adamın kullanılamaması büyük kayıptır. Sonra Grosicki mutsuz, adamı kötü göstermek için çalışıp didinen takım arkadaşlarına(!) sahipse adam ne yapsın?

Eğer kulüp Erman'la sözleşme yenilerse, Kamil'in bir yıl daha sözleşmesi var, hazır bonservisi bizdeyken satalım ve para kazanalım. Eminim Rıza hoca canavar gibi yeni futbolcular getirecektir. Ama yok Grosicki'yi satmayacaksak, onun performansını düşüren en büyük etken olan Erman'la yolları ayıralım.

Uzun lafın kısası bu ikiliden birisinin gidip diğerinin kalması Sivasspor'un menfaatinedir. Ben Grosicki gibi bir değerin, eğer mümkünse sözleşme süresinin uzatılıp Sivasspor'da tutulması taraftarıyım. Eğer para kazandıracaksa da satılsın tabii ki.[/QUOTE]

Dün bu şekilde yorum yapmıştım. Sezon sonunda zaten ya Erman ya da Grosicki'den birisi gitmeli. Eğer Erman gidecekse Kamil'in sözleşmesi bir yıl daha uzatılarak yola devam edilmeli.

tavatir 01.05.2013 23:27

[QUOTE=nightmare58;851255]Faruk Taşseten abimiz sıkıntı yok anlaşma sağlayacağız dedi birkaç gün önce.[/QUOTE]

Daha bugün RadyoSpor'da konuşmuş Erman. Olayın ilk ağzı Faruk Taşseten'den ziyade Erman olduğundan onun açıklaması daha itibar edilecek noktada.

Bu arada benim konuyu açmaktaki maksatım eğer Erman'ın gitmesi kesinleşirse para kazanılmasının sağlanması içindir.

34yigido34 01.05.2013 23:28

[QUOTE=tavarih;851260]Daha bugün RadyoSpor'da konuşmuş Erman. Olayın ilk ağzı Faruk Taşseten'den ziyade Erman olduğundan onun açıklaması daha itibar edilecek noktada.

Bu arada benim konuyu açmaktaki maksatım eğer Erman'ın gitmesi kesinleşirse para kazanılmasının sağlanması içindir.[/QUOTE]

erman radyosporda ne açıklamalar yapmış tam olarak söylermisin

58fatihcan 01.05.2013 23:30

Adamlar profesyonel bisey diyemeyiz evet. Para kazandirirsa ve yonetim de yerine cok guzel adam bulursa harika olur

Respect58 01.05.2013 23:40

[QUOTE=tavarih;851260]Daha bugün RadyoSpor'da konuşmuş Erman. Olayın ilk ağzı Faruk Taşseten'den ziyade Erman olduğundan onun açıklaması daha itibar edilecek noktada.

Bu arada benim konuyu açmaktaki maksatım eğer Erman'ın gitmesi kesinleşirse para kazanılmasının sağlanması içindir.[/QUOTE]

[B]30 yaşındaki adama kim bonservis verir ????????????????[/B]

tavatir 01.05.2013 23:44

[QUOTE=Respect58;851265][B]30 yaşındaki adama kim bonservis verir ????????????????[/B][/QUOTE]

Asist tablosunda zirvede şu anda. Bana kalırsa en önemli oyuncularımızın başında geliyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:05.