![]() |
Bakkal yine iflas etti
[IMG]http://img.fotospor.com/images/content/123000/122022/13643883629.jpg[/IMG]
[B]Karabükspor sok bir karar ile Mesut Bakkal ile yollari ayirdi[/B] Hafta sonu bizim maca yeni hoca ile cikacaklar.. Kulüpten yapilan resmi aciklama söyle: Kamuoyuna Duyurulur Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal'ın sözleşmesi, yönetim kurulumuzla karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna duyurulur. [url]http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=2136[/url] |
Cevap: Bakkal yine iflas etti
Kardemir Karabükspor'da Mesut Bakkal dönemi sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kardemir Karabükspor'un sahasında Gaziantepspor'a mağlup olmasının ardından yönetim teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevine son verdi.
Mesut Bakkal, Kardemir Karabükspor'daki görevinden ayrılmasının ardından, "Kardemir Karabükspor yönetim kurulu teknik direktörlük görevimi bırakmamı kalan 2 maçta benim görev almayacağımı tebliğ ettiler. Ben de yönetim kurulunun kararına saygı duyuyorum. Kalan 2 maçta 1 puanlık avantajı kullanıp Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’de kalacağına inanıyorum. Benim bu mücadele içinde bulunmamam inşallah Kardemir Karabükspor’a fayda getirir" açıklamasını yaptı. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi ligin önemli ekiplerine karşı aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla dikkat çeken Kardemir Karabükspor, ikinci yarıda istediği skorları alamadı. Ligde 37 puanını bulanan, son iki maçında Sivasspor (deplasman) ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'da yeni tenik direktörün kısa bir süre içerisinde belli olması bekleniyor. Sporx |
Yeni hoca hep [B](+)[/B] bi motivasyon getirmiştir.İnşallah bu maçta öyle olmaz ve karabük'ü yenip yollarız evlerine.
|
[B]Karabüklü değil,yalakaları da yok tabi gitmek zorunda kaldı.Kendini geliştirmiş sandık ama yok aynı tas aynı hamam.
Türk futbolunun Mesut Bakkal,Rıza Çalımbay,Yılmaz Vural gibi yıllarca yol kat edememiş ilkel futbol anlayışı olan hocalardan kurtulması gerekiyor.Böylece futbolumuz avrupa standartlarına yükselebilir.[/B] |
Mesut Bakkal'in bence en büyük hatasi deplesmanda Gs,FB gibi takimlari yendikten sonra havaya girmesi ve devre arasi sürpriz bir sekilde 4-5 futbolcuyu takimdan göndermesi oldu. Örnegin Sernat...
|
T.D. değişikliği yapan takımlar o hafta iyi performans gösteriyor. Karabük maçı zor gececek gibi görünüyor. Ama bizim de kaybetme lüksümüz yok. Kazanmalıyız.Kazanacağız.
|
[B]Ligin bitimine iki maç kala TD değişikliğine giden yönetimin aklından şüphe ederim.[/B]
|
Bu zamanda gelen değişiklik her zaman ki motiveyi getirmeyebilir,emin olduğum tek şey Karabükten kaliteli takımız,Trabzon maçına bağlı olmakla birlikte büyük ihtimal Karabük'ü yenecek güçteyiz...
|
Orduspor Cuper'i gönderdi cünkü Ordu'nun küme düsecegi nerede ise kesindi o yüzden Cevat Güler'i getirdiler. Cevat Güler PTT liginde de devam edecek.
Ama Karabük'te durumlar farkli. Hala ligde kalmalari kendi ellerinde. Simdi Süper Lig kalitesinde bir hoca getirseler ve takim küme düsse ne olacak? Muhtemelen itfahiye/gaz hocalardan birisi ile 2 haftaligina anlasirlar. Onun verecegi gazla ligde kalmayi deneyeceklerdir herhalde.. Eger PTT ayarinda hoca getirirlerse bilin ki kafalarinda küme düsmeyi simdiden kabul etmisler bile demektir.. |
Millet yeni hocanın gözüne grebilmek için bizim maçta köpek gibi oynamasınlar?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:29. |