![]() |
Sivasspor'da moralsiz idman
Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
[IMG]http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/02-04-Sivasspor%20idman.jpg[/IMG] Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaştığı Trabzonspor'a deplasmanda 6-0 yenilerek kupaya veda eden Sivasspor lige odaklandı. Ligin 33'üncü haftasında karşılaşacağı Karabükspor maçından galip ayrılarak düşme hattından kurtulmayı amaçlayan Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlıların Trabzon'da aldıkları farklı mağlubiyet nedeniyle moralsiz oldukları görüldü. İki grup halinde yapılan çalışmada, Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular hafif koşu yaparken, diğer futbolcular pas çalışması çalıştı. Antrenmana ayağındaki rahatsızlığı nedeniyle dinlendiği öğrenilen Eneramo katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Adem Koçak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. |
Cevap: Sivasspor'da moralsiz idman
ya kardesim kim dio moralsiz falan herkes kendi cebini dusunuyor moralsiz olacaklari icinmi 6 tane yediler herkes kendine oynuyor.Yenmekte yenilmekte her zaman var ama serefinle yenil oyle gelen iceri denerek degilresmen elindeki maci tepsiyle lazlara hediye ettiler adam penalti kurtario sanki trabzonun ceza sahasi gibi 3 tane trabzonlu iceri girior bizim mallarda oyle seyrediyor kaleci napsin yaaa kafyi yeyecegimmmm....ondan sonra moralsiz birakin Allah askina bu ne yaaaa
|
para karşılı iş yapan insanlar morali bozuk olmaz parasız kalbinden seven benim gibi istabuldan kalkıp sivasdan kalkıp herşeyini bırakıp giden insanların morali bozuk morali bozuk dedin insanların hepsi gidici tek gerçek sivasspor taraftar
|
Ben de dün maçı izlerken Kadir'in sakatlığı var da ondan çıktı diye düşünmüştüm ama sakatlığı yokmuş anlaşılan. İlk yarının en iyilerinden olan Kadir niye çıktı ki bunu anlamak mümkün değil Mehmet Nas girdikten sonra orta sahayı tamamen rakibe bıraktık
|
moralsiz mi? külahıma anlatsınlar!
moralsiz olan sivasspor taraftarı. son dört sezonda bir yıl kayseri'den bir yıl trabzon'dan altı yemeyi adet haline getiren karaktersizlerin bu alışkanlıklarından dolayı moralsiz olduklarını sanmıyorum. parayı alıp hayatın tadını çıkartıyor ........ler |
Taraftar kadar moralsiz olan yoktur. Adamlar paralarini aldilar yine bu macta. Olan taraftara oldu. Yazik
|
Yarın bir gün lig biter. Sivasspor hicbirinin umrunda olmaz. Hepsi cebini düşünür. Ama bu hezimet taraftarda ve Sivasspor tarihinde ilelebet kalacaktır. Karabük maçını kazasız belasız atlatırız insallah. Sonra herkes kendi yoluna.
|
Valla moralsizde olsalar bunalımada girseler kalan maçları en azından birini kazanmak ZORUNDALAR profesyonellik bunu gerektirir ilk defa yemiyorlar 6 tane 5 tane !!!
|
Bugun herkez bana takildi 6-0 diye rezil olm ama samsunlu bi arkadas vardi bende dedimki samsun spor nerelerde zarasporlami oynuyor dedim baska birsey soglemedi :)
|
karabüke yenilin de görek bakıyım ey mi yaman bey mi yaman
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28. |