![]() |
Trabzon ve Sivas'a ceza
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor ve Sivasspor kulüplerine para cezası verdi.
Yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor-Sivasspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 5 bin lira, Sivasspor'a ise aynı gerekçeyle 10 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi. Ligtv.com.tr |
Cevap: Trabzon ve Sivas'a ceza
adamlar iki macta da olay cikaran taraf oldu, nasil bir Adalet nasil bir Oyun anlamadim. Sivasta birbirlerini yediler trabzonda ise sözlü ve fizikigi saldiri ama ceza bize ben anlayamadim bu isi.
|
Bu ne arkadas boyle is mi olur. Sivasa ceza verecek yer ariyolar
|
Federesyonun ta geçmişini adi hayvandesem hayvana yazık hayvanların bile haysiyeti var bu fedarasyonun haysiyeti şerefi var
|
[B]Şaşırdık mı hayır.PFDK bize ceza vermek için en ufak hatamızı bekliyordu..[/B]
|
adaletinizi sevmek istiyorum
|
arkadaşlar bir şey bilmeden yorum yapıyorsunuz. trabzonda maçta olan arkadaşlarınıza sorun o 10 bin lira ceza neden yendi diye. ve mümkünse buna sebep olanlardan tahsil edilsin 10 bin lira.
karabük bizim koltukları kırdı diye eleştiriyoruz. ama bizim taraftarın lazların tuvaletlerini ne hale getirdi eleştiri yok. öz eleştiri yapmalıyız. |
böyle adalet olmaz olsun adalet dogrulari göre bilmek kimsenin hakkina gasp ettirmemek .daha cok yazacak seyler var sivassporumuz az kimildasa ceza yaziklar olsun böyle adalete yaziklar olsun adaleti istedikleri gibi yapanlara o cezalari uyguluyanlar birgün ALLAH onlara adaletin ve cezanin en büyügünu verecek yasasin sivasspor kahrolsun adaleti kötü emellere alet edenlere
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:41. |