SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36074)

tavatir 14.05.2013 19:59

Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

Ayrı bir başlık altında açtım ama sanıyorum benim gibi düşünen çok kişi var. Teknik, taktik bilgisi, motivasyon gücü ve başarısı itibariyle Bülent Uygun ismi tartışılmaz ama ben kesinlikle bu saatten sonra camiamız için iyi olmayacağını düşünüyorum. İmaj açısından çok zarar verir diye düşünüyorum. Ayrıca Bülent Uygun'un gitmesi sancılı olmuştu. Tribünde bir sürü tezahüratlar yapılmıştı. Bunun tamiri de kolay olmayacaktır.

Ayrıca Sivasspor yönetiminin de Bülent Uygun'u düşündüğünü sanmıyorum.

Bülent Uygun'un Sivasspor'daki dönemi tabiki istatistik olarak çok daha başarılıdır. Tartışılmaz bile. Rıza Hoca mı daha kariyerli yoksa Bülent Uygun mu orası tartışılabilir. Çünkü Rıza Hoca Denizlispor ile Avrupa'da başarı kazandı ve Beşiktaş'ı çalıştırdı. Ama Bülent Uygun da bir Anadolu takımını en alttan alıp en zirvelere kadar hem de 2 yıl üst üste getirdi.

Gelecek yıl Rıza Hoca ile çalışılmayacaksa Bülent Uygun'un gelmesini asla istemem. İmaj açısından yeniden çok büyük zararları olur. Üstelik giderken Bülent Uygun da "İstifa" tezahüratı duymuştu.

Bana kalırsa yeni bir jenerasjon yakalayabilecek ve ismi yıpranmamış yeni bir isim lazım. Bu isim Gs ve Milli takımda başarılı çalışmalar yapmış hemşehrimiz Erdal Keser'den başkası olmaz bence. Çünkü genç futbolcularla iletişimi ve elindeki referansları, özellikle gurbetçi isimlerden yeni bir jenerasyon yakalayabilecek olması onu ön plana çıkarır. Ve hocamız yine hemşehrimiz olur.

Bunun haricinde kafası rahat bir Rıza Çalımbay ile de istikrar adına devam edilebilir. Şartlar iyi oluşursa tabiki.

DOGU_BEY 14.05.2013 20:05

Cevap: Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

[B]Erdal Keser dediğin adamın ne derece süper lig ve takım tecrübesi var? Sivasspor deneme tahtası mı? Sırf böyle yabancı ülke alt yapısı var diye Muhsin hocayı getirdik ve kısa vadede başarı gelmediği ve sabredeğimiz için yolladık...Tecrübesiz, taktik bilgisinin hangi düzeyde olduğunu bilmediğimiz bir Erdal Keser'e bu takımı teslim etmek yine kümede kalmaya oynamak demektir...Ve ayrıca şu hemşericilik takıntısını bırakın..Hemşerimiz dediğimiz Çalımbay hiçbir teknik adamın yapamadığı hareketleri yaptı bu seyirciye!!! Ve gördük ki futbolda hemşeriyle şunla bunla bir yere varılamaz...[/B]

AmiRaLL 14.05.2013 20:07

Aynen katliyorum bu saatten sonra en sonki kisi uygun olamaz yani hic gelmemesi lazimm o kadar teknik dr.varken ne gerek var o yapacagini yqpti ve gitti bizde tesekkur ettik bitti.bize ertugrul saglam senol gunes gibi kisilikli adamlar lazim.

adres58 14.05.2013 20:13

Bizim taraftara hoca baandirmeg çohh zor çooh :D :D

Dua 14.05.2013 20:13

Bu kadar olaydan sonra bence Bülen Uygun ile olmaz.
Riza Hocanin cogu yaptiklarini begenmesemde Sivassporda basarili olmustur.
Ilk geldigi sene düsüyorduk zor kurtardi bizi.
Ikinci sene cok iyi yerde bitirdikki Baskan Cezaevindeydi ve Takima tek basina Riza Hoca sahip cikti.
Bu senede Riza Hoca istedigi oyunculari almadi diye yönetime cok kizdi bence hakliydi bu konuda.

Istikrar icin ben Riza Hoca diyorum tabiki Yönetim bu sefer istedigi oyunculari alirsa.

Del Piero 14.05.2013 20:14

bencede UYGUN değildir...

Çılgın Türk 14.05.2013 20:14

[B]Bülent Uygun ismine ben de karsiyim[/B]
Sezon basi oldugu icin kaliteli hoca bulmak bence kolay.
En azindan maya tutmazsa hamle etme zamanin var.

anadolu5858 14.05.2013 20:15

rıza çalımbay hangi istikrar adına devam etmeli düşmemek ama ölmek istikrarı mı? bülent gelir gelmez bilemem ama rıza kesinlikle gitmeli

Cley 14.05.2013 20:15

[QUOTE=adres58;854338]Bizim taraftara hoca baandirmeg çohh zor çooh :D :D[/QUOTE]
[B]
Cübbeli Ahmet Hoca'yı getirsek olmaz mı abi. [/B]

58_SEMİH_58 14.05.2013 20:15

Hala hemşehricilik oynuyorsunuz ve hiçbir lig tecrübesi olmayan adamı teknik direktör adayı gösteriyorsunuz.Ne çektiysek hemşehrilerimizden çektik zaten.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36.