![]() |
Kılıç'tan Yalanlama
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40463&token=23064][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40463&token=23064[/img][/url]
Sivasspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, Beşiktaş kulübü ile anlaştığı iddialarının doğru olmadığını söyledi. 2010-2011 sezonundan bu yana Sivasspor'da başarılı bir grafik çizen Erman Kılıç'la ilgili çeşitli basın organlarında Beşiktaş'a transfer edildiği yönünde haberler çıktı. 1 milyon 150 bin TL'ye Beşiktaş'a transfer olacağı söylentisinin asılsız olduğunu belirten 29 yaşındaki Erman Kılıç, şöyle dedi: "Benim Beşiktaş kulübüyle herhangi bir görüşmem veya anlaşmam olmadı. Çıkan bu haberlerin tamamı asılsızdır. Şu anda Sivasspor'un futbolcuyum ve sadece Sivasspor'u düşünüyorum." |
Cevap: Kılıç'tan Yalanlama
[B]Yalan yanlış haber yapıp taraftarla futbolcunun arasına giren yalaka medyaya bu açıklama kapak olsun.:)
Her futbolcu Sivasspora gelebilirde gidebilirde bu normal ama asparagas haber yapmak yanlış..[/B] |
Herkes biliyor ki Erman Beşiktaş'a gitmese bile Sivas'ta kalmayacak.Erman Sivas'ta kazandığı parayı başka yerde de kazanırım diyor galiba.Kimse 2.2 Milyon vermez heralde Erman'a.
|
yazılan her habere inanıp futbolcusuna nerdeyse söven insanlara ne desek boş herkes herşeyi okadar çok biliyor ki.
|
erman kılıc sivassporda mu tlu olduğunu sanırım paralarını zamanında veren huzur açısından en iyi külüp diyebileceğimiz bi r yersen ayrılmaz
|
Duydugum kadariyla Sivasspor Takiminda en cok maas alan oyuncu Erman Kilic! Ekmek elden su gölden... Baska takimda okadar para alamaz tabiki sivasda kalicak. Ben haala erman ugruna verdigimiz oyunculara yaniyorum bee.
|
Erman üzerinden çok beklenti olan camialarda başarılı olması çok zor sivasa ilk geldiği zamanı hatırlayın ilk 2 yıl dökülüyordu tam yıldızlık sıfatını yitirdi küllerinden doğdu tekrar ya akıllı ol erman otur oturduğun yerde al parası sivasta geleceğine yatır harcanma istanbulda
|
kesin beşiktaşa gidiyor göreceksiniz rizada haberdardır bu işden diye düşünüyorum
|
ama iki gün sonra anlaşıp gideceksin bu kadar açık ve net
|
Layik oldugum yerlerde oynamak istiyorum diyordun Erman Efendi. Laik oldugun cöplüklere gidebilirsin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:08. |