![]() |
Taraftara Carlos görevi
Roberto Carlos muhtemelen bu gece İstanbul'a inecek. Ve yarın (Salı) günü başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşecek ve muhtemelende Salı veya Çarşamba günüde Sivas'a gelecek.
Şehiri ve tesisleri gezecek. Gelin ona bir sürpriz yapalım, karar vermesinde etkili olması için şehrin girişine, caddelerin pekçok yerine ROBERTO CARLOS posterleri asalım. Sivas'ı baştan aşağı Sivasspor bayrakları ile süsleyeip, şehri bir havaya sokalım. Belki böylece Roberto Carlos'un karar vermesinde bizlerde taraftar olarak etkili olabiliriz. Haydi yiğidolar göreve !.. . |
Cevap: Taraftara Carlos görevi
Samba da yapalım mı , Rio gibi karnaval havası olsun :)
|
yapılırsa çok iyi olur ama hiç sanmıyorum... maalesef
|
Havaalanına otobüs kaldırıldı da biz mi gitmedik ? :D
|
hacı abi bizim tarfaftarımız malesfef bunu yapmıyor şampiyonuğu oynadımız sene bile 3-4 bayrak anca vardı ben balıkesirde oturuyorum adamlar 1lige çıktı her yer balıkesir bayrakları
|
havaalanından bir de konvoy yapmak lazım
Zor bir şey değil |
Orda olmak vardi simdi ya, ne yazik gurbet acisi yasiyoruz.
Lütfen arkadaslar kütfen , gerekirse belediyeyi arasin , lütfen bir vefakarlik yapiniz. Ooooooooooooooo 1........2.............................ve........3 Roooooooooooooooobertooooooooo , Welcome to Sivasspor......... Roberto Carlos oooooooooohoooooohoooooooo , Roberto Carlos, Roberto Calos ohoooooooooooo , I love you Carlos, I love you Sivas , ooooooohooooohooooooo!!! |
[b] roberto carlosu karşılamayı, posterini asmayı filan boşverin ,roberto carlosu istemeyenler ,burun kıvıranlar sivassporla anlaşma yapmasın diye adamı taşlamayaydı ,muz ne uzatmasaydı iyi :mad:[/b]
|
[B]bence de yapılırsa çok güzel ve motive edici bir iş olur...iş durumum müsait olursa ve böyle bir organizasyon olursa ben de destek veririm...güzel bir karşılama, güzel bir hava yakalanmasına vesile olabilir..[/B]
|
Bence güzel olur. Kendisi sempatik birisi zaten. Taraftarla bütünleşecektir.
Ben tekrar takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Onun Türkiye'de top oynadığı zamanda bir ahlaksızlığını görmedim. Bunun dışında zaten çalışkan ve azimli biri. Ben zaten böyle hedefleri olan birinin takımın başına geçmesini istiyordum. Tekrardan hayırlı olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39. |