SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   "Arena'da oynamak büyük gurur verdi" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36238)

Morten58 15.06.2013 16:04

"Arena'da oynamak büyük gurur verdi"

Almanya 2. Ligi takımlarından Rot Weiss Ahlen takımının alt yapısından yetişen ve iki sezon önce Sivasspor'a transfer olan Cihan Özkara, TT Arena'da oynamanın kendisi için gurur olduğunu söyledi.

[B]- SPORX DIŞ HABERLER [/B]- Almanya 2. Ligi takımlarından Rot Weiss Ahlen takımının alt yapısından yetişen ve iki sezon önce Sivasspor'a transfer olan Cihan Özkara, tatilini ailesiyle birlikte Almanya'da geçiriyor. Cihan Özkara, Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı taraftarlar karşısında oynamanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyl

[B][U]"CARLOS, UMARIM BANA ŞANS VERİR"[/U][/B]
Sivasspor'da 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki genç oyuncu, Sivasspor'a ilk geldiği sezon alışma döneminin sıkıntılı geçtiğini belirtti. Geçen sezonun başında PTT 1. Lig'i ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak giden fakat devre arasında Rıza Çalımbay'ın onayıyla geri gelen Cihan, teknik ekip ve yönetimin kendisine çok güvenmesinden dolayı performansının arttığını söyledi. Yeni sezondan çok büyük beklentileri olduğunu söyleyen Cihan, Roberto Carlos'un gelişimine katkı yapmasını ve kendisine fırsat vermesini beklediğini sözlerine ekledi.

[IMG]http://www2.sporx.com/img/2013/06/15/15.jpg[/IMG]

[B][U]TT ARENA'DA OYNAMAK BANA GURUR VERDİ"[/U][/B]
Oldukça samimi geçen röportajda Alman gazeteci, Türkiye'de en çok beklediğin maç hangisiydi sordu. Genç oyuncu bu soruya, "Bütün maçları sabırsızlıkla bekliyorum ve bu harika ligin her saniyesinden yer almak istiyorum. Orada oynamak bir rüya. Küçükken çok büyük bir Galatasaray taraftarı değildim ama çocukken Galatasaray'ın maçlarını izlerdik. Süper Lig'de son deplasman maçında İstanbul'a gittik. Stada giderken çok büyük güvenlik önlemleri vardı. 55 bin taraftarın önünde oynamak benim için büyük bir gurur oldu ve o maçta bir de gol attım. Benim için olağanüstü bir andı" ifadelerini kullandı.

Cihan Özkara gelecekteki tek hedefinin Sivasspor'da başarılı olarak 4 büyük takımdan birisinin formasını giymek olduğunu söyledi. Türk ve Azeri pasaportu taşıyan genç oyuncu, Azerbaycan Milli takımının formasını giyiyor.

ozledımeskıyı 15.06.2013 16:08

Cevap: "Arena'da oynamak büyük gurur verdi"

Arena da oynamaktan aldığın gurur duyacağına İnşaalah oynadığın futbolla bizi gururlandırırsın.

AYDIN1985 15.06.2013 16:31

Insallah yeni sezonda da faydali olur.

bu arada babasida Erdal bakkal´a benziyor

u2sivasspor 15.06.2013 16:31

İnşallah daha iyi oynarsında iyi bir bonservisle satarız seni

yiğido58sinan 15.06.2013 16:34

Tt arenada oynamaya devam etmek istiyorsan formanın renklerini değiştirmemen gerek ;)

SivasliMuhammed 15.06.2013 16:40

Insallah carlos cihana sans verir.ozaman güzel bir forvet bulmusturuz

cemahmety 15.06.2013 17:15

Bu adamda bu sene biraz güzel oynarsa, sözleşmesi de sezon sonu bitiyormuş bu da bedavaya gider. Biz ne zaman kimi parayla satacaz arkadaşlar, bu kulüp nasıl para kazanacak anlayamıyorum. En son Bilica'dan para kazandığımızı hatırlıyorum daha da bonservisle sattığımız topçu hatırlamıyorum

hatzivrettas 15.06.2013 17:24

Bakalım carlos bu sezon fırsat tanıyacak mı?

münihli_58 15.06.2013 17:45

[QUOTE=AYDIN1985;861700]Insallah yeni sezonda da faydali olur.

bu arada babasida Erdal bakkal´a benziyor[/QUOTE]

Simbilli Irdal :D

münihli_58 15.06.2013 17:47

En sevdigim oyunculardandir Cihan. Insallah bu sene parlar cünkü kaliteli genc ve ayni zamanda milli takim deneyimi olan ender oyuncularimizdan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35.