SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kadir'le anlaşma sağlandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36286)

SivasSpor.Com 30.06.2013 14:01

Kadir'le anlaşma sağlandı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40871&token=22179[/IMG]

Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını devam eden Sivasspor sözleşmesi biten Kadir Bekmezci ile tekrar anlaşma sağladı.

Sivasspor geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren ve Carlos'un ısrarla takımda kalmasını istediği başarılı orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ile tekrar anlaştı. Sivasspor ile anlaşan Bekmezci'nin yarın kulüp binasında kendisini 2 yıl daha Sivasspor'lu yapacak imzayı atacağı öğrenildi. Takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Kadir Bekmezci, "Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüştüm. Başkan 'Ben ve Carlos takımda kalmanı istiyoruz' dedi. Bu teklifi duyunca ben de tereddüt etmeden kabul ettim. Roberto Carlos'la çalışacak olmak gerçekten heyecan verici. Sivasspor'da kaldığım için çok mutluyum." diye konuştu.

psychology58 30.06.2013 14:07

Cevap: Kadir'le anlaşma sağlandı.

Bugün aldığım en güzel haber. Eğer Erman ve Eneramo dan sonra Kadir'i de kaybetseydik bu takım açısından iyi olmazdı. Çünkü takımın iskeleti üzerinde çok oynayan takımların sonu ortada. Kadir'e Sivasspor forması altında başarılarının devamını diliyorum. Bu sene kaptanlık pazu bandını da kolunu takar galiba

ozledımeskıyı 30.06.2013 14:13

Eneramo değil de Erman ın gitmesine çok üzüldüm. Renfigo aratmaz umarım Eneramo!yu

hubidi 30.06.2013 14:16

Kadir ne kadar hata yapsada onun yerine ondan daha iyi birini bulup takımın iskeletinle oynamak zararlı olabilirdi.
Şimdi iyi oynamazsa Carlos göz yummaz heralde kulübede oturur.

sivaslıadem 30.06.2013 14:20

çok şükür en azından kadiri takımda tutmayı başardık
Ne kadar kötü oynasa da takıma alışmış bir kişinin kaybedilmesi ağır sonuçlara yol açabiliyor
Hatalarına rağmen bizde kredin çok
Hatalarını daha da azaltmış bir kadiri yeni sezonda izlemek istiyoruz

DoomsDay58 30.06.2013 14:36

Alternatifli kadro iyidir Kadirin kalmasina sevindim

Sivasım5858 30.06.2013 14:53

Hayirli ugurlu olsun iyi haber...

ahmet ali 30.06.2013 15:20

Arkadaslar,bu haber iç transferde başarısız olduğumuzun kanıtıdır.Türkiye'de
Kadir'in yerini dolduracak bir futbolcu bulamadık ve her attığı şut tribüne giden,bir maçta kaybettiği top sayısı 100 filan olan bir futbolcu ile yeniden anlaştık...
Maalesef kimse kızmasın ama sevilen Murat Erdoğan iç transferde çok başarısız ve yetersiz olmuştur..Şimdiye kadar sadece bir çok iyi transfer yaptık "Burhan" Burhan' ın alınmasında ise Murat Erdoğan'ın bir katkısı olmadı...Bu futbolcu uzun süredir zaten gündemimizdeydi..Abdurrahman ise eski futbolcumuz Yakından tanıdığımız bir futbolcu...
İç transfer başarısızlığımız endişe verici... Takımda yerli santrafor yok..iyi yerli orta saha yok ...iyi yerli stoper yok... yok..yok..yok...
Alınabilecek iyi yerli oyuncu piyasada kalmadı gibi....
Birde yabancılar yararlı olamazsa işte o zaman yandik...

PETKOVİC 30.06.2013 15:29

kimi alırsak alalım en iyi transferimiz bu olacak teşekkürler yönetim

Besyo_cu 30.06.2013 15:31

[B]Ülkemizin en iyi yazarlarından birisi olan Uğur Meleke yaklaşık bir buçuk yıl önce 'Milli Sorun İstikrar' başlığı ile ;

''Hasan Ali, Kagawa, Charlie Adam, Di Natale, [U]Kadir Bekmezci[/U], Cristiano Ronaldo... Farklı liglerden, farklı yaşlarda, farklı kalitelerde bu adamları aynı cümlede buluşturan tek bir unsur var: Performans istikrarı... Belki bu adamların biri yılda 200 bin, bir diğeri 20 milyon dolar kazanıyor olabilir; ama her birini hocaları bir maçta 11’e koyduğunda aşağı yukarı ne performans alacağını biliyor. '' diye yazmıştı.

Bu istikrarlı oyunculardan Hasan Ali Kayseriden Fenerbahçeye, Charlie Adam Blackpool'dan Liverpool'a, Kagawa Borussia Dortmund'tan Manchester United'a transfer oldu, Di Natale 34 yaşında tekrar İtalya Milli Takım forması giymeye başladı, Ronaldo'yu ise söylemeye gerek yok...

Bu isimlerden kendisini geliştiremeyen olduğu yerde kalan hatta bu sezon gözle görülür bir düşüşe giden Kadir için bu sezon belkide dönüm noktası olabilir, bitmek bilmeyen enerjisine ayağında topu fazla tutmamayı ve nerede faul yapıp nerede yapmayacağını öğrenebilse oynadığı mevki itibariyle Milli Takıma kadar rahatlıkla yükselebilir.

Bizi en iyi bizden birisi anlar Kadir'in takımda kalmasına sevindim hem Kadir için hemde Sivasspor için hayırlı olsun.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:26.