![]() |
Ziya takim kaptani olsun
Hemserimiz Ziya Erdal in takım kaptani olmasını istiyoruz hayrettin uğur ve erman in takımdan ayrilmalari nedeni ile boş kalan takım kaptanlığı na ziya nin getirilmesini ikinci kaptanlik görevinin de kadir e yarışacağını düşünüyorum yönetim de inşallah bizim gibi düşünür ziya yi hakettigi yere getirir
|
Cevap: Ziya takim kaptani olsun
Hayrettin'in gittiği haberlerinden sonra (henüz [COLOR="Red"]kesin[/COLOR] haber yok) 58 numarada boşa çıkıyor.Ziya ile bu boşlukta doldurulmuş olur.Kaptanlıkta 10 numara 5 yıldız yakışır.Takımın en eski ismi Kadir ise 2.kaptan olarak devam eder.
|
Bence kaptan borjan olsun:D
|
taraftarın istediği adam mı kaptan olmalı, lider vasıfları olan bir futbolcu mu kaptan olmalı?
mantıklı düşünmek ve akılcı önerilerde bulunmak en doğrusu. |
[QUOTE=Sivasli010;863677]Bence kaptan borjan olsun:D[/QUOTE]
vuuu imam cemaat meselesine döner :D |
bence kaptan adem koçak olmalı hem yaş hem tecrübe itibariyle ikinci kaptan ziya olabilir diye düşünüyorum
|
[QUOTE=sebasteia;863680]taraftarın istediği adam mı kaptan olmalı, lider vasıfları olan bir futbolcu mu kaptan olmalı?
mantıklı düşünmek ve akılcı önerilerde bulunmak en doğrusu.[/QUOTE] çok güzel bir tespit bence vasıflı diye düşünüyorum buda şu an adem koçak beyefendi vasflı tecrübeli |
Taraftarların görevi takımı desdeklemektir. Taraftarların görevi Takım kaptanını seçmek değildir. Bur da yazılanları bazı futbolcularda okuyabilir. Ziya Sivaslı olabilir ama Ziyanın tecrübersi ne ki kaptanlık yapsın. Futbolcularla iç içe yaşayan yönetim ve hocalardır onlar kimin kaptan olacağını daha iyi bilirler
|
[QUOTE=sebasteia;863680]taraftarın istediği adam mı kaptan olmalı, lider vasıfları olan bir futbolcu mu kaptan olmalı?
mantıklı düşünmek ve akılcı önerilerde bulunmak en doğrusu.[/QUOTE] çok güzel söyledin kardeş bence kaptan atıf şeşu olmalı |
[QUOTE=58_SEMİH_58;863676]Hayrettin'in gittiği haberlerinden sonra (henüz [COLOR="Red"]kesin[/COLOR] haber yok) 58 numarada boşa çıkıyor.Ziya ile bu boşlukta doldurulmuş olur.Kaptanlıkta 10 numara 5 yıldız yakışır.Takımın en eski ismi Kadir ise 2.kaptan olarak devam eder.[/QUOTE]
58 'in taliplisi çok olacak galiba :) [B][COLOR="black"]58’i Borjan istiyor![/COLOR][/B] Sivasspor’da 58 numarayı yıllardır giyen Hayrettin’in yeni sezonda takımda düşünülmemesinin ardından 58’e kaleci Milan Borjan’ın talip olduğu öğrenildi. Kaleci Borjan’ın yakın çevresine,”Kendimi artık Sivaslı gibi hissediyorum,onun için bu numarayı giymekten mutlu olurum,yönetimden bu numarayı giymek için izin isteyeceğim” dediği öğrenildi. Takımdaki bir başka Sivaslı Ziya Erdal varken Milan Borjan’ın 58’i giyip giymeyeceği merak ediliyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01. |