![]() |
Kaptan ve Nas ile Yollar Ayrıldı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40884&token=27994[/IMG]
Yeni sezon transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor'da takım kaptanı Uğur Kavuk'tan sonra Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı. Teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor geçtiğimiz günlerde takım kaptanı Uğur Kavuk ile yollarını ayırmıştı. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonunda ise Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı. Başkan Mecnun Otyakmaz ayrılan futbolculara bugüne kadar Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Mecnun Otyakmaz, "Profesyonel futbolun doğasında olan şeyler böyle ayrılıklar. Ben takımdan ayrılan arkadaşlarımıza bu güne kadar Sivasspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak transfer çalışmalarımızda sona geldik. Yeni transferlerimizi yakında açıklayacağız." dedi. Haberler.com |
Cevap: Kaptan ve Nas ile YollarAyırdı
herseyin hayirlisi olsun.bugune kadad cok sey verdiler.yaslari biraz ilerlemisti.elbet bir gun ayrilacaklardi
|
Takımın 3 mütevazi futbolcusu ile yollar ayrıldı demek başka bir yönden bakılırsa Uğur tamam ama Mehmet ve Hayrettin en az 1 sene daha kalmalıydı Mehmet Nas forvet arkası, sağ açık, orta saha göbek, sağ bek ve libero konumlarında oynayabilen bir futbolcu gitmelerine üzüldüm açıkçası
|
M.nas joker oyuncu gibiydi. Ben futbolunu beğeniyordum ama hayırlısı. Hayrettin'e de başka bir görev verilsin Sivasspor'dan ayrı kalmasın. İnşallah yerlerine iyi oyuncular bulurlar kampa kadar
|
[COLOR="Black"]ben ugur dışında takımdan ayrılan olacagını sanmıyorum.mehmet nasıl 1 yıl daha sözleşmesi var,hayrettin ise dün tv58 de söyledi bir iki güne kadar durmumum belli olacak dedi.
m.nas bu takımda oynar. bu haber inandırıcı gelmedi...[/COLOR] |
Giden gidiyor ama bazı aslan parçası taraftara göre Kadir kaldı ve Kadir takımın her bölgesinde oynayıp,çok verimli olup tek başına takımı şampiyon yapacakmış..Bunun için Mehmet Nas gitmiş,Randhoff gitmiş o gitmiş bu gitmiş hiç önemi yok..KADİR var....Yeterde artar ....
|
Hayrettin dün Tv 58'in açılış dolayısıyla canlı yayına telefon ile bağlandı tebrikler vb.geçildikten sonra sivassporda kalıp kalınmayacağı sorulunca inşallah kalacağım bi kaç güne netleşecek dedi.
|
M.Nas kesinlikle kalmalıydı ! Yanlış olmuş.
Ön liberoda uzun sezonda 4 futbolcu gerekir. Şimdi kim kaldı ? Kadir - Adem - ? - ? |
[QUOTE=Kokomo;864026]M.Nas kesinlikle kalmalıydı ! Yanlış olmuş.
Ön liberoda uzun sezonda 4 futbolcu gerekir. Şimdi kim kaldı ? Kadir - Adem - ? - ?[/QUOTE] Hakan arslan ve belki yeni transfer:D |
içimizde burukluk oluşturmuyor değil. ancak duygusallıktan ziyade profesyonel kararlar alınması gerekiyordu. hizmetlerinden ötürü teşekkür edilip gereken uğurlamanın yapılması daha uygun olacaktır.
uğur,mehmet ve hayrettine yıllık verilen ücreti düşündüğümüzde yapılacak transferler konusunda, yönetimin transfer seçeneklerinde daha iyi oyunculara yönelmesine yardımcı olacaktır. inşallah takımımız adına en iyisi olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |