SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bu kadar defans oyuncusuna gerek var mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36309)

nefhret_58 05.07.2013 10:53

Bu kadar defans oyuncusuna gerek var mı?

[B]Sivassporumuz Roberto Carlos un gelişiyle çok güzel bir hava yakaladı. kendi gibi yıldız bir oyuncu olan Cicinho yu da kulubümüze kattı. ancak sorum o ki sol bekler: Ziya Erdal,Eren Aydın(yeni transfer ve 31 yaşında) ikilisinin herhangi bir alternatifi yokken, sağ beklerimiz için Cicinho(yeni transfer 33 yaşında), Abdurrahman Dereli 32 yaşında ve alternatifleri Uğur Akdemir 24 yaşında, Alican Karadağ 24 yaşında sağ defans bloğuna hala güven duyulmuyor mu? bizim orta alanda sıkıntımız varken Mehmet Nas ve Erman Kılıç takımdan gittikten sonra Burhan Eşer yerini doldurabilecek mi? Renfinho tutunabilecek mi?
tamam yıldızdır saygı duyalım, Sivasın ismi duyulsun onu da anladık ama 33 yaşında 32 yaşında insanın vereceği verimden de biraz oturup düşünmek lazım. Roberto Carlos avrupaya da gitti ama ben daha amerika kıtasından başka transfer göremedim. hadi bunlara da eyvallah insan geldiği anzi takımından şöyle genç yetenekleri getirmez mi? Umudumuz var ama eğer orta saha takviyesi olmaz ise işimiz yine zor olacak. ve bu kadar yaşı geçmiş defans oyuncusuna gerek var mı? [/B]

Morten58 05.07.2013 10:57

Cevap: BU KADAR DEFANS OYUNCUSUNA GEREK VAR MI?

Defans oyuncusu ana madde.

Defans olmadan hic bir basari gelmez!

Ayrica ofansif Futbolcular aliniyor ve var...

DoomsDay58 05.07.2013 11:10

Cicinho'nun sağbek olarak alındığını düşünmüyorum o bölgede yalnız iki oyuncumuz var onlar da Abdurrahman ve Uğur Akdemir

asabibaba 05.07.2013 11:16

Pedriel Erman ve Mehmet Nasın yerine daha futbolcu alınmadı galiba umarım alınır...Stoper ortasaha ya futbolcu bakıldığına göre forvetede futbolcu bakılacağını umuyorum.

benozgurr 05.07.2013 11:17

Alican bildlgim kadariyla ön libero

alboran 05.07.2013 11:25

tabiki de var.arkadaş siz nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.bu takım 3 sezondur savunmada sıkıntı çekiyor göremiyorsanız futboldan anlıyorum falan demeyin.ne çabul unuttunuz sakatlıktan,cezalılardan dolayı hayrettin'in,tomas rada'nın stoper oynadığı günleri ?

çok uzağa gitmeyin kupadaki trabzon faciasını bizlere yaşatan kimlerdi bi düşünün ? o gün mükemmel (!) savunmamız birbirinin kopyası 6 golü kalesinde gördü.siz hala bu kadar defans oyuncusuna ihtiyaç var mı diyin.ayrıca yaş belirtip durmuşsun avrupanın önemli takımlarının savunma oyuncularına bir bak.juventus,milan,chelsea,real madrid,hatta puyol sakatlanmadan önceki barcelona bu takımların defans 4'lülerinin yaş ortalaması da yüksek.bunların defansı geçen seneki sivas defansından kötüydü di mi ?

Alibey58 05.07.2013 11:26

bizim en zayıf olduğuz yer defansımız iyi bir stoper geliyor cicinhoyu sağ bek oynatmaz ortaları süper renfigonunda kafa olayı hücum hattından hızlı oyuncularlar gidip gol planlıyoruz ayrıca burhan eşer cidden kaliteli göreceksiniz erman gitti ama ermanın asıl yerinde atıff var şimdi ermanın yerine atıf oynayacak ben şöyle tahmin ediyorum borjan,ümit,stoper?,apdurrahman,ziya,cicinho,grosicki,kadir,atıf,orta saha?renfigo 1 stoper birde iyi orta saha gelcek diye düşünüyorum.

nefhret_58 05.07.2013 13:10

[B]arkadaşlar bilgileri [url]http://www.transfermarkt.com.tr/[/url] den aldım. orada kullanılan mevkiler bunlar. kafadan yazılmış değil yani.[/B]

PETKOVİC 05.07.2013 13:17

renfinho kim.......

HALIL 05.07.2013 13:44

buna kafa yoran bir hocamiz var artik sizler rahat olun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:45.