SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Carlos Gibi Onlar da İddialı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36366)

SivasSpor.Com 15.07.2013 12:46

Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41044&token=46462[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ve stoper Ümit Kurt, yeni sezon öncesi hedefleri yükselten Brezilyalı teknik direktörleri Roberto Carlos gibi başarı çıtasını yüksek tuttu.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının Sivas etabının zor ama güzel geçtiğini, yeni transferlerle uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Carlos ile her gün değişik antrenmanlar yaptıklarını ve zorlandıklarını ifade eden Bekmezci, sezon başlayınca bunun maçlara olumlu yansıyacağını belirtti. Roberto Carlos'un futbolculuk döneminde dünya çapında en iyi sol kanat oyuncularından biri olduğunu dile getiren Bekmezci, "Teknik direktörlük kariyerinde de başarılı olmak istiyor. Teknik direktörlükte ilk deneyimini yaşıyor, heyecanlı ve istekli" dedi.

Bekmezci, Brezilyalı teknik adamın kendilerinden her zaman kazanmayı düşünmelerini istediğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Roberto Carlos, büyük hedefleri olan bir isim. Hedefi şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. İnşallah, biz de bu sezon belirlenen hedefe ulaşırız. Carlos'un hedeflerinin gerçekleşmesini ben de çok istiyorum. Sivasspor'da Türkiye kupası kazanmayı ve şampiyon olmayı çok istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılan kadroda yer almayı arzuluyorum."

Takıma yeni katılanlarla uyum sağlamalarının zaman alacağına işaret eden Bekmezci, çalışmaları sıkı tuttuklarını ve iyi takım olacaklarını söyledi.

Kadir Bekmezci, her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getirerek, "4 sezondur güzel maçlar oynadım. Geçtiğimiz sezon her maçta forma şansı buldum. Bu sezon teknik direktörümüz değişti. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. İnşallah, iyi çalışıp formayı hak etmeye çalışacağım" ifadesini kullandı.

TFF'nin "6+0+4" kararının Türk oyuncusunun önünü açacağını savunan Bekmezci, Anadolu takımları için 6 yabancı oyuncu kararının ideal olduğunu belirtti. Kararın "büyük" takımlara sıkıntı yaratacağını düşündüğünü dile getiren Bekmezci, ancak kendileri açısından ise çok güzel olduğunu söyledi.

Bekmezci, taraftarın yeni sezonda yanlarında olmasının kendilerini daha iyi motive edeceğini ifade etti.

[B]Ümit Kurt[/B]

Kırmızı-beyazlı ekibinin geçen sezon ara transfer döneminde Ankaragücü'den kadrosuna kattığı stoper Ümit Kurt da yeni bir teknik heyetle yollarına devam ettiklerini, teknik kadronun çok büyük hedefleri olduğunu aktardı.

Carlos'un geldiği günden beri sürekli olarak bu hedefleri kendilerine aktardığını anlatan Kurt, Sivas'taki ilk etap çalışmalarının yoğun geçtiğini dile getirdi. Brezilyalı teknik adamın çok farklı antrenman programları ve metotları uyguladığını ve bunların futbolcuları olumlu etkilediğine dikkati çeken Kurt, idmanların meyvesini maçlarda alacaklarını belirtti.

Savunma oyuncusu Ümit Kurt, Roberto Carlos ile çalıştığı için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kendimi çok şanslı hissediyorum. Dünya çapında bir futbolcuydu. Bundan sonra da dünya çapında büyük bir antrenör olacağını düşünüyorum. Çok özverili çalışıyor. Sivasspor, hedefleri olan bir kulüp. Avrupa kupaları hedefimiz neden olmasın? Giden takımların bizden üstünlüğü yok. Biz de bu sene Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. İnşallah, hedefimize ulaşırız."

Takımda yeni transferlerle forma savaşı yaşanacağına dikkati çeken Kurt, "Performansımı en iyi seviyeye çıkararak, bu yarışın içinde olacağım. Sakatlık olmadan bu yarışa devam edebilmek önemli. Hocamız görev verdiğinde elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak zorundayız" diye konuştu

myyiğido58 15.07.2013 12:48

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
hadı yigıdolar gosterın kendınızı

kempes 15.07.2013 14:39

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
ekstra motivasyon buna derler...

B.Demirci 15.07.2013 15:05

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
Allah çalışana verir. Çok Çalışın. Birde Rengifonun yanına ayağı düzgün ikinci bir golcü alınırsa işlem tamam olacak. Yoksa yine olmaz bu iş..

58MySouL 15.07.2013 15:37

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
[B]Bizlerde sizlere inanıyoruz.Sizlere güveniyoruz.[/B]

Poyrazcan 15.07.2013 17:28

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Futbolcular gibi bizde inandık başarıya!
Birgün mutlaka!

cemahmety 15.07.2013 18:56

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
Ümit ve Kadir takımın değişmeyecek olan omurgasından onların yüksek perofrmans göstermesi çok önemli. Özellikle Kadir şu topla çok oynamasından ve top kayıplarından vazgeçsin geçen sene fazla göremediğimiz ama ondan önceki sene başarılı olduğu uzun ve ara pas atma açısından kendisini geliştirsin ve 3-5 de gol atarsa o zaman gerçekten çok iyi birt topçu olur.

Yusuf Çevik 15.07.2013 20:34

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
[B]Alet kaldırmalar ağır gelmiş Kadir`e heralde. :)[/B]

58 SiVaSıM 58 15.07.2013 23:23

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
bu sene takımın kaptan ve beyni kadie bekmezci olacak ondan çok şeyler bekliyorum

Salim58 16.07.2013 08:54

Cevap: Carlos Gibi Onlar da İddialı
 
[B][I]Kaptan güzel konuşmuş.[/I][/B]


WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005