![]() |
Kombineler satışa çıktı
Sivasspor'umuzun 2013-2014 sezonunda Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları başladı.
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1373902335_image.jpg&w=250&h=150[/IMG] Kombine kart satışları 15 Temmuz 2013 Pazartesi günü Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu. 2012-2013 sezonu kombine kart sahipleri, dilediği taktirde 1 hafta içerisinde yeni sezonda da yerlerini alabilecektir. Taraftarlarımız, kombinelerini Garanti Bankası kredi kartı ile 5 taksitle satın alabilecekler. Yönetim kurulumuz yeni sezonda kombine kart fiyatlarında değişiklik yapmamıştır. Kombine kart fiyatları şöyle: Maraton :250 TL VİP Yanı :400 TL VİP :600 TL [B] Sivasspor.org.tr[/B] |
Cevap: Kombineler satışa çıktı
Son derece uygun, teşekkürler yönetim ...
|
Kombinelerin satışı hangi tarihe kadar devam ediyor. Sivas'a bayramda gidebileceğim icin tarih önemli... İstanbuldan kombine alabilmenin başka yolu var mıdır? Cevap veren olursa sevinirim.
|
Fiyatlat Çok uygun taksit imkanıda var bu millet daha ne ister bilmîyom ki
|
[QUOTE=infial§;866541]Fiyatlat Çok uygun taksit imkanıda var bu millet daha ne ister bilmîyom ki[/QUOTE]
[B]belki üzerine 20kilo cekirdek da istiyorlar....:D:D ( saka ) ama senin dedin gibi fiyatlar cok uygun birde taksit olarak alabilecekler bakalim kac kisi alacaklar..... [/B] |
Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?
|
[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]
kulüp telefon 2264180-81 ordanda cafer beyi isteyip söyleyin |
[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]
varmı böyle bir saçmalık.? |
[B]büyük kulüblerin hepsinde öyle bir uygulama vardir ve bu normaldir her sezon iyi taraftar olup kombinesini alip pesin ödeyip mac secmeden bütün maclara gidenlere öncelik taninmalarini hakli buluyorum. roberto carlos geldi diye bir cogu kombine alacak ve tabiki bu cok güzel ama simdiye kadar alanlarinda haklari olmali bu yüzden öncelik onlara tanindi, taninmalida tabiki bunu yönetim önceden belirtmesi lazimdi, yaz ayinda sicata giseye gidenleri hem yordular hem eli bos döndürdüler bu olmamis malesef bu yüzden yönetime kizmada hakli arkadas[/B] |
kardeş geçen seneki kombine alanların yerlerini doğal olarak nurcan bir hafta bekletmek zorunda. sen geçen seneki kombine alanların yerini istemişsin kızda sana abi bu kombinelerin sahipleri var bir hafta sonra alan olmazsa boş olan kombineyi alırsın demiş. istersen başka boş olan yerden hemen vereyim demiş sen burda olayı farklı anlatıyorsun. bende bugün öğleden önce gittim hiç aramadığım halde kız abi geçen seneki yerinizmi dedi 10 tane kombineyi bana verdi. ben benim yerlerimi başkasına satsaydı kızardım. sende olsan kızardın yani ortada yanlış anlaşılma var. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:59. |