SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor Hangi Mevkiye Transfer yapmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36386)

legolass 19.07.2013 12:50

Sivasspor Hangi Mevkiye Transfer yapmalı?

Sivasspor resmi internet sitesinde yaptığı anket ile nereye transfer istediklerini taraftarlarına sordu ve örneği fazla görülmemiş bir uygulamaya imza attı.
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor'da, taraftarlar orta sahaya ve forvete transfer yapılmasını istiyor.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41068&token=42423][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41068&token=42423[/img][/url]

Brezilyalı Roberto Carlos'u teknik direktörlük görevine getirerek futbol kamuoyunun dikkatini çeken Sivasspor, yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Carlos'un gelişiyle büyük hedefler koyan kırmızı-beyazlı ekip, bu hedefler doğrultusunda transferler yapmaya çalışıyor.

Bir dönem Real Madrid ve Roma'da forma giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho ile Perulu forvet Hernan Rengifo ve Portekizli stoper Manuel Da Costa'nın yanı sıra bazı yerli oyuncuları kadrosuna katan Sivasspor Kulübü, önceki sezonlarda taraftarlara yönelik yaptığı transfer anketini bu sezon öncesinde de başlattı.

Kulübün resmi internet sitesinde bir süre önce başlatılan ankette, taraftarlara "sizce yeni sezonda hangi mevkiye transfer yapmalıyız?" sorusu yöneltiliyor.

Taraftar orta saha ve forvete takviye istiyor

3 bin 459 kişinin katıldığı ankette, katılımcıların büyük bir bölümü orta sahaya ve forvete transfer yapılması yönünde oy kulandı. Bin 200 kişinin orta sahaya, bin 161 katılımcının forvete, 702 kişinin defansa transfer yapılması yönünde oy kullandığı ankette, 396 katılımcı ise tercihini kaleci transferinden yana kullandı.

DOGU_BEY 19.07.2013 12:55

Cevap: Sivasspor Hangi Mevkiye Transfer yapmalı?

[B]aynen öyle...şu an için hucuma dönük bir ortasaha ve alternatif bir forvet transferi daha olmalı...taraftar iyi analiz yapmış bence...[/B]

legolass 19.07.2013 12:56

Anketi yapamadım. çoğu kişiden yardım istedm ama kimse dönmedi bilen varsa konuya eklesin.

Roberto carlos geldikten sonra her anlamda yenilik yapan daha dinamik bir yönetim var karşımızda.Resmi site daha aktif kullanılmaya başlandı her haber anında resmi sitede açıklanıyor.İnşallah bu olumlu hava devam eder.Yönetim büyük hedefler koyduğu bu sezonda elinden geleni ardına koymuyor.bundan sonra artık en büyük iş taraftara düşüyor.

DoomsDay58 19.07.2013 13:02

Ofansif orta saha şart, ben forvette sıkıntı yaşayacağımızı nedense düşünmüyorum bence forvet hattımız yeterli düzeyde

Morten58 19.07.2013 13:04

Ben oyumu Kaleci tranferine vermistim.

Cünkü Milan Borjan yabanci , ve yabanci sinirlamasi kisitli oldugu icin , Kalede yerli Kaleci olsa daha iyi olacagini düsünüyorum.

Ama Milan Borjan teknik heyetin gözüne girdiyse ve gercekten 1 - 2 adim daha da kaliteli olmaya gayret gösteriyorsa , orzaman Milan Borjan da ilk 11 de düsünebilir.

Ayrica alinacak ofansif Orta Saha yabanci ve alinacak Forvet 'de yabanci olursa.

Milan Cerny kiralik olarak verilebilir, Navratil ise satilabilir veya gönderilebilir.

Son olarak DEL PIERO Sivasspor'umuza transfer olursa harika olagan üstü olur.

Trabzon'un suan[B] Malouda'[/B]si var ise , Galatasaray'in [B]Drogba'[/B]si var ise bizimde bir [B]DEL Piero[/B]'umuz olur.

Del Piero faydali olacaktir, sadece kendi basariyla degil , bildikleriyle yaptiklariyla , diger Forvetlerimiz Cihan Özkara , Abdulkadir , Ahmet Aras , hatta Arkadiusz Piech gibi oyunculara cok sey katacaktir.

Tam bir LIDER bir oyuncu olacaktir. Ayrica tranfer olursa 1 arti 1 yilligina gelecegini tahmin ediyorum.

legolass 19.07.2013 13:24

Sivasspor Asbaşkanı Faruk Taşseten: ''Del Piero'yu resmen istedik.Düşünmek için 48 saat istedi. Alırsak büyük iş olacak.'' bu sözler gerçekten faruk taşsetenemi ait??

cemahmety 19.07.2013 14:13

Sevgili Yiğidolar :D Del Piero gelsin dertler bitsin, yabancı kontenjanına değinecek olursak bence Manuel Costa geldiğine göre Navratil gönderilmeli, Cerny her bölgede oynayabilen joker özelliğine sahip olduğundan kesinlikle takımda tutulmalı ve performansı üst düzey olursa ilk 11'de yer alabilir. 6 oyuncumuz bence Aatıf,Borjan,Manuel Costa,Cicinho, Grosicki,Piech (veya Rengifo olmalı) Del Piero transferi gerçekleşirse de sıkıntı yok Kaleyi Korcana emanet edebiliriz veya bu oyunnculardan formsuz, sakat cezalı olanlar olacaktır onları tribüne göndeririz :D

myyiğido58 19.07.2013 14:53

forvet almalıyızz :)

sawyer5892 19.07.2013 14:56

ankette keske iki secenek secebilsek cunku bu takima forvet ve onlibero lazim

CILGINSiVASLINL 19.07.2013 15:14

kaleci, forvett ve ortasaha

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50.