SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİVASSPOR'UN YAKIN TARİHİNDE KISA BİR GEZİNTİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=364)

CEMILAKTURK 25.02.2005 13:24

Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.

puar 25.02.2005 13:50

merhaba sizde klubde görev yapmışmıydınız?

doktor 25.02.2005 14:27

valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can...................................................

CEMILAKTURK 25.02.2005 17:49

[quote=akincilar]merhaba sizde klubde görev yapmışmıydınız?[/quote]
Sorunuzu anlayamadım.49 yaşındayım.12 yaşlarında Babamın sayesinde SİVASSPOR taraftarı oldum.Ankaradaki maçlarına gittim.Basından sürekli takip ettim.Anılarımı,hafızamda kalanları sizlerle paylaşmak istedim.Aslen Sivas ili Suşehri ilçesindenim.Hepsi bu kadar.Selamlar.

CEMILAKTURK 25.02.2005 17:57

[quote=doktor]valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can...................................................[/quote]
Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar.

kakikli 25.02.2005 20:01

ben sivas doğumluyum ve sivasta yaşıyorum.şu anda sinop ta üni.okuyorum.burda sivasspor un ilk kurulduğu yıllar sivasspor da oynamış bir ağabey ile tanıştım kendisi hala sivasspor aşığı olduğunu söyledi,burda esnaf,sivasspor u hala takip ettiğinden bahsetti,askerliğinide sivasta yapmış...yani o eski olmakla birlikte hala sivassporlu...

puar 26.02.2005 06:54

[quote=CEMILAKTURK]Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.[/quote]

abi anladımda...bizler yani 20 30 yaşlarındakiler 3.ligden otesini hatırlamıyor....varsa anıların filan paylaş bizimle...takımıız iyi tanıyalım...daha bilmediklerimiz var....bende ezbiderliyim abi :D

serhankaburcuk 02.03.2005 09:55

[quote=CEMILAKTURK][quote=doktor]valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can...................................................[/quote]
Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar.[/quote]

[size=4][b][i]Zaten öyle bir kitap var...[/i][/b][/size]

LütfiÜnal 02.03.2005 10:51

Benim stadyumda simit sattigim yillarda 70-73 arasi Kaleciler Ismet ve Rasim.Yavuz,Ünver.Aydin,Köksal.Ahmet Tuna,Gökten,Necmi,Tabut Mehmet,Colak Selahattin,Fahri

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51.