![]() |
Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.
|
merhaba sizde klubde görev yapmışmıydınız?
|
valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can................................................... |
[quote=akincilar]merhaba sizde klubde görev yapmışmıydınız?[/quote]
Sorunuzu anlayamadım.49 yaşındayım.12 yaşlarında Babamın sayesinde SİVASSPOR taraftarı oldum.Ankaradaki maçlarına gittim.Basından sürekli takip ettim.Anılarımı,hafızamda kalanları sizlerle paylaşmak istedim.Aslen Sivas ili Suşehri ilçesindenim.Hepsi bu kadar.Selamlar. |
[quote=doktor]valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can...................................................[/quote] Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar. |
ben sivas doğumluyum ve sivasta yaşıyorum.şu anda sinop ta üni.okuyorum.burda sivasspor un ilk kurulduğu yıllar sivasspor da oynamış bir ağabey ile tanıştım kendisi hala sivasspor aşığı olduğunu söyledi,burda esnaf,sivasspor u hala takip ettiğinden bahsetti,askerliğinide sivasta yapmış...yani o eski olmakla birlikte hala sivassporlu...
|
[quote=CEMILAKTURK]Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.[/quote]
abi anladımda...bizler yani 20 30 yaşlarındakiler 3.ligden otesini hatırlamıyor....varsa anıların filan paylaş bizimle...takımıız iyi tanıyalım...daha bilmediklerimiz var....bende ezbiderliyim abi :D |
[quote=CEMILAKTURK][quote=doktor]valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uzaklardan can...................................................[/quote] Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar.[/quote] [size=4][b][i]Zaten öyle bir kitap var...[/i][/b][/size] |
Benim stadyumda simit sattigim yillarda 70-73 arasi Kaleciler Ismet ve Rasim.Yavuz,Ünver.Aydin,Köksal.Ahmet Tuna,Gökten,Necmi,Tabut Mehmet,Colak Selahattin,Fahri
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51. |