![]() |
Hollanda'da 3. sınav
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41406&token=61007[/IMG]
Yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen Sivasspor’u Hollanda kampında 3. hazırlık karşılaşması bekliyor. Yaklaşık 12 gündür çalışmalarını Arhem Papendal Hotel’de sürdüren kırmızı beyazlılar, bugün Hollanda 1. lig ekiplerinden Go Ahead Eagles ile karşı karşıya gelecek. Hollanda’nın Bathmen’de bulunan Sportpark "Looënk" Margrietlaan sahasında oynanacak karşılaşma Hollanda saati ile 19:00’da başlayacak. Öte yandan kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, hazırlık maçını takip etmek isteyen gurbetçi Yiğidoların maç saatinden en az birkaç saat önce stadyumda olmaları gerektiği duyuruldu. Sivas İrade Gazetesi Ve Maç; [Font="Arial Black"]Go Ahead Eagles 1-2 Sivasspor [/Font] [B]Stad:[/B] Looënk Margrietlaan [B]SİVASSPOR:[/B] Korcan Çelikay (6), Abdurrahman Dereli (6), Manual De Costa (6) (Dk.46 Navratil (6), Ümit Kurt (6), Kadir Bekmezci (6),Eren Aydın (6) (Dk.46 Milan Cerny (6), Adem Koçak (5) (Dk.46 Hakan Arslan (6), Cicinho (7) (Dk.46 Kamil Grosicki (6), Aatıf (7) , Pallinho (6) (Dk.46 A. Piech (7), Ahmet Aras (6) (Dk.46 Burhan Eşer (7) [B]GO AHEAD EAGLES:[/B] ?? [B]Goller:[/B] Dk.66 --- Dk.76 ve 87 Burhan Eşer (Sivasspor) |
Cevap: Hollanda'da 3. sınav
Yine mi yayın yok?
|
[QUOTE=Poyrazcan;868419]Yine mi yayın yok?[/QUOTE]
yayin olmayacakmis, dun aradim sordum. Bence son mactada olmaz. Bugun gidecektim ama gidemiyom, artik son maca insallah. Bugunki gidicek olan taraftarlar susmasin, hep destekleyin.. |
Ben aksam maca gidiyorum ama haberdeki ayrintiyi okudunuz mu ?
Maca gidenler bir kac saat onceden gitmesi lazimmis mismis da mismis. Sebep nedir acaba ? Birde onu yazsalarmis ;) |
Amsterdam'dan gitmek istiyen var ise ben 2 kisi goturebilirim.
Alo deyin yeter: 06-24561071 |
Her zaman her yerde tek gercek Yigidoooo
|
Hollanda takımları genelde çok gol atmayı seven,kolay gol yemede de avrupada bence birinci sıralarda ama maalesef takımımz sanki oraya hücum ağırlıklı değilde defansif yönden bi kamp yapmaya gitmiş bu maçta artık gerçek yuzunu gösterme zamanı geldi diycemde önceden eneramo varken içimde herturlu gol atarız derdim kendi kendime o atmasa da arka alandan gelen oyunculara alda at dercesine pozisyona sokardı.şimdi bakıyorum forvetlerimize beni heyecanlandıracak kimse yok ACİL ACİL afrika kökenli yırtıcı forved lazım yoksa şimdiden söylüyorum bu takım gol atamaz
|
YENECEĞİZZ! inşallah
|
Piyasa değeri 3 te 1 imiz olan takım bu takıma 2 den az gol atarsak ilk 5 diye bağıranlar ilk 8 e fit olur 180 dk tek gol bakalım 270 nolacak.
|
bunda da yenilirsek sıkıntı büyük.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:41. |