![]() |
Bir Yıldız Daha mı?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41415&token=66144][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41415&token=66144[/img][/url]
Yeni sezona Roberto Carlos'u takımın başına getirerek Dünya medyasında büyük yankı uyandıran Sivasspor Cicinho'nun ardından yapacağı yeni transfer ile yeniden adından söz ettireceğe benziyor. Roberto Carlos'un orta alana mutlaka transfer istemesiyle kolları sıvayan yönetim 30 yaşındaki Fildişili yıldız Ndri Koffi Romaric ile anlaşmaya çok yakın. Kariyerine Belçika'nın Beveren takımında başlayan Romaric; Le Mans, Sevilla, Espanyol ve son olarak Real Zaragoza forması giyerken Fildişi Milli Takımında ise 11 maça çıkarken 1 gollük performans sergiledi. Romaric transferinin kısa bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. [B]Sivasspor.Com Özel Haberi[/B] |
Cevap: Bir Yıldız Daha mı ?
gelirse çok iyi transfer olur
|
Bu adam bir harika sevillanın en iyi oyuncusuydu eğer transfer edersek takıma üst düzey katkı yapacaktır
|
Defansif orta saha olarak hatirliyorum cok iyi bir oyuncu ama kadir hakan adem hatta cerny bile oynayabilir o bolgede. Oysa ermanin yeri dolsa daha iyi olmaz mi
|
Daha ofansif gücü yüksek oyuncu alsak daha iyi olur bence
|
Sivasspor için evvel seneler ütopik bir isim iken şimdi normal karşılayabiliyoruz. Çünkü bizde büyük bir kulübüz. Yıllardır bu ligde mücadele ediyoruz. Tabiki bize yakışmayacak da kime yakışacak. Hem ihtiyacımız olan bir bölge hemde gücümüze güç katacak bir transfer. Hadi çık gel gara oğlan...
|
[QUOTE=58g0kberk58;868638]Defansif orta saha olarak hatirliyorum cok iyi bir oyuncu ama kadir hakan adem hatta cerny bile oynayabilir o bolgede. Oysa ermanin yeri dolsa daha iyi olmaz mi[/QUOTE]
[B]Hocam Orta alanın her bölgesinde oynayabilecek joker bir oyuncu, ön libero, forvet arkası ve hatta her iki kanatta oynayabilir. Çok önemli bir fiyata transfer olduğu Sevilla da çok parlamıştı. Geçtiğimiz sezon Real Zaragoza'da istediği ortamı bulamadı Sivasspor'a transfer olursa tekrar kendini gösterecektir. Eğer transfer gerçekleşirse ligin en iyi orta saha oyuncularından birisi olacaktır.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;868642][B]Hocam Orta alanın her bölgesinde oynayabilecek joker bir oyuncu, ön libero, forvet arkası ve hatta her iki kanatta oynayabilir. Çok önemli bir fiyata transfer olduğu Sevilla da çok parlamıştı. Geçtiğimiz sezon Real Zaragoza'da istediği ortamı bulamadı Sivasspor'a transfer olursa tekrar kendini gösterecektir. Eğer transfer gerçekleşirse ligin en iyi orta saha oyuncularından birisi olacaktır.[/B][/QUOTE]
Eyvallah hocam valla cok izleme firsatim olmadi kendisini dedigim gibi defansif ortasaha olarak hatirliyodum ama sizin dediginiz gibiyse benim gozumde sivas tarihinin en iyi transferi bile olabilir. Zokorayla birlikte sevillada oynuyolardi sanirim. Fildisi milli takiminin degismez isimlerinden birisi ayni zamanda. Dediginiz gibi joker olarak kullanilabilen bir oyuncuysa ermani aratmiyacagina eminim cok daha faydalida olabilir sonucta kendini ispatlamis bir futbolcu |
[IMG]http://n1307.hizliresim.com/1c/v/qv57g.jpg[/IMG]
Şu anda boşta ve bonservisi elinde bir oyuncu... Futbol hayatında sadece 2009 yılında sakatlanmış ve taş gibi bir oyuncu.. Orta sahanın ortasında ileriye veya geriye dönük oynayabilen bir özelliğe sahip... |
Suan kulüpsüz, ayrica gecen sene sadece 12 lig macina cikmis...
Formsuzdur suan ama biraz takimla calisdiktan sonra eski günlerine tabikide dönebilir.. Ayrica 10 numarada oynayabilecek yetenege sahip... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |