![]() |
Kombine Satışları Sürüyor
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41423&token=38725][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41423&token=38725[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, 2013-2014 sezonu kombine kart satışları devam ediyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin yeni sezonda Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için 2 bin 470 kombine kart satışa sunuldu. Yaklaşık 2 hafta önce satışa çıkan kombine kartlardan 737'si satıldı. Kredi kartına taksit imkanı sunulan kombine kartlar, maraton 250, VIP yanı 400, VIP tribünü ise 600 liradan satılıyor. Anadolu Ajansı |
Cevap: Kombine Kart Satışları Sürüyor
Onceki senelerdeki rakamlari bilmedigim icin... bu sayi sizce yeterli mi simdilik
|
Cevap: Kombine Satışları Sürüyor
1733 tane alıcısını bekleyen Kombine kart var... Kredi kartlarına kendi bankanızın vermiş olduğu + (artı) taksitlerle faizsiz 8-10-12 aya kadar bölebilirsiniz...
Hadi yiğidolar... |
Sunu oncelikle belirtelim karta taksit olayi oyle degil.
BONUS kart haricinde hic bir karta taksit imkani yok. Bizimkilerin gecen senelerdeki sacmaliklari devam ediyor. Bonus karti olmadigi icin geri donenlerin sayisi hic de az degil. Ilgililere duyurulur. |
[QUOTE=Djamoka;868715]Sunu oncelikle belirtelim karta taksit olayi oyle degil.
BONUS kart haricinde hic bir karta taksit imkani yok. Bizimkilerin gecen senelerdeki sacmaliklari devam ediyor. Bonus karti olmadigi icin geri donenlerin sayisi hic de az degil. Ilgililere duyurulur.[/QUOTE] Neden o zaman kendi bankalarına taksit imkanı diye bildirirlerki.. Herkes Bonus kartı kullanmak zorundamı? Saçmalaık... |
[QUOTE=Djamoka;868715]Sunu oncelikle belirtelim karta taksit olayi oyle degil.
BONUS kart haricinde hic bir karta taksit imkani yok. Bizimkilerin gecen senelerdeki sacmaliklari devam ediyor. Bonus karti olmadigi icin geri donenlerin sayisi hic de az degil. Ilgililere duyurulur.[/QUOTE] Nakit taksit diye bişey var kartlarda git bankamatikten nakit para çek her ay taksitli öde 10 aya kadar bu imkan var çektiğin nakitlede al kombineni almak isteyene imkan çok... |
[QUOTE=babapiton;868719]Nakit taksit diye bişey var kartlarda git bankamatikten nakit para çek her ay taksitli öde 10 aya kadar bu imkan var çektiğin nakitlede al kombineni almak isteyene imkan çok...[/QUOTE]
Usta ben bankaciyim :) O dedigin herkes ve her kart icin gecerli degil. sen kartini her ay asgarisini odeyerek ceviren ne kadar adam var biliyormusun. koyarsin oraya 3 tane pos cihazi adam gibi is yapmis olursun. ama bizim takim sadece garanti ile calistigi icin koymuyorlar lutfen her konuda bilecenlik yapmayin. |
şimdi de bahane taksit imkanının olmaması mı oldu? kaç kuruş ki şu kombineler taksit isteniyor?
duyan da bir kombine için üç-dört milyar para isteniyor sanacak? üç kuruşluk kombineyi almamak için üç yüz takla atılıyor. yazık!!!! |
[QUOTE=Djamoka;868720]Usta ben bankaciyim :)
O dedigin herkes ve her kart icin gecerli degil. sen kartini her ay asgarisini odeyerek ceviren ne kadar adam var biliyormusun. koyarsin oraya 3 tane pos cihazi adam gibi is yapmis olursun. ama bizim takim sadece garanti ile calistigi icin koymuyorlar lutfen her konuda bilecenlik yapmayin.[/QUOTE] bilecenlik yapmıyorum bilgi veriyorum.Her kart için geçerli değil diyosunuz Ziraat ve VakıfBank'ta,İş bankasında büyük ihtimal var diye biliyorum zaten %90 kesim bu kartları kullanıyor. Bankacıyım diyosunuz ama konu hakkında hiç bilgi sahibi değilmiş gibi konuşuyosunuz [B]"sen kartini her ay asgarisini odeyerek ceviren ne kadar adam var biliyormusun"[/B] bu ne demek şimdi benim dediğim yöntemle sanki post makinasıyla ödeyince çekilen para ekstre ye yansımıyacak.Yine asgarisini ödeyen öder ödemeyen ödemez. |
[QUOTE=sebasteia;868725]şimdi de bahane taksit imkanının olmaması mı oldu? kaç kuruş ki şu kombineler taksit isteniyor?
duyan da bir kombine için üç-dört milyar para isteniyor sanacak? üç kuruşluk kombineyi almamak için üç yüz takla atılıyor. yazık!!!![/QUOTE] [FONT="Arial"][B] ya boş boş konuşma kardeşim ya. benim kombine cepte zaten. alamayanlar için konuyu dile getiriyoruz biz. kolaylaştırmak lazım işleri zorlastırmak degil Sanki sivasın durumunu bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz. maça giden profillere bir bakın. kaç tanesinin durumu cok iyi sizce. kac tanesinin gelir duzeyi bir anda 250 tl yi verecek duzeyde. o yuzden taksit olayı dillendiriyoruz. cok mu zor oraya gidip 2 tane pos cihazı koymak? kulup hangi bankayı arasa adamlar gelir hemen kurarlar. bundan bahsediyorum ben. neyin bahanesi.[/B][/FONT] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |